No cóż napisałem spadajcie i jak widać kurs spada, ale ten cytat popieram jak mało kto:
"facet nie ma pojęcia o tym, co pisze, jego prognozy się po prostu NIE SPRAWDZAJĄ, czego dowodów jest tu w bród. A wrazie przycisnięcia do ściany, po prostu ucieka albo zmienia nick.
oto i cała prawda o chodziku księżycowym popieram w całości
Powiem wam tak, ci co o mnie tak piszą, to kmiotki niecierpliwe. Przecież kurs nie spadł poniżej ostatniego minimum na 6.45. Skoro nie spadł, to co się wyrywacie ? Przecież jeszcze wszystko jest możliwe ! Jeśli wzrośnie to będziecie przepraszać ? Prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie - kmiotki niecierpliwe. Ciekawe, czy któryś wtedy napisze, że jednak ck miał racje !
jak zwykle odwrócisz kota ogonem przy cenie 9 zł pisałeś o duszeniu kursu i co? teraz spadnie do 6.45 trochę wzrośnie a ty będziesz piał, że znowu miałeś rację
Propaganda sukcesu obecnego rządu musi odnieść sukces przed wyborami do PE. A potem znów dojenie będzie. Ciekawe czy największego animatora Koników20, czyli Bosia ten numer nie doprowadzi do bankructwa. Łapali te rzuty aż mało co im podorywki nie urwało