Poczekamy zobaczymy: Pierwsza transakcja ma opiewać na kolosalną ilość 4,5 kg złota. I ma być za 6 dni.
W Kirgistanie złotem rządzą Kanadyjczycy, Resztę zagospodarowała sobie Rosja, której złoża na Czukotce skończą się za 4,5 roku. Dlatego umorzyli dług Kirgistanu 700 mln USD i dali im następne 250 mln na rozwój. Rosja kupuje wszystkie złoto jak leci bo musi.Nie ma zmiłuj i naciska na rząd. Jest jeszcze złoto wydobywane na lewo, które ludzie płuczą w dołach rzek. Przejmują je pośrednicy a od nich kupują wszystko Iran i Emiraty Arabskie. Pełna stabilizacja. Wsadź tam w środek Briju i ich 46 sklepików i czterech Braci z Gniezna i masz odpowiedz.
TEN POTENCJAŁ JEST ŻADEN. Przecież oni sami sobie udzielają pożyczek. Te spółki cypryjskie są własnością panów P.. Czyli tzw. Briju. Cebulaki z Gniezna myślą, że będą z inwestorów robić głupków. Ogólnie wajcha się nie opłaca.
Z tymi samochodami to jest tak że kiedy spółka osiąga zyski to problem pewnie nie ma. Ale kiedy Briju zwane trade czy coś tam coś tam pikuje w dół z 36 na 2 złote to ja się pytam na co 4 auta po pół miliona złotych jak ledwo przędą. Można zrozumieć jedno reprezentacyjne auto dla zarządu ale cztery. Za chwilę będzie drugie rozdanie 4 auta dla żon? Czyli rozwój spółki przez takie czteropaki. Tylko inwestorzy muszą zęby w ścianę wgryźć i się rozglądać gdzie są ich pieniądze. Ano TOPNIEJĄ w oczach. bez dwóch zdań. Tu nie pomoże nawet potencjał 1000%. Inwestorom należy głęboko współczuć.
Weź mnie nie rozśmieszaj. Z fabryczki złota robi się fabryczkę akcji. Pikowanie w dół na maksa. Czuję, że tu już interesu nie będzie. Nie ma się co czarować.
Nie no żal, Nie ma o czym gadać. Chłopcy z firmy wiedzą już jak wyglądają szparagi i cebula. No to kolejne pytanie: po co teraz prezes Briju biega ciągle do Prezydenta Budasza(PO) z Gniezna. Ano chodzi o jakąś nieruchomość za bezcen. Może mienie żydowskie? No nie wiem. No Dobra wiem ale o tym jutro. Może być ciekawie
Ti jest oficjalne stanowisko spółki: Możliwość rozwiązania w przyszłości założonej rezerwy, jak również kontynuowanie strategii rozwoju Grupy kapitałowej, zakładającej powierzenie spółce INTERMA TRADE S.A. zarządzania Grupą kapitałową jako holdingiem w branży handlu kruszcami i jubilerskiej stanowią przesłanki dla uznania, że kontynuowanie działalności Spółki w przyszłości nie jest zagrożone i możliwe jest realizowanie przez nią założonych celów gospodarczych. Spółka na bieżąco reguluje swoje zobowiązania i nie zachodzą również wobec niej przesłanki ogłoszenia jej upadłości. Reszta to banialuki i picie piany!
,,A z Dżudżustanu właśnie wyjechała karawana wielbłądów których całe troki wypakowane są sztabkami złota i powoli zmierza do Gniezna. Tam na ul.Paderewskiego w Briju zostawią kruszec i dostaną w promocji zwulkanizowane kopyta" - taki jest komentarz. Kogo wy chcecie nabrać. Gdyby nie Pionier i NN już byście trzaskali akcje. 36 mln akcji dla każdego po jednej. Jak się fundusze wycofają to spółka nie przeżyje miesiąca. Tylko tego się boicie. A walne już za niecały miesiąc. Stąd ta pożyczka 300 tysi sami od siebie by jakoś dotrwać. Po obrotach widać, że jak kupujecie akcje. SAMI od SIEBIE.
To skalkuluj: No więc ta umowa za 200.000USD jest na 4,5 kilogramów złota? To wezmę teraz telefon i załatwię od kumpli 10 kg z komisów na jutro. No chyba, że na ,,miedź czy nie mieć oto jest pytanie"? Cztery i pół kilo złota, ale jutro na GPW będzie polewka. I w Kirgistanie sytuacja niestabilna. Nic tylko kupować : Dla twojej wiadomości: W Kirgistanie złotem rządzą Kanadyjczycy, Resztę zagospodarowała sobie Rosja, której złoża na Czukotce skończą się za 4,5 roku. Dlatego umorzyli dług Kirgistanu 700 mln USD i dali im następne 250 mln na rozwój. Rosja kupuje wszystkie złoto jak leci bo musi.Nie ma zmiłuj i naciska na rząd. Jest jeszcze złoto wydobywane na lewo, które ludzie płuczą w dołach rzek. Przejmują je pośrednicy a od nich kupują wszystko Iran i Emiraty Arabskie. Pełna stabilizacja. Wsadź tam w środek Briju i ich 46 sklepików i czterech Braci z Gniezna i masz odpowiedz. Chyba, że sami pojadą płukać. We czterech dadzą radę. Sławomir płucze najszybciej.
Masz rację Pan Sławomir Piotrowski. Przepraszam. Wszystkich Czterech Sułtanów z Gniezna.. Do ,,SAMI od SIEBIE" teraz poczekamy na przylot AREOFŁOTU z 4,5 kilogramami złota. Już kupiłem popcorn i przygotowałem baloniki. Bo to już w przyszły weekend. PRAWDA? Na giełdzie wielkie poruszenie, słychać szepty ...
Tak jak mówili, podpisali umowę i zaczęli handel w drugim sektorze! Czy to się komuś podoba czy nie to działają według przyjętego planu a US będzie straszył dopóki nie pogonimy "dojnej sekty", która próbuje zniszczyć prywatny sektor gospodarki ... .
Tak jak mówili ,,jak doić inwestorów to na giełdzie". Albo lepiej ,, trzeba mieć 150 mln zł" by wejść na giełdę . Albo tak ,,lewe papiery, żaden problem, by wejść na giełdę". A to cytaty z Sułtanów z Gniezna. Ale powolutku ...
A mnie Prezes opowiadał, że jeden z redaktorów ma wątpliwą moralność. Nie pamiętam dokładnie, o którym mówił, ale sobie pewnie przypomnę. Jazda Jazda Jazda PULS ... bo chłopaki swoje problemy załatwiają ... ,,kanapkami" czy jakoś tak.