• Re: Sprzedaż gry Autor: ~izdek [5.173.56.*]
    A co mnie obchodzi co ty sobie robiłeś z 1234, i daj przykład tego mojego zachwytu.
    Co mnie obchodzi co ty byś sobie życzył i ze masz mnie dosyć. Ujadasz tylko.
  • Re: Sprzedaż gry Autor: ~Antymoczar [178.36.248.*]
    Jeśli ktoś twierdzi, że gra dla dzieci się nie sprzeda niech popatry na zarobki ludzi, którzy robią glupawe filmiki na yt. Rodzice z chęcią kupią grę, żeby czymś zająć pociechę, a przy tym nie jest glupawe. Czas pokaże wyniki sprzedaży.
  • Re: Sprzedaż gry Autor: -1234- [37.120.156.*]
    @izdek

Rozsądne posty piszesz.
  • Re: Sprzedaż gry Autor: ~Świadomy [37.30.54.*]
    Tak mi się przypomniało co pisałem w listopadzie :D

Tyle, że ja to od początku pisałem o tych 150 000 do 200 000 sztuk. Uważam, że obecny spadek jest niezrozumiały.
    Bo pewnie w tym kwartale będą zaksięgowane wpływy od Wydawcy od 300 000 do 600 000 Euro, dokładnie nie wiem. Co w sumie pokryje i praktycznie koszt gry. Wpływ od Epica w następnym kwartale, pewnie to będzie od 1 mln zł do 2 mln zł, mogę się mylić. Jak ktoś ma inne propozycje niech mnie poprawi.
    Więc każda sprzedana kopia ich gry to już jest dla Varsav zysk a wiele osób tutaj panikuje, jakby Varsav nie miało już gotówki, same straty itd.
    Gra się zwróciła! Chcecie oficjalnego komunikatu od Varsav? Nie będzie takowego bo Pan Rosiński już to mówił, tylko trzeba umieć słuchać.
    Gra już zarabia na siebie.
  • Re: Sprzedaż gry Autor: ~Reznor [89.64.89.*]
    Dodałbym Tylko, że bee zarabia m.in na nowe projekty, przecież niema było komunikatu o emisji akcji lub obligacji na nowe projekty, więc kasa musi płynąć z jakiegoś źródła
  • Re: Sprzedaż gry Autor: ~izdek [87.239.222.*]
    Ale odgrzebałeś Świadomy, miałeś jedne z lepszych szacunków na forum. Widać też jakie ja dawałem szacunki już w listopadzie. Pomijając jakie były nastroje innych.
    Dalej podtrzymuje ze obecnie kopie bez zwrotu mocno zaburzają statystyki, mieli duże oczekiwania i mogli tu dużo ugrać w kontraktach ze sklepami.
  • Re: Sprzedaż gry Autor: ~Świadomy [37.30.52.*]
    Rozmowa z Tobą była jedna z ciekawszych jakie tutaj prowadziłem dlatego odgrzebałem. Nasze szacunki były podobne.
[x]
VARSAV -1,68% 0,47 2026-06-25 13:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.