Cos Ci sie pokickalo ja na forach akcji nie pisalem kilka lat teraz sue zaczalem udzielac bo widze szanse ze cena niedlugo bedzie wyzej niz ja bede mogl objac czyli powyzej 1,92 spolka nie ma interesu w tym zeby sobie objac po 1,92 a inni wyzej...bo bo to nie spolce bede sypal tylko w rynek....a ja moge objac a nie musze jezeli cena na rynku bedzie minimum 50% wyzsza niz moja cena objecia to sobie obejme ze zrobic szybkiego strzala i przytulic kase jak tak nie bedzie to pies je drapal nigdy nie wymienie i spolka ode mnie tych 100 tys nie dostanie...mysle ze duzo osob posiadajacych warranty mysli w ten sposob
nie wiem czy wszysy ale napewno koledzy 30malo i limba mysla w ten sam sposob co ty, wszyscy trzej macie co najmniej jeden wspolny (identyczny) ip, nadajecie z tego samego miejsca i a twoim (waszym) dostawca internetu jest t-mobile, faktycznie mogles pisac posty z telefonu spacerujac ale w deszczu? jesli miales/masz parasol w drugiej rece to uwazaj zeby sie nie potknąć bo nie bedziesz mial sie czym podeprzeć. kilka lat nie pisales, fakt, ja podobnie, wpadnij na walne, masz tylko 200km, dwie godzinki i jestes u źródła, na 100% bedziesz wiedzial czy moze byc wyzsza czy nie moze
Do poraja to ja mam akurat jakies niecale 20 km :) Nie wiem czy moge jak nie mam ani jednej akcji...nie znam sie na ip ale fakt jakby to powiedzial RL9 jestem w Tmobile:)
Tutenhamon czy jak tam sie nazywasz... spolka to ma w pompie po ile jest cena konwersji bo do spółki NIC nie trafia po konwersji na akcje- po prostu nie ma juz wtedy obligacji zamiennych i tyle.. roznica jest taka ze jezeli ktos zrobi konwersje przed ich wygasnieciem to nie dostanie kuponu ktory by dostal trzymajac obligacje do maturity... ale po osiagnieciu maturity NIE MASZ PRAWA zadania wykupu obligacji przez spolka tylko mozesz ja zamienic na akcje wiec z perspektywy samej spolki i jej finansowego standingu nie ma znaczenia jaka jest cena konwersji.... ktora jest zreszta ustalana automatycznie i zostala obnizona z 2.35 do 1.92 automatycznie po emisji akcji i wyplacie dywidendy.
no wlasnie mir, a wszystko zgodnie z prawem. istnieje jednak legalna mozliwosc nie poddac sie zwyzkom ceny konwersji podazajacej za cena rynkowa, oczywiscie jesli ta (rynkowa) bedzie rosla
Zadna cena nie bedzie podazac za rynkowa ustalili na 1,92 na walnym i taka bedzie dla Wszystkich....wiem ze jest to nie w smak osoba ktorzre trzymaja smiecia z 10 lat kiszac straty ale tak jest i nie pisze tego z satysfakcja....ale widze ze co niektorzy zostali skrzywdzeni na tej spolce i mysla ze przemek i krzysiek siedza i mysla jak nie sax zarohi paru drobnym
Chlopie ja to ja ...limba to zielona mordka z parkietu ...a 30mdlo byl na dlugo przed tym jck kupowalem akcjv chyba z 8 czy 9 lat temu i bardzo dzialal mi na nerwy teraz goscia podziwiam za wytrwslosc...jak tutaj wszedlem i zobaczylen jak 30malo pisze .....30malo !!!!! To az sie zasmialen gosc jest przekozak i zycze mu tych 30zl..i sobie tez jak bede obejmowal po 1,92 :) kiepski z Ciebie detektyw
WITAM I ŻYCZĘ SUKCESU. COGNOR TO MOJA 1 INWESTYCJA. OD PEREŁKI ZACZYNAŁEM I NA NIEJ ZAKOŃCZĘ CHYBA TEN KILKU LETNI EPIZOD Z GPW. PIĘKNA PRZYGODA...... :-)
Nie właśnie uzmyslowilemem sobie ze przygoda z Cognor em to juz ponad 10 lat W biznesie cenie uczciwość, a tej zarządzającym brak. Nie zmienia się zasad dla kilku srebnikow. Malosc Panowie. Może jestem staroswiecki ale przy goleniu lustro się nie krzywi.
Dnia 2018-07-19 o godz. 22:56 ~Mucka napisał(a): > Stocznia Gdańska sprzedana, jedziemy. ...................................
I to by nam pewnie wyjaśniało nagłe podpisanie umowy kredytowej Cog,a także niespodziewane opublikowanie nowej ceny warrantów, duże obroty i wzrost kursu, jednym słowem mamy zielone światło dla refinansu, można rzec, że zachowanie Cognor wyprzedziło nabycie stoczni. W zasadzie to można już obstawiać u brokerów upaństwowienie cognoru, pozostaje tylko do odgadnięcia kwestia jakichś szczegółów.
pismo ktore ci moze pozwolic na cene konwersji nie wyzsza niz 2,35 to pismo procesowe, oczywiscie jezeli cena konwersji bedzie "biegala" w gore za cena rynkowa spolki, do tego pisma bedziesz jeszcze musial dolaczyc potwierdzenie wyslania odpowiedzi listem poleconym