• Re: Do REZNOR cd Autor: ~Reznor [89.64.87.*]
    Witam trzymam softa cały czas pomimo, że buja na tej łajbie. W tym tygodniu raport i raczej wolałbym bez kwitu nie zostać. Dobre projekty, myślę, że może być podobnie, jak na BPC ostatnio 2 sesje się nie otwierało. Soft nawet dokupilem w piątek ok 1,88. Zasięg powinien być powyżej 3,xx na początek. Potem zobaczymy, jakie będzie ssanie. Mam jeszcze borute i też ciekawie wygląda po korekcie. Pozdrawiam
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~PrzemSon [178.235.147.*]
    Racja. Dzieki za komentarz. Pozdrawiam
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~fed [82.177.145.*]
    po wstępnych wynikach FOR nie wygląda chyba różowo...
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~Reznor [188.146.97.*]
    Poczekajmy do piątku na raport, tam będą szczegóły. Obstawiam, że wynik był lepszy, ale zainwestował kasę na nowe IP, stąd być może wynika rozjazd w zysku netto. Zostaje na spółce na pewno, najlepsze przed nią, liczę również na podwójne dno, powinno zatrzymać się na tych poziomach i następnie odbicie. Czekam cierpliwie, w końcu zrobili ponad 110% więcej r/r, ma tym z pewnością się nie skończy, niedługo także IPO spółek, gdzie mają udziały, raczej wygląda mi to zbieranie akcji od niecierpliwych. Pozdrawiam
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~zenek [188.146.229.*]
    Czesc Reznor. Ja nadal siedzę na TEN i czekam. :). Mam tez ciecha i czekam na wybicie, ktorego nie widac. Przestali sypac od dwoch sesji i chyba dno uklepują. Nadal liczę na te buybacki po 45. Tan jest na to uchwała walnego, tylko zarzad tego nie realizuje. Przedziwna sytuacja. Powinni to juz skupowac po 45zl. Przeciez Tam jest 50proc do wyciągnięcia lekko. :).
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~Mat [37.47.29.*]
    Heh, wszyscy o innych spółkach mówią, a tu forum varsav :) kiedy myślicie jakieś wybicie, po targach? Czy pokisimy się trochę jeszcze?
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~PrzemSon [178.235.147.*]
    Mat, jak dla mnie to przebijemy 3,00zl. Poki co brak paliwa na rakd w kierunku 5,00zl. Kto ma czas i kase ten mlze czekac i dobierac na wsparciach. Pozdrawiam
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~Reznor [188.146.98.*]
    Wybicie w tym tygodniu, gamescon niedługo, więc zapewne trailer się pojawi albo tuż przed albo na gamescon. Co by nie było rozpoczyna się na VAR bardzo ciekawy czas - IPO już za nami, teraz GU, bee na steam, rozliczenie dotacji, rozliczenie Epic ? tym razem, Ciszewski już na pokładzie, nowy projekt w drodze Aria + decyzja o rozpoczęciu prac nad nową gierką z Brazylii jako wydawca i czekam jeszcze na AR kicker. Intensywny okres się rozpoczyna, oby podołali zasięg pod 5,5 jak najbardziej realny, może i nieco wyżej
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~Rzeczowo [89.229.71.*]
    Czas pokaże czy dobrze, ale skróciłem dziś pozycje na Varsav i dopakowalem właśnie w forek za 12,5. Przestrzeliłem nieco, ale w większej skali uważam to za okazję. Tymbardziej że Varka będzie mi łatwiej dokupywać bo tanszy :p
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.60.*]
    Nie na co kusić kasy , też skróciłem i nie żałuję bo spada A Aztec rośnie . Sprzedam za 5 zeta i wrócę tu to może kupię za 3 zł
    Reznor, jakiego się raportu spodziewasz po varsav?
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~Reznor [89.64.87.*]
    Rewelacji nie będzie aktualnie, bo i z czego... ale, ale spodziewam się informacji nt transakcji, które miały miejsce i informacji o epic. Nowe projekty opisane ostatnio, zapewne będą powielone, natomiast liczę na przedstawienie zaktualizowania harmonogramu prac nad grami. Dla mnie najważniejszy jest plan działania i jego realizacja. Zastanawia mnie również informacja o momencie wejścia GU na kickstartera. Niezmiennie jestem z pakietem na stałe. Ale to moja strategia. Nie chce mi się robić kółek. Czekam cierpliwie na rozwój sytuacji. Podsumowując, liczę na więcej szczegółów, co do ewentualnego zysku raczej znowu transakcje, będą głównym źródłem przychodów, ile to zobaczymy c.a. 1,8 mln zysku. A pisałeś, że Ciech opchnales, to jednak zostałeś? Dla mnie dopiero zaczyna się uklepywanie dna, ale to dobry znak 30,00 przyciąga, jak magnes.
    Mam caly czas ciecha od 31 zl. I czekam. Tam ostatnio caly zarzad kupil akcje, wiec zakladam ze wiedzą co zrobili :). Oddam dopiero po 45.
    Co do varsav to widać że wywalają bo slabego raportu sie boją i przelozenia premiery gigantow. Ale jak pojdzie info o dotacji to znów się będą o akcje zabijac. Powodzenia Reznor.
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~santa_k15 [178.43.116.*]
    cześć Reznor i co myślisz o Forever Enterainment, warto teraz wchodzić jak jest około 11 (10,80 na zamku)?:) Ciągle coraz taniej i zastanawiam się czy nie wejść konkretniej, może do piątku jeszcze trochę paniki będzie. Mam troszkę po 11,99 ale to malutki pakiet.

Pozdrawiam.
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~Maly [46.134.132.*]
    A ja jak ciele wszedłem po 13 w poniedziałek z rana, nie zauważyłem, że dali szacunkowy raport przed sesją
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~Santa_k15 [178.43.116.*]
    A na jaki raport liczyłeś? Jesteś zawiedzony tym co pokazali? Jak dla mnie brakuje pełnego obrazu (raportu) sytuacji żeby wyciągnąć wnioski. A panika to dobra rzecz, wtedy generalnie najlepiej kupować tylko czy wycena uzasadnia perspektywy?
  • Re: Do REZNOR cd Autor: ~Maly [46.134.132.*]
    Nie liczyłem na aż taka przecenę, na sam raport jakoś specjalnie się nie nastawiałem. Bardziej na najbliższe większe prsmiery
[x]
VARSAV 0,00% 0,47 2026-06-18 09:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.