• Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Jak mi przejdzie to się odezwę.Dobrze,że mi nie kazałeś się zalogować na "free6".
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: piotreksep13 [78.8.69.*]
    ja ci teraz wyśle gg ok ? i się od razu odezwiesz i cię zapisze żebym wiedzial , że ty to ty ok??

• Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: piotreksep13 [78.8.69.*]
    6590399
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: ~dd [79.186.32.*]
    Panowie, randkujcie sobie gdzie indziej
  • Re: LOTOS Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Prośba do pajaca Macieja z Wieliczki.Jak mnie obrażasz to nie rób tego w nocy,w połowie postu tak, żeby jak najmniej ludzi to czytało.
    Tu jest link do odpowiedzi do ostatniego wulgaryzmu wobec mnie
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-maciej-z-krakowa-napisal-na-forum-jaskolki-zaczely-latac,6488262.html
  • Re: LOTOS Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    pozostawię Tobie Twoje frustracje.
    a wracając do meritum - czy mistrz cercio ma coś do powiedzenia o Lotosie? O tym jest wątek. Poza inwektywami, pajacami i innymi obelgami napisz coś o Lotosie ew. o Relpolu.

Pomyśl cercio jaką ja mam do Ciebie anielską cierpliwość, bluzgasz, wyzywasz, podcierasz sobie tyłek itp, piszesz chamskie odzywki. Jak można traktować Ciebie po partnersku? Rozumiem piotreksep13 - on ma dopiero 19-20 lat , ale Ty dorosły chłop, takie idiotyzmy wypisujesz??
    Już nawet uczepiłeś się Wieliczki (choć nie wiesz jaka jest prawda) - rozsiewasz plotki jak baba z magla. Co dalej??? Kupisz sobie pistolet na kapiszony i będziesz strzelał do monitora???? Zastanów się człowieku jak Ty wyglądasz. Zupełnie jak Kaczyński w spodniach Giertycha - przez rozporek.
  • Re: LOTOS Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Myślę,że lepiej wyglądam od ciebie.
  • Re: LOTOS Autor: piotreksep13 [78.8.69.*]
    widzisz macieju rozmowa z tobą (lub jej brak) nauczyło mnie czegoś :D a mianowicie tego , że nie ma sensu rozmawiać z kimś kto nie ma nic do powiedzenie a moje pytania do ciebie , które ci zadawałem po prostu nie umiałeś na nie odpowiedziec i już od ciebie odpowiedzi na te pytania nie chcę bo i tak ich nie uzyskam a nie potrzebnie pisałem 15 postów i z uporem maniaka domagalem się od ciebie odpowiedzi. P.Na tym forum nie ma z kim dyskutować i po tym jak relpol przebije te opory to ci macku napisze , że nie mialem racji i niezależnie czy to się stanie czy też nie to opuszczam to forum bo mimo wszystko nie ma z kim dyskutowac a irytować się nie będe więc macieju i emeryty giełdowe zostańcie na tym forum i godnie reprezentujcie je bo macie do tego talent :P pozdrawiam

piotreksep13

ps jak się wyrejestrować z forum wie ktoś??
    żegnam i życzę powodzenia w laniu wody pod innym nickiem
  • Re: LOTOS Autor: ~anka [74.63.89.*]
    żenada....
  • Re: LOTOS Autor: ~hitman [212.160.213.*]
    napisz coś od siebie na temat spółki...
    OOOOO już nie użyłeś żadnej obelgi???
    Cuda, cuda.
  • Re: LOTOS Autor: ~los [83.25.146.*]
    barany....lotos zdołowany .....teraz jego forum służy takim baranom do walenia się we łby ...żenada
  • Re: LOTOS Autor: piotreksep13 [87.105.238.*]
    masz racje macieju jestem żałosny a ty jesteś wspaniały

piotreksep13
  • Re: LOTOS Autor: ~usuniety [192.168.7.*]
    Obserwując pajaca z Krakowa a po prawdzie z Wieliczki zastanawiam się dlaczego całego swojego systemu nie przeżywa w kopalni tylko pcha sie na forum. To chyba jakaś forma dowartościowania się czy coś. W sumie nudniejszego gościa ze świeczką w sztolni szukać i wątpie czy się znajdzie.
  • Re: LOTOS Autor: ~gimli [192.168.4.*]

rozmowa zeszła na psy a sprawa naprawdę jest prosta jeśli lotos nie zbankrutuje w ciągu najbliższego roku to będzie kosztował w 2010 30-50 zł póżniej po realizacji planów może nawet podjedzie pod 100zł
    kto zaryzykuje?
  • Re: LOTOS Autor: ~A.Rebis [87.205.36.*]
    A ja się obkupiłem Lotosem 11,2~12,2 i będę czekał. Już 2-3 mce dadzą zarobić ok. 15% Pozdrawiam sensownych inwestorów .
  • Re: LOTOS Autor: ~kili [89.74.201.*]
    cercio nie pisz więcej jesteś żałosny i zakomleksiony i odpire się od wieliczki chłopku ze wsi
  • Re: LOTOS Autor: ~żal mi was [85.222.86.*]
    wasze frustracje, to woda na młyn dla cwaniaczka z Krakowa. Im więcej wywołań tego postu, tym wieksza reklama dla Lotosu (i co z tego że śmieć!) i lepsze warunki do zamknięcia kolejnej chybionej pozycji przez szanownego Macieja. I tak Was robi w ............ od wielu miesięcy. Tak było wcześniej z Groclinem, Polcoloritem, Prosperem itd. I tak pewnie jeszcze będzie dopóki nie zmądrzejecie!

buahahhahahahahhahahahhaha
  • maciej_z_krakowa : LOTOS Autor: emeryt_giełdowy [83.6.224.*]
    Poczekamy, kupimy, zarejestujemy i będziemy mogli brać kredyty inwestycyjne.
    NIE ZBANKRUTUJE - GWARANTUJĘ.
    EFEKT CONOCO trzeba wykorzystać.
  • lotos Autor: ~841109 [195.3.221.*]
    w dzisiejszej gazecie,jest artykul,ze sponsoruja nowoczesne boiska dla uczniow, ponadto stypednia dla najlepszych studentow PG przynajmniej WCH,wiec pieniadze sa,ps. kazdemu zycze pracy w LTS bo tam sa take ladne zarobki( z tym,ze ludzi z wyksztalceniem podstawowym,to chyba na sprzataczke biora) i to na tyle :)
  • Re: maciej_z_krakowa : LOTOS Autor: ~pedobear [83.11.229.*]
    Emeryt, co to za efekt Conoco?
  • pedobear : LOTOS - efekt Conoco Autor: emeryt_giełdowy [83.6.224.*]
    Dzisiejsza informacja o bardzo dużej stracie CONOCO.
    Prawdopodobnie pozostałe firmy naftowe EXONN i inne pokażą też słabe wyniki.
  • Re: LOTOS Autor: ~olo [89.238.25.*]
    To - jak to się ma do- PKN Orlen ?skoro ani drgnął w dół a Lotos petarda i go nie ma lecz z tego co podają to i PKN Olen to stratami pierdzielnie i to potęgą
[x]
LOTOS -0,23% 79,00 2022-07-28 17:04:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.