• Re: Troszke at Autor: ~Fuegus [5.173.128.*]
    MIS z jaką datą masz to wsparcie na 1018-1020? Ja widzę je dopiero przy 790-820.
  • Re: Troszke at Autor: ~MIS [79.191.14.*]
    Dnia 2020-08-19 o godz. 11:19 ~Fuegus napisał(a):
    > MIS z jaką datą masz to wsparcie na 1018-1020? Ja widzę je dopiero przy 790-820.

Witam
    2-3 tyg
  • Re: Troszke at Autor: ~GuruGpw [89.151.45.*]
    buhahahahahhahaha
  • Re: Troszke at Autor: ~Matiz [188.146.189.*]
    Miesiac przed koncem kwartalu i po raporcie miesiecznym za sierpien... Zarty jakies
  • Re: Troszke at Autor: ~Fuegus [5.173.128.*]
    Nie rozumiem po co taka dyskusja, za parę dni lub tygodni wszystko się rozjaśni i wtedy będzie wiadomo kto miał rację. Nikt nikomu nie zabrania podawania swojej opinii, można się z nią nie zgadzać ale ostatecznie to czas wszystko zweryfikuje.
    Dnia 2020-08-19 o godz. 13:01 ~Fuegus napisał(a):
    > Nie rozumiem po co taka dyskusja, za parę dni lub tygodni wszystko się rozjaśni i wtedy będzie wiadomo kto miał rację. Nikt nikomu nie zabrania podawania swojej opinii, można się z nią nie zgadzać ale ostatecznie to czas wszystko zweryfikuje.

Witam
    Panowie chca zaczarowac nvv by ten jak bedzie tapniecie nie spadl :D problem taki ze do 1080 jest praktycznie, tak sie zarzekal Matiz ze bedzie skupowac i. ..... cos chyba niet?
    Ciekawa sprawa ktore podkreslilem to to ze mnie o naganianie naklaniaja a sami podaja ze rozmawiaja na wza xd

Dzieci mysla ze jak pogadaja z preziem to juz wiedza wszystko xd
  • Re: Troszke at Autor: ~Matiz [188.146.189.*]
    Dziwne ze bedac na wza nie rozmawiam z zarzedem. Nie rozumiem tego zarzutu

No ale mam odpowiedz na to. To ze jestem na wza wielu spolek nas ewidentnie rozroznia. Ja jestem inwestorem a ty zwyklym spekulantem i naganiaczem na swoje brednie.

Przy tym arkuszu to w moment mozna zrobic zarowno 20 zl jak i 5 zl
    Witam
    Ciekawe czy tak szczekajacy matiz i reszta bedzie miala na tyle honoru by przeprosic za obelgi w razie zejscia nvv i tapniecia???
    ehh pytanie retoryczne, chyba ze sie pomyle i przeprosza??? to by nowosc byla.
  • Proszę państwa, oto miś. Autor: ~Pszczółka [178.212.155.*]
    Proszę państwa, oto miś.
    Miś jest bardzo grzeczny dziś,
    Chętnie państwu łapę poda.
    Nie chce podać? A to szkoda.
  • Re: Troszke at Autor: ~Matrix [178.212.155.*]
    Dnia 2020-08-20 o godz. 11:17 ~MIS napisał(a):
    > Witam
    > chyba ze sie pomyle i przeprosza??? to by nowosc byla.

Zawsze kiedyś jest ten pierwszy raz ;D
    Dnia 2020-08-20 o godz. 15:57 ~MIS napisał(a):
    > Witam
    > pseudo znawca ogorekgpw, walorowi sie przygladam nie znaczy ze chce kupic xd po co naganiasz? napewno nie kupie po tych cenach ani po 15 bo to zdecydowanie za drogo jak na obecna sytuacje.
    > Po 10zl przyjrze sie czy dalej warto to nie znaczy ze kupie, choc widze juz mozg naganiacza dziala na zasadzie 'napisal ze sie przyjrzy po 10 tzn ze juz bierze xxxxtys szt' no ale coz.
    >
    > Byc moze jesli to bedzie bez podstaw technicznych do wzrostu opuszcze walor bo po co sie kisic? a po pakietach ktore sa wyrzucane to nie tylko ja z wiekszych tak mysle, podbijanie usilne po 12szt czy 20 szt zeby tylko utrzymac 12zl ... ...... no przeciez to nawet samo w sobie smieszne jest, nie trzeba naganiac a zwykle realnie na to spojrzec. Spada i to nie dlatego ze ja chce a dlatego ze walor sie musi dobrze skorekcic.
    >
    > No ale zeby nie bylo wczoraj chcial to podbic i wzial 8050szt wybil do 1240, co sie potem stalo? i tak zostalo to wysypane a wlasciwie zasypane a cena i dzis walnela po 1140 a wy mi tu wmawiacie ze ja naganiam?
    >
    > powazni jestescie 10zl tak czy siak bedzie i tu kwestia czy to wybije z jakiejs podstawy czy skisnie.
    >
    > tyle ode mnie do widzenia na poziomie wyznaczonym w temacie moim
    >
    > teraz mozecie juz szczekac
  • Re: Troszke at Autor: ~Matrix [178.212.155.*]
    Dnia 2020-08-20 o godz. 15:59 ~MIS napisał(a):
    > Dnia 2020-08-20 o godz. 15:57 ~MIS napisał(a):
    > > Witam

> > to nie tylko ja z wiekszych tak mysle,
    Aaaaa... to ty jesteś jeden z większych ? Sam sobie to wymyśliłeś czy ktoś ci głupot naopowiadał ? ;D

• Re: Troszke at Autor: ~MIS [79.191.18.*]
    WItam
    Sie przypominam :D zebyscie nie mysleli, ze odpuscilem.

Jak juz wyzej pisalem, cel idzie powolutku i spokojnie, ciekaw jestem czy ow naganiacze na wzrost, ktorzy tak hejtowali w tym temacie przeprosza?macie na tyle godnosci?
  • Re: Troszke at Autor: ~GuruGpw [89.151.45.*]
    Lepiej sie gościu nie kompromituj...jak na razie mamy konsolidacje...całe oze sie korekci a aktualnie konsoliduje...za chwile przestawią wajche pod wyniki za 3 kw i sie zazieleni
    Dnia 2020-08-26 o godz. 14:36 ~GuruGpw napisał(a):
    > Lepiej sie gościu nie kompromituj...jak na razie mamy konsolidacje...całe oze sie korekci a aktualnie konsoliduje...za chwile przestawią wajche pod wyniki za 3 kw i sie zazieleni

Witam
    Pewny jestes? mam nadzieje mimo pewnosci ze wrocisz i przeprosisz ( o tyle prosze jesli masz godnosci choc troche)

Ja widze ewidentny zjazd z 1241 (jak juz odpisalem w 1 z tematow nizej) przystanek nieco sie przesunal wczesniej zakladalem 1018 obecnie lekko up do 1025-1040 i tu patrzec trzeba co dalej.
  • Re: Troszke at Autor: ~Matiz [188.146.172.*]
    Zbic kurs 5k na 11 zl ty nazywasz zjazdem?
    Co ty chcesz udowodnic. Obrotow nie ma zadnych a kurs jest na sile uwalany. Gdy ustawiam swoje zlecenia na k to nikt nie oddaje a gdy je zdejmuje to sypia z wora do wora.
    Nie kompromituj sie hieno cmentarna
  • Re: Troszke at Autor: ~Ibra [31.0.40.*]
    Czy ten poziom 10/10,4 to jedna z barier o której piszesz w tym drugim wątku?
    Dnia 2020-08-26 o godz. 14:44 ~Ibra napisał(a):
    > Czy ten poziom 10/10,4 to jedna z barier o której piszesz w tym drugim wątku?

Witam
    Tak
  • Re: Troszke at Autor: ~MIS [79.191.38.*]
    WItam
    I jak? pisalem, ze spadnie, teraz czy znajdzie sie choc 1 honorowy ktory przeprosi za naganianie na wzrosty?
  • Re: Troszke at Autor: ~Jasiek6 [77.115.205.*]
    Niestety MISiu ale współczesna młodzież tylko pyskować potrafi i brak im pokory, ale może życie nauczy.
  • Re: Troszke at Autor: ~Boa [188.146.244.*]
    Witaj MIS, jest tu szansa na odbicie i poziomy, o których pisałeś wcześniej ?
    Witam
    Trzeba tak tych co naganiali Matiza, smiesznego guru spytac
    Witam Mowilem ze bedzie spadac, trzeba bylo sluchac.

Matiz naganiaczu na wzrosty miales kupowac, czemu nie bierzesz skoro okazja? czy juz upchales akcje i bedziesz teraz pyskowac bezczelnie?
  • Re: Troszke at Autor: ~Boa [188.146.244.*]
    Niekoniecznie odpowiada mi poziom dyskusji na innych wątkach, a że na ten lubię sobie zerknąć, stąd też moje pytanie padło właśnie tu...
  • Re: Troszke at Autor: ~Jasiek6 [77.115.205.*]
    GuruGpw potrafił przeprosić, matiz się nie kwapi.
    Witam
    W zakresie do 1-2msc bedzie kolejna fala up wiec ...zasieg na chwile obecny to 1406 w zakresie srednim

Obecnie przebilo linie o ktorej wyzej pisalem 1040 bez sygnalu k jest wiec kolejny przystanek 8.55
    Witam
    Matiz to dziecko sam pewnie upychal akcje a teraz juz tylko wyzwiska mu pozostaly.
  • Re: Troszke at Autor: ~Ibra [37.248.167.*]
    Dramat.. Spadło prawie połowę od 18... I to w ciągu miesiąca... I to niby nie koniec??
  • Re: Troszke at Autor: ~MIS [79.191.13.*]
    Dnia 2020-09-01 o godz. 12:44 ~Ibra napisał(a):
    > Dramat.. Spadło prawie połowę od 18... I to w ciągu miesiąca... I to niby nie koniec??

Witam
    Tak, pisalem wam ze matiz wam ubiera teraz sam do tego sie przyznal.

Kurs spada a matiz zarabia, magik xdxd no nic do widzenia na 855 patrzymy co dalej
  • LECIMY !!! Autor: _matiz_ [188.146.177.*]
    To dopiero początek ubierania leszczy. Bankrut łączy się z bankrutem !!
  • Re: LECIMY !!! Autor: ~MIS [79.191.13.*]
    Witam
    BYs leszczu matiz jak naganiales na wzrosty tak teraz przeprosil i przyznal racje, odrobine honoru bys pokazal, mowilem ze spadnie juz ponad 12zl jak bylo to wysmiewales i obrazales, zreszta nie ty jedyny, teraz sami sobie odpowiedzcie ludzie czy mialem racje kazac uciekac czy nie.

• Troszke at Autor: ~MIS [79.191.13.*]
    Dnia 2020-08-19 o godz. 13:01 ~Fuegus napisał(a):
    > Nie rozumiem po co taka dyskusja, za parę dni lub tygodni wszystko się rozjaśni i wtedy będzie wiadomo kto miał rację. Nikt nikomu nie zabrania podawania swojej opinii, można się z nią nie zgadzać ale ostatecznie to czas wszystko zweryfikuje.

WItam
    Mysle ze zweryfikowane.
  • Re: Troszke at Autor: ~Fuegus [94.254.232.*]
    Jak najbardziej zweryfikowane. A ja od czasu medcampu zastanawia się jak Ty to robisz MIS..
  • Re: Troszke at Autor: ~asik [85.237.172.*]
    to czekamy na wybicie które przewidujesz;)
[x]
VOOLT -2,81% 1,56 2026-06-19 16:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.