Przez ich konto, więc się lepiej trzymaj z daleka! Są lepsze rozwiązania niż PAF.
Zobacz z kim masz do czynienia w tym PAFie:
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051215/AKTUALNOSCI/51215001&SearchID=73261951692355
W A Ż N E ! ! !
30.12.2005
W odpowiedzi na powtarzające się pytania informujemy, że w następstwie zaprzestania regulowania zobowiązań finansowych przez firmę Milamedia oraz braku reakcji na monity kierowane do w/w firmy, zdecydowaliśmy o odebraniu firmie Milamedia prawa do posługiwania się logiem Gi_logo.jpg. W związku z tym wzywamy wszystkie podmioty korzystające z tego znaku do zaniechania jego używania, lub odpowiednie uregulowanie tego faktu stosowną umową z właścicielem, firmą LA LIDER APARTAMENT.
Informujemy też, że logo GI dostępne jest dla wszystkich podmiotów pracujących w ramach systemu ACCADIA, po podpisaniu odpowiedniego aneksu do umowy.
Szczegóły i przyczyny zaistniałej sytuacji dostępne są: http://www.accadia.pl/mm.html
Można taki punkt załozyć bez wykupywania bzdurnych licencji i ryzykowania, ze nasz "partner" przetrzyma pieniądzą, albo sie z nimi ulotni.
Nie zaryzykowałem.
Założyłem taki punkt sam. Sam wymyśliłem całą procedurę i z powodzeniem prowadzę od 2 lat.
Polecam odrobinę wysiłku intelektualnego.
A jak nie, to zapraszam do mnie. Sprzedam procedurę za symboliczna kwotę :)
droga Accadio podaj nazwy miast i liczbę aktywnych (aktualnie działających ) okienek kasowych - tak wam ładnie przychodzi wypisywanie pustych liczb. Zweryfikujemy czy to prawda. Cjan przestań naganiać do Ace. Trochę ci to nie wychodzi.
Do pana zainteresowanego który zgrywa kozaka... Proszę zadzwonić do Ac i zapytac czy tam pracuję. Chyba, że szkoda ci na telefon. Napisałem, jeśli się wczytasz Firmy a nie firma. Swoją drogą słyszałem że ACC ma uczciwy program. Znam osobę która na nim pracuje i pomijając fakt zapłaty 2500 netto chwali sobie. Ja wybrałem tańszą opcję.
Pan zainteresowany próbuję kombinować :-) cóz taki urok tego forum.
czesc witam wszystkich jestem w tej branzy zielona ale mam nadzieje ze jakos sobie poradze, troche wyglada to wszystko skomplikowanie ale wychodze z zalozenia ze czlowiek jest w stanie wszystkiego sie nauczyc i do wszystkiego przywyknac pozdrawiam wszystkich z forum papa
Re: punkt opłat Autor: ~DO Gościa.................. [83.21.233.*]
Znak GI..należy do Accadii..bo go stworzyła...a Koman & Ostrowska nie zapłacili za zlecenie..i używają go bezprawnie.........
Za oprogramowanie tez nie zapłacili...
Może ktoś zna kogoś komu ONI zapłacili za cokolwiek....bo ja nie zanm...................Wszyskich "okradają" z pomysłów...inwencji...znaków...czerpia z cudzej wiedzy....ZA NIC NIE PŁACĄ...
Ale już niedługo............................................................
Re: punkt opłat Autor: ~Szkoda, że nie wiedziałem- ta [83.21.233.*]
GRATKA dla koneserów zabytków po MM Piotr Koman.
Licytacja pamiatek 12 września 2006 r. godzina 11 w Koszalinie ul. Piłsudskiego 90.
Dla chcących są do odebrania zaproszenia - foto ogłoszenia o licytacji z tablicy umieszczonej w Sądzie Rejonowym w Koszalinie - po zgłoszeniu się na moją skrzynkę. Niestety nie są one najlepszej jakości, za co z góry przepraszam.
oni nie ukradli pomysłu Accadii....oni jej nie zapłacili za zlecenie...za wykonanie znaku i program...to takie proste...czytasz ze zrozumieniem Gosciu???
Proszę "hehehe"....o pozostawienie namiaru na siebie...jestem zainteresowany informacjami które posiada...
a ulce (milamedia)zalecam powstrzymanie emocji...gdyż powinna być w dobrej formie jak przyjdzie dzień "SĄDU OSTATECZNEGO"!
Czy można mieć 200 przelewów dziennie ?
Tak. Ale biorąc od klienta 1,8zł płacąc bankowi 0,30zł to zostaje nam jakieś 1,50zł razy 200 to daje nam 300zł nieźle ale są jeszcze inne koszty prawda? Czyli moim zdaniem taki punkt to kicha, 5 punktów to dopiero robi kase
Olek, 200 przelewów dziennie to mają obecnie nieliczni albo i nikt. Kiedyś w latach 2003-2004 przed bankructwem niektórych dużych firm i głośnymi aferami, takie ilości rachunków przyjmowanych dziennie się zdarzały.
Jak się trafiło z lokalizacją to taki punkt mógł być niezłym mikrobiznesem, z zarobkami na czysto w wys. kilku tysięcy złotych miesięcznie. Dla mnie bomba...
Ale teraz?
Zapomnij o takich ilościach. Dziesiątego dnia miesiąca o dziesiątej rano to powinny być tłumy ludzi w kolejce z rachunkami. Tymczasem obserwując takie punkty opłat w moim mieście stwierdzam, że nawet tego dnia mają pusto. Nawet w wiarygodnej - bo bankowej agencji BISE świeciło pustkami.
A w tym samym czasie w Lukas Banku stoi kolejka dziesięcioosobowa do okienka spłaty rat...zobacz też co się dzieje na pocztach osiedlowych.
Teraz rzeczywistość to w większości przypadków 30-50 przelewów dziennie czyli "biznes" dobry dla emeryta w celu dorobienia na czysto trzystu złotych miesięcznie :)
Pełno jest właścicieli punktów, którzy ustalili stawki w wys. 0,90 zł za przelew. Nawet jak ich ilość będzie przyzwoitsza to i tak gówno im na czysto zostanie w kieszeni. Taka jest prawda.
Średnia musi oscylować 1,5 zł-1,8 zł, w przeciwnym razie szkoda na to czasu.
Otwieranie teraz takiej agencji opłat to moim zdaniem pomyłka.
Re: punkt opłat Autor: ~Też prowadzę punkt opłat [83.21.142.*]
Witam serecznie Wszystkich na Forum!
Zgadzam się z przedmówcami,że trudno "wyżyć " z samych przelewów, a stawki sami dyktujemy i 90 groszy z przelew to zbyt mało! ALE, jeżeli do punktu opłat wprowadzimy jeszcze inne usługi, to zaczyna robić się OK!To nie supermarket po pierwsze,żeby mieć wszystko,a po drugie zawsze zdarzy się klient, któremu czegoś będzie brakowało!Ale kilka dodatkowych usług dobrze się komponuje: kredyty - 3-4 banki, jakaś dobra firma proponująca ubezpieczenia..itp.
Współpracuje od prawie 3 lat z jedna z sieci, płacę mało za przelew, program jest prosty i niezawodny, wciąż aktualizowany mam wspaniały kontakt z przedstawicielami firmy, nikt nie zbywa mnie,że nie ma dla mnie czasu, ludzie są przesymaptyczni, mam od nich również inne usługi! Moja firma się rozwija i jestem z tego bardzo dumna!
Serdecznie pozdrawiam forumowiczów i polecam!
Co do kredytów też prowadziłem i zrezygnowalem w ciągu miesiąca miałem tylko kilka kredytów, biorąc pod uwagę koszty (pracownik, internet.telefon) stało sie to nieopłacalne. A w tej chwili jest od groma takich agencji, na ulicy na której mam punkt są chyba ze trzy takie agencje. Zresztą słyszałem że w tej branży też już ciężko zarobić. Ubezpieczenia to też już zapełniony rynek i ciężko o nowego klienta. Myślę jescz o czymś takim jak prywatna poczta gdzieś podobno to uż funkcjonuje ale jak na razie nie wiem na jakiej zasadzie to działa i jak jest z opłacalnością
Panie Stanisławie, jest co najmniej kilka sposobów na sprzedawanie kredytów nie robiąc ich u siebie, nie ponosząc kosztów a zarabianie na tym.
Zapraszam pana do rozmowy z tego co widzę, wie pan o co chodzi w biznesie z punktami, możemy wymienić się inforamcjami. Bardzo zależy mi na wiarygodności mojego punktu.
Do nemo: Hey... Intax? Wyglądają na uczciwych ale opłata 200 co miesiąc? Sam byłem blisko podpisania z nimi umowy. Zdecydowałem się na inny wariant, jestem zadowolony. Teraz czekam na ciekawe pomysły ze strony osób które takie punkty prowadzą. Mają doświadczenie i mam nadzieję, że pomogą... :-)
TO co?? Pomożecie, biednym początkującym? ;-)
jak będziesz wchodził na stronę milamedia aby sprawdzić ofertę usług pocztowych , to nie zapomnij wejść na stronę: http://milamedia.fm.interia.pl
zaczynając współprace z tą firma możesz potrzebować pomocy właśnie TU!!!
Oszukany
Tylko nie powielaj błędów tych "co pomarli" dzięki Mila Media prawdziwe ZOO!
To naciągacze!!!
U W A Ż A J C I E N A M I L A M E D I A
http://milamedia.fm.interia.pl -polecam!!!
Dla tych co sadza ze punkty oplat sa nieoplacalne.
W moim punkcie mam sredni 180-240 wplat dziennie. W tym tygodniu bije jednak wszelkie rekordy - w poniedzialek mialem 350 wplat, natoamist we wtorek - az 405.
I co - A JEDNAK MOZE SIE OPLACAC. ALE TRZEBA BYC UCZCIWYM I WSPOLPRACOWAC Z ODPOWIEDNIA FIRMA
W poniedziałek miałam 850 przelewów, a wczoraj we wtorek 980:)!
ale pracuję na systemie w którym jedna osoba wklepuje i przyjmuje jednoczesnie 500 sztuk!Polecam!
Pozdrawiam "punktowiczów"
Te ponad 400 wplat - do dzieki ACCADII - a wprowadzenie ich zajelo mi w sumie okolo 6 godzin - i to dzieki czytnikowi kodow.
Pozdrawiam niedowiarkow.
Zaznaczam ze nie zalezy mi na tym aby ktokolwiek mi wierzyl.
To forum jest to wymiany doswiadczen - i takowe tez czynie
Od dawna wiadomo, że punkty usytuowane w małych miastach - takich właśnie 30 tysięcznych prosperują o wiele lepiej niż w miastach dużych.
Spowodowane jest to małą konkurencją ze strony poczty i banków. Na jedynej poczcie pewnie nieustająca kolejka a banków nie ma oprócz PKO :)
Gratuluję wam dużej liczby klientów.
Właściciele punktów usytuowanych w miastach powyżej 200 tyś mieszkańców pewnie potwierdzą moje obserwacje.
Pustki....i konkurencja duża....
Mialem kiedyś w swoim punkcie 440 przelewów dawno temu, dziewczyna która tam pracuje nie zdązyla ich wklepać mimo iż posiadam czytnik kodów. Bo przecież nie wszystkie przelewy są z kodami kreskowymia a niektórych czytnik nie czyta. Nie wiem być możę w inych punktach jest inaczej. Aha nie tak dawno poznałem przez net poznałem jedną panią ktora otowrzyła taki punkt w mieście wlaśnie 30 tys. i klapa po kilku m-cach wcale jej się nie zwiększa ilość przelewow.
Na pewno jest trudniej w miastach gdzie działały punkty należące do oszukańczych sieci typu grosik, płatnik, multikasa, grosz, itp...
Tam nowootwarty punkt się nie przyjmie za bardzo i jest skazany na wegetację. Może się mylę, piszcie co o tym sądzicie?
Tak, tak! Od tego ściągną program, od tamtego wzór ulotki, od innego podkradną już działający punkt i tak pasożytują. Jak te owsiki w d..e!
Bo w d..e ich miejsce!
Re: punkt opłat Autor: ~pokrzywdzony przez mila media [83.21.236.*]
RATUNKU!!!!! ZGINĘŁA STRONA POKRZYWDZONYCH PRZEZ MILA MEDIA!!!!!! Umieście ją na innym serwerze!!!!Niech sie wszyscy dowiedzą co to za bandyci i niech nikogo już więcej nie oszukują!!!
wpłata dokaonana w punkcie INCASO Wojciech Stadnik -KOSZALIN dnia 10 listopada 2006 roku jeszcze nie dotarła na konto docelowe- To ile u nich idzie przelew??? Czy w całej sieci jest tak samo??? czekam na opinie!!!
to wpłacaj ulka u siebie. Czemu chodzisz do konkurencji? Wpłać u siebie to "szybciej" dojdzie... może nawet już 10 listopada będzie na koncie. Tyle że twoim a nie odbiorcy.
a co ty wiedźmo robisz? Sama zaczepiasz a potem płaczesz. Zresztą na ciebie nie trzeba pluć. Sama sie opluwasz własnym jadem. Zauważyłaś, że jak się zdenerwujesz to masz pianę na ustach? A ja tak.
Czy ma Pani na umowie o pracę te same kwoty, które Pani dostaje jako wynagrodzenie? Przykład poprzedników wskazuje, że warto się zabezpieczyć, bo szefostwo lubi miewać humorki (kosztem pracowników oczywiście).