oczywiscie te 10-10,5 to w kontekscie korekty szerokiego rynku, ktora moze sie wydarzyc ,ale nie musi w koncowce tego miesiaca, wszystko wskazuje a to, że jednak sie wydarzy, aby jak najmniej dotknęła Polną, pzdr
1. S = 25 zł: 18.005 szt. (0,70% sp., 1,27% ff).
2. S >= 25 zł: 117.512 szt. (4,55% sp., 8,30% ff).
Przybyło 0,5K. Zleceń poniżej 25 jest rekordowo nisko, bo zaledwie 15.833 szt. czyli 7,4 mniej, niż tych powyżej:)
Se urosła troszku Polna dziś; to i tak tylko cisza przed burzą, a mało kto lubi taka ciszę, bo się duszno robi, muchy latają nisko, nic się nie chce;
góralu, kiedy... ?
ok, już przestaję; skoro powiedziałeś, że będzie dobrze, to będzie dobrze i że w górach to czas biegnie swoim rytmem (natury) i że jak powiedziałeś, że będzie, to będzie:)
przepraszam, nie zdążyłem wczoraj tego zliczyć;/
byłem spokojny, bo jak tam nam Jethro w ciągu dnia podliczył, to nie wyglądało to najgorzej, a w zasadzie to wręcz wyśmienicie:)
jak ktoś ma trochę wolnej gotówki i zastanawia się, gdzie by ją zainwestować i nie ma na oku jakiegoś "czarnego" konia przed "odpałem", to jedyne rozsądne rozwiązanie to skupienie sobie jeszcze polanki - cisza przed burzą w pewnym momencie się skończy i najpierw szybko będzie "2" z przodu", a potem poleci dużo wyżej:)
dzięki za zliczenie:)
dorzuć do tego moje 23K z hakiem, a w zasadzie teraz już 24K:)
pojawi się znów jutro, najpoźniej na początku przyszłego tygodnia - muszę trochę dozbierać, skoro wpadł kesz to trzeba wykorzystać promocję na Polnej, która nie będzie trwała wiecznie:)
i dokładnie policzyć, jak opłaca się najbardziej ustawić nowe zlecenia (a, najmniejsze to pozostanie na minimum 70 zł, żeby nie było wątpliwości...) mogę sobie pozwolić na chwilkę inwentaryzacji w czasie ciszy przed burzą - toż chyba jutro nie dojdzie do 70 zł, ha-ha
czyli ogólnie z naszą podażą jest dobrze, nieźle, coraz lepiej!
nie chciałbym tylko, żeby na błyskawicy (jest nieunikniona - podkreślam z całą stanowczością!!!) skorzystały jakieś postronne osoby, które na to nie zasługują! i od dziś jestem jeszcze dodatkowo zdeterminowany w związku z tym i chciałbym, żeby co niektórzy nie wytrzymali ciśnienia, puścili w najbliższych dniach papier i wskakiwali co najwyżej potem w biegu powyżej 25 zł... dosyć darmowych obiadków;
Przyłączyłem się do akcji jakiś czas temu. Kupiłem i czytam i trzymam kciuki ;-)
Jestem ciekawy czy uda się ta cała akcja.
Pozdrawiam wszystkich na wypasionej Polance.
chwilkę może nie ma sensu (dzięki, że pytasz i że byłeś tak wytrwały!) - kto miał zakupić, zakupił, malkonentów i krótkowidzów i tak nie przekonasz w tym momencie (wejdą dopiero po przejściu błyskawicy i na to liczę...),
a wkrótce i tak chyba nie będzie potrzeba jej reklamować - sama za siebie to zrobi:)
Więc jednak..... marny wynik wezwania, rekordowa ilość zleceń pow. 25 zł świadczą o tym, iż inwestorzy chętnie uzupełniają portfel o Polanke.
Akcja przybiera na sile. Jestem wyjątkowo spokojny o jej przebieg.
Pozdro chłopaki i dziewczynki. Trzymać się mocno krzeseł bo lot może być wyjąkowo szybki i na wysokim pułapie, co by niektórzy nie powypadali za wcześnie ;)
Żegnam się staropolskim "siema", do poniedziałku :)
dzięki Jethro, na Ciebie zawsze można liczyć:)
w poniedziałek dorzucę jakieś kilo, jeszcze tylko nie wiem dokładnie na jakim poziomie, gdzieś pomiędzy 70 a 100 zł:)
a podaż to już wygląda całkiem przaśnie, rzekłbym:)
1. S = 25 zł: 17.271 szt. (0,67% sp., 1,22% ff).
2. S >= 25 zł: 158.468 szt. (6,13% sp., 11,2% ff).
Ubyło 2,6 K. I tak niezły nawis podaży na poczciwszych poziomach na finiszu;
Podaż do 25 - 22.758 i jest tego 7 razy mniej, niż tej preferowanej przez nas;
no może, nie upieram się przy dziewiątkach - do 70 będziemy mieli pomoc z "góry", a potem ma polecieć rozpędem (spekuła, DT itd....) jak daleko doleci - może i "tylko" do 80, albo jak się dobrze rozbuja, może na chwilę przekroczyć 100; generalnie: pierwsze swoje największe zlecenie mam ustawione na 70 zł i to będzie w miarę szybko zrealizowane, drugie na 80 zł, też powinno wskoczyć chwilę później, a reszta to już trochę zabawy:)