Prośba do pajaca Macieja z Wieliczki.Jak mnie obrażasz to nie rób tego w nocy,w połowie postu tak, żeby jak najmniej ludzi to czytało.
Tu jest link do odpowiedzi do ostatniego wulgaryzmu wobec mnie
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-maciej-z-krakowa-napisal-na-forum-jaskolki-zaczely-latac,6488262.html
a wracając do meritum - czy mistrz cercio ma coś do powiedzenia o Lotosie? O tym jest wątek. Poza inwektywami, pajacami i innymi obelgami napisz coś o Lotosie ew. o Relpolu.
Pomyśl cercio jaką ja mam do Ciebie anielską cierpliwość, bluzgasz, wyzywasz, podcierasz sobie tyłek itp, piszesz chamskie odzywki. Jak można traktować Ciebie po partnersku? Rozumiem piotreksep13 - on ma dopiero 19-20 lat , ale Ty dorosły chłop, takie idiotyzmy wypisujesz??
Już nawet uczepiłeś się Wieliczki (choć nie wiesz jaka jest prawda) - rozsiewasz plotki jak baba z magla. Co dalej??? Kupisz sobie pistolet na kapiszony i będziesz strzelał do monitora???? Zastanów się człowieku jak Ty wyglądasz. Zupełnie jak Kaczyński w spodniach Giertycha - przez rozporek.
widzisz macieju rozmowa z tobą (lub jej brak) nauczyło mnie czegoś :D a mianowicie tego , że nie ma sensu rozmawiać z kimś kto nie ma nic do powiedzenie a moje pytania do ciebie , które ci zadawałem po prostu nie umiałeś na nie odpowiedziec i już od ciebie odpowiedzi na te pytania nie chcę bo i tak ich nie uzyskam a nie potrzebnie pisałem 15 postów i z uporem maniaka domagalem się od ciebie odpowiedzi. P.Na tym forum nie ma z kim dyskutować i po tym jak relpol przebije te opory to ci macku napisze , że nie mialem racji i niezależnie czy to się stanie czy też nie to opuszczam to forum bo mimo wszystko nie ma z kim dyskutowac a irytować się nie będe więc macieju i emeryty giełdowe zostańcie na tym forum i godnie reprezentujcie je bo macie do tego talent :P pozdrawiam
Obserwując pajaca z Krakowa a po prawdzie z Wieliczki zastanawiam się dlaczego całego swojego systemu nie przeżywa w kopalni tylko pcha sie na forum. To chyba jakaś forma dowartościowania się czy coś. W sumie nudniejszego gościa ze świeczką w sztolni szukać i wątpie czy się znajdzie.
rozmowa zeszła na psy a sprawa naprawdę jest prosta jeśli lotos nie zbankrutuje w ciągu najbliższego roku to będzie kosztował w 2010 30-50 zł póżniej po realizacji planów może nawet podjedzie pod 100zł
kto zaryzykuje?
wasze frustracje, to woda na młyn dla cwaniaczka z Krakowa. Im więcej wywołań tego postu, tym wieksza reklama dla Lotosu (i co z tego że śmieć!) i lepsze warunki do zamknięcia kolejnej chybionej pozycji przez szanownego Macieja. I tak Was robi w ............ od wielu miesięcy. Tak było wcześniej z Groclinem, Polcoloritem, Prosperem itd. I tak pewnie jeszcze będzie dopóki nie zmądrzejecie!
w dzisiejszej gazecie,jest artykul,ze sponsoruja nowoczesne boiska dla uczniow, ponadto stypednia dla najlepszych studentow PG przynajmniej WCH,wiec pieniadze sa,ps. kazdemu zycze pracy w LTS bo tam sa take ladne zarobki( z tym,ze ludzi z wyksztalceniem podstawowym,to chyba na sprzataczke biora) i to na tyle :)
To - jak to się ma do- PKN Orlen ?skoro ani drgnął w dół a Lotos petarda i go nie ma lecz z tego co podają to i PKN Olen to stratami pierdzielnie i to potęgą