• Re: Raport Autor: ~zeus [89.64.58.*]
    Nikt nie chciał Zeusa słuchać , nikt :)

Pozdrawiam.
  • Re: Raport Autor: ~Pandora [83.31.146.*]
    Dnia 2017-12-14 o godz. 11:34 ~zeus napisał(a):
    > Nikt nie chciał Zeusa słuchać , nikt :)
    >
    > Pozdrawiam.

Zeus, dobrze że jesteś, bo już się bałam że Cię namierzyli i przetrzymują w magazynie, żebyś nic nie pisał na forum :)))
    Dnia 2017-12-14 o godz. 11:16 ~bywalec napisał(a):
    > Pandorko,
    > ja już poza Mirką...pocieszenie, że za 3im razem mając akcyjki udało mi się cos zarobić konkretniejszego, a wróce po raz 4y za kilka m-cy, obserwować będę oczywiście bo jakiś "taki sentyment" pozostał, mogłem wyjść >3, ale się zagapiłem :) powodzonka, życze i może jeszcze zawitamy na innych cudach bananowej.
    > ps trzeba przyznać, że widłowy na miejscu klika dziś mega szybko, gdzies się spieszą, żeby powybierać jak najwięcej ? a mają czas...dużo czasu przed nimi do 3-4q '18

no to Ci się udało :)))) morał z tej przygody jest taki, jak masz 80% zysku na koncie to nie zastanawiaj się tylko go realizuj :)))

MIRka teraz musi powalczyć o samą siebie, udało się jej wyjść z kryzysu, zobaczymy czy będzie twarda w budowaniu nowej siebie

każda metamorfoza czy przeobrażenie z Kopciuszka jest długotrwałe, bolące i wymaga charakteru

dziś, MIRka jest ekskluzywną spółeczką kilku grubych facetów, którzy uwierzyli w wizje, którą sami stworzyli, ale dla drobnych akcjonariuszy jest kanałem, w którym nie ma jak pływać, wróć tu jak to się zmieni

ja teraz znikam na dwa miesiące, będę nad Gangesem szukać oświecenia :)))

do zobaczenia :)

• Re: Raport Autor: ~bywalec [79.133.193.*]
    taka to pożyje:) baw się dobrze...stety nie 80%...bo ja wyłaziłem z dna dnów...ale przynajmniej nie oddałem jak zbili na pysk poprzednio do 1,5, hehe, do miłego
  • Re: Raport Autor: ~Enigma [77.255.221.*]
    Ehhh miałem rację, kolejna emisja. To ja zjechałem kursem bo wywalałem akcje. Sorry ale takie jest życie, może odkupię w emisji.
  • Re: Raport Autor: ~hehe [31.0.71.*]
    to nie spółka dla ciebie idz kup sobie kghm
  • Re: Raport Autor: ~hehe [46.169.29.*]
    i tak wygląda właśnie wyjście spanikowanych leszczy ... kto ma olej ten kupuje.. zegnamy leszczy płyńcie stąd bo to basen dla zawodowców
    Faktycznie miałem za dużo akcji.
    Dnia 2017-12-14 o godz. 11:51 ~Enigma napisał(a):
    > Ehhh miałem rację, kolejna emisja. To ja zjechałem kursem bo wywalałem akcje. Sorry ale takie jest życie, może odkupię w emisji.

przynajmniej jakieś obroty na spółce się zrobiły :))))

uważaj bo taki numer teraz zrobią wszyscy :))) teraz wywalić, żeby mieć kasę na kupno pp, bo i tak kurs spadnie w okolice 1,50 :)))

mnie też korci taki scenariusz, ale jeśli tak będą robić wszyscy, to się nie zrealizuje, trzeba zagrać na coś innego :)))
  • Re: Raport Autor: ~Nikt [195.47.201.*]
    caveat emptors
    Pandoro - nie tylko jestem mistrzem w prezentacjach, ale podobno masz męża......:(
    Przez najbliższy rok nic się nie poprawi w wynikach a potem też nie wiadomo. Wszystkie wskaźniki bardzo bardzo słabe. Wcześniejsza emisja poszła na spłatę długów. Gdyby w spółce dobrze się działo to nowa emisja byłaby po 2,40 zł a nie po 1,50zł.

Według mnie strategia jest słaba, nie oparta na żadnych twardych liczbach. Bo niby z jakiego to powodu Azjaci będą ustawiać się w kolejkach po Chopina, nawet nie zrobili rozeznania rynku.
    Jak będą dobre wyniki to kupię akcje nawet po 4 zł ale na razie to tylko puste obietnice. Moje prezentacje zawsze zawierały konkretne dane i dlatego były wiarygodne :)
    Dnia 2017-12-14 o godz. 12:30 ~Enigma napisał(a):
    > Pandoro - nie tylko jestem mistrzem w prezentacjach, ale podobno masz męża......:(
    > Przez najbliższy rok nic się nie poprawi w wynikach a potem też nie wiadomo. Wszystkie wskaźniki bardzo bardzo słabe. Wcześniejsza emisja poszła na spłatę długów. Gdyby w spółce dobrze się działo to nowa emisja byłaby po 2,40 zł a nie po 1,50zł.
    >
    > Według mnie strategia jest słaba, nie oparta na żadnych twardych liczbach. Bo niby z jakiego to powodu Azjaci będą ustawiać się w kolejkach po Chopina, nawet nie zrobili rozeznania rynku.
    > Jak będą dobre wyniki to kupię akcje nawet po 4 zł ale na razie to tylko puste obietnice. Moje prezentacje zawsze zawierały konkretne dane i dlatego były wiarygodne :)

Posiadanie męża zupełnie nie przeszkadza mi w podziwianiu czyjegoś mistrzostwa :))))

Enigma nie mogę się z Tobą zgodzić, choćby z tego powodu, że mam jeszcze kilka akcji na koncie :(

to co się dzieje z firmą to jedna sprawa, a to co siedzie się na parkiecie to druga

zupełnie nie rozumiem na czym polega ta "inżynieria finansowa" którą spółka proponuje

pierwsza emisja ok, była ratująca, emisja dla Code też ok, mają fajne projekty których sami nie potrafili by zrobić, emisja prywatna po 2,40 zł stabilizowała akcjonariat

ale emisja 1 za 5 po 1,50 zł? jak na takim układzie finansowym się zarabia, nigdy nie obserwowałam takiej emisji

gdyby kurs chodził po 3,60 zł to kupić po 1,50 zł byłoby atrakcyjne, ale jak kurs ledwo unosi się na 2,20 zł to gdzie zysk drobnego akcjonariusza przy tak małych obrotach, jestem za cienka w te klocki :(

a może to jest gra, żeby zniechęcić drobnych i aby te akcje po 1,50 zł skupił sobie jakiś zaprzyjaźniony grubas

na czym polega ta gra z rynkiem??? i czemu dzień po prezentacji???
  • Re: Raport Autor: ~hehe [46.169.29.*]
    Dnia 2017-12-14 o godz. 12:57 ~Pandora napisał(a):

>
    > ale emisja 1 za 5 po 1,50 zł? jak na takim układzie finansowym się zarabia, nigdy nie obserwowałam takiej emisji
    >
    > gdyby kurs chodził po 3,60 zł to kupić po 1,50 zł byłoby atrakcyjne, ale jak kurs ledwo unosi się na 2,20 zł to gdzie zysk drobnego akcjonariusza przy tak małych obrotach, jestem za cienka w te klocki :(
    >
    > a może to jest gra, żeby zniechęcić drobnych i aby te akcje po 1,50 zł skupił sobie jakiś zaprzyjaźniony grubas
    >
    > na czym polega ta gra z rynkiem??? i czemu dzień po prezentacji???

jest w stosunku 1:5 zeby Kamola nie przekroczyl 33% i nie ogłaszał wezwania
    Może prowadzili jakieś rozmowy w temacie sprzedaży kilku marek ale nie było chętnych lub byli ale chcą mało zapłacić. A skoro przedstawili nową strategię to muszą ją realizować i pewnie doszli do wniosku, że bez kasy z nowej emisji nie ruszą.
    CODE nie będzie wdrażać strategii za darmo.
    Jest tyle innych ciekawych spółek, że szkoda mi zamrażać kasę. Spółce życzę jak najlepiej bo sporo ostatnio tu zarobiłem.

To kiedy wracasz do kraju ??????
    Insajderzy próbują ratować kurs, zrobili błąd dając taką niską cenę emisyjną.
    Albo to nie błąd tylko grubasy z akcjonariatu nie chcą obejmować emisji wyżej niż 1,50 zł.
    jeden facet powiedział mi "kupuj jak makler kupuje" :)))

to bardzo szlachetne ze strony Przewodniczącego Rady Nadzorczej, że ratuje kurs, oznacza to że mocno wierzą w sukces firmy :)

być może brak tu jakiejś profesjonalnej firmy pijarowej, która przekazałaby tą wiarę zarządu drobnym akcjonariuszom :(

nadal nie rozumiem na czym ma polegać emisja w układzie 1 do 5 i jak na tym można zarobić?

Kamola będzie chciał zrobić wezwanie to sobie zrobi, nie będzie chciał robić to nie weźmie udziału w emisji i sobie nie zrobi

wcześniej było bardzo dużo praw poboru i chodziły po 1 grosz, teraz będzie ich tylko 1/5 tego co było?

nikt nie spodziewa się dobrych wyników za 4 kwartał, osiągnięcie rentowności w 1 kwartale 2018 byłoby super, ale nie będzie impulsem do wzrostów

cała emisja będzie rozgrywać się jeszcze przed podaniem wyników za 4 kwartał, czy szacujecie że teraz kurs spadnie, czy utrzyma się na poziomie ceny z emisji prywatnej 2,40 zł? jakie będzie odcięcie i po ile będą prawa poboru???

no i czy zarząd szykuje dla akcjonariuszy niespodziankę, skoro przewodniczący kupuje? ;))
  • Re: Raport Autor: ~Kirs [188.146.164.*]
    Koncowka roku w zakladzie mir vs crm wydaje sie jeszcze historia otwarta patrzac po realizacji zyskow na mir sporej rzeszy inwestorow nie przypadl do gustu plan dzialania spolki a przy malych obrotach kurs leci na leb na szyje jutro jesli sytuacja bedzie kontynuowana to nie bawem crm i mir leb w leb : )
    Dnia 2017-12-14 o godz. 16:35 ~Kirs napisał(a):
    > Koncowka roku w zakladzie mir vs crm wydaje sie jeszcze historia otwarta patrzac po realizacji zyskow na mir sporej rzeszy inwestorow nie przypadl do gustu plan dzialania spolki a przy malych obrotach kurs leci na leb na szyje jutro jesli sytuacja bedzie kontynuowana to nie bawem crm i mir leb w leb : )

też Kirs o tym pomyślałam :)))))

już byłam pewna, że wygram zakład, a tu niespodzianka :(

ciekawe co będzie jutro, dziś nikt nie kupuje, może jutro ktoś ustawi koszyczek
  • Re: Raport Autor: ~4czwórki [31.178.119.*]
    nie śpieszą się z kupowaniem skoro dostali taki prezent od spanikowanej drobnicy... po co się śpieszyć koszyczki ustawią i poczekają, z drugiej strony nie chcą więcej takich panikarzy żeby im kurs nie spadł za nisko żeby emisja się udała, dlatego tak szybko puścili info o zakupach przewodniczącego
    1:5 to nie jest emisja do zarobku na szybko tylko min po wynikach 4q 18 czy działa strategia czy nie..
    Dnia 2017-12-14 o godz. 17:31 ~4czwórki napisał(a):
    > nie śpieszą się z kupowaniem skoro dostali taki prezent od spanikowanej drobnicy... po co się śpieszyć koszyczki ustawią i poczekają, z drugiej strony nie chcą więcej takich panikarzy żeby im kurs nie spadł za nisko żeby emisja się udała, dlatego tak szybko puścili info o zakupach przewodniczącego
    > 1:5 to nie jest emisja do zarobku na szybko tylko min po wynikach 4q 18 czy działa strategia czy nie..

4czwórki

a może będą kupować przed rejestracją akcji przed walnym? tutaj często tak było, że przed walnym rosło :)

ciekawe jak rozłoży się struktura akcjonariatu po emisjach?

kto widział reklamę TV Diora z Johnny Deppem? wow... może do reklamy Chopina namówić Adriena Brody, pasowałby bardziej niż Lewandowski :))
  • Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~Obiektywnie [89.64.33.*]
    Nie mogli zrobić emisji za więcej niż 1,50 ,bo tego nikt by nie wziął . I tak cena jest wygórowana w stosunku do realnej wartości (myśle ,ze ok 0,80 zł) Rozumiem ,ze w cenie 1,50 uwzględnili już sukces sprzedaży Chopina i całej strategii . Mam mieszane uczucia czas pokaże. Jedno jest pewne ,teraz lecimy na 1,50 ,a potem się zobaczy.
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~Pandora [83.31.146.*]
    Dnia 2017-12-15 o godz. 06:35 ~Obiektywnie napisał(a):
    > Nie mogli zrobić emisji za więcej niż 1,50 ,bo tego nikt by nie wziął . I tak cena jest wygórowana w stosunku do realnej wartości (myśle ,ze ok 0,80 zł) Rozumiem ,ze w cenie 1,50 uwzględnili już sukces sprzedaży Chopina i całej strategii . Mam mieszane uczucia czas pokaże. Jedno jest pewne ,teraz lecimy na 1,50 ,a potem się zobaczy.

Obiektywnie

przekonaj do tego tych gości co biorą udział w prywatnej emisji po 2,40 zł: )))

po za tym tu jest ostatnio odwrotnie niż przewidywania na forum, miało spadać po dopuszczeniu akcji do obrotu, a urosło

• Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~Obiektywnie [188.146.35.*]
    Podbili kurs pod 3,00zl bo ubrali ludzi po 2,40 i nawet nie wiesz kogo :) Przewidywania na forum jeśli są realne ,to przewidują 0,80 . Naganiaczy na dzidę oderwana od rzeczywistości pomijam :) Cena /wk 4 , brak sprzedaży ,straty , drukowanie akcji...A Wy dalej piszcie swoje 4,50 do końca grudnia:))))))))
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~Obiektywnie [188.146.35.*]
    A 4q to chyba będzie najgorszy w historii Miraculum-zobaczycie.
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~Pandora [83.31.146.*]
    no dobrze, ale na giełdzie kupuje się przyszłość, a nie dane historyczne, być może są jakieś podstawy do tego że ktoś kupuje akcje po 2,40 zł mimo braku sprzedaży i strat

ja nie widzę żadnych naganiaczy na forum, tu forum jest sceptyczne, podobnie jak rynek, to insiderzy są napaleni skupując akcje

owszem jestem ciekawa kogo ubrali w emisję prywatną po 2,40 zł, może podadzą do końca roku, bo jeśli "prywatni" mają brać udział w walnym, muszą im wydac akcje do 2 stycznia żeby mogli się na nim zarejestrować
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~mirosław5ty [46.134.49.*]
    witam

skąd informacje o nowej emisji po 1,5 ?
    poproszę o linka

i dlaczego kurs spadł o 30 % od 3,14 ?

• Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~Nikt [195.47.201.*]
    problem w tym ze przyszlosc jest Niewiadoma.Wiadome jest to co mogę kontrolować a moge kontrolować ryzyko akceptowalna stratę i własne emocje  jesli potrafię.

Chopin to fajna marka ale czy ktoś ze chce kupować ja drożej niż obecnie?
    Strategia sprzedaży zagranicą.A może najpierw poprawić wyniki sprzedaży w Polsce i zamiast wyciagac rece po kolejna rate od małych wyjac z kieszeni własne pieniądze,wiecej własnych pieniędzy....
    Dnia 2017-12-15 o godz. 08:43 ~Nikt napisał(a):
    > problem w tym ze przyszlosc jest Niewiadoma.Wiadome jest to co mogę kontrolować a moge kontrolować ryzyko akceptowalna stratę i własne emocje  jesli potrafię.
    >
    > Chopin to fajna marka ale czy ktoś ze chce kupować ja drożej niż obecnie?
    > Strategia sprzedaży zagranicą.A może najpierw poprawić wyniki sprzedaży w Polsce i zamiast wyciagac rece po kolejna rate od małych wyjac z kieszeni własne pieniądze,wiecej własnych pieniędzy....

Nikt

oczywiście, że przyszłość jest niekontrolowalna, wczoraj o mały włos nie zabiłby mnie samochód, ale prowadzenie biznesu nie opiera się na kontrolowaniu rzeczywistości tylko wykorzystywaniu szans, które ona niesie

tu trzeba patrzeć biznesowo i myśleć biznesowo, być może zarząd widzi potencjał, którego nie dostrzegają drobni

być może wszystko potoczyło się za szybko, a zbyt szybki romans nie jest wiarygodny, zbyt szybko akcje urosły o 100%, zbyt szybko ogłosili trzy nowe emisje, zbyt szybko chcą wdrożyć Chopina i dlatego szukają szybkiej kasy

ja widzę zagrożenia nie w samym modelu biznesowym, tu przecież nie ma żadnej filozofii, myślę że przy zwykłej przyzwoitej pracy od podstaw poprawią sprzedaż i wyniki finansowe, bez tego nikt im w nic nie uwierzy, wyniki nie muszą być super, ale powinny być coraz lepsze, czy Chopin się uda? potencjał jest ...

• Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~Enigma [77.255.221.*]
    To prawda zbyt szybki romans jest niebezpieczny, najpierw nie możesz się odkleić od dziewczyny a potem ... eh szkoda gadać. Podobnie z akcjami :)
    Przypuszczam, że emisję po 2,40 wzięli Kamola lub Tuorowie.

Jedna sprawa bardzo zniechęca: 13 grudnia prezes opowiada jak to będzie pięknie i nie wyklucza emisji akcji, żeby zrealizować strategię. Ale mówi również o sprzedaży kilku marek i dzięki temu pozyskaniu finansowania. Następnego dnia jest info o emisji akcji po 1,50 zł. To co dzień wcześniej o tym nie wiedział????????????????
    Dnia 2017-12-15 o godz. 10:25 ~Enigma napisał(a):
    > To prawda zbyt szybki romans jest niebezpieczny, najpierw nie możesz się odkleić od dziewczyny a potem ... eh szkoda gadać. Podobnie z akcjami :)
    > Przypuszczam, że emisję po 2,40 wzięli Kamola lub Tuorowie.
    >
    > Jedna sprawa bardzo zniechęca: 13 grudnia prezes opowiada jak to będzie pięknie i nie wyklucza emisji akcji, żeby zrealizować strategię. Ale mówi również o sprzedaży kilku marek i dzięki temu pozyskaniu finansowania. Następnego dnia jest info o emisji akcji po 1,50 zł. To co dzień wcześniej o tym nie wiedział????????????????

jeżeli prywatną emisję wzięli Kamola i Tuorowie to znaczy, że brną w to dalej patrząc jeden drugiemu na ręce, ot taka szorstka męska przyjaźń, jeśli Tuorowie wchodzą bardziej w spółkę bo coraz bardziej wchodzi w nią Kamola, a Kamola coraz bardziej wchodzi w spółkę, bo boi się że władzę przejmą Tuorowie, to nie byłby to niebezpieczny romans, ale jakaś forma psychicznego zniewolenia :))) mam nadzieje że prywatną emisję obejmie jakiś miły nowy grubasek, wejście Code i innych większych inwestorów rozładowałoby napięcie w wyścigu o władzę na linii TT - Pan K. :))) i wymusiłoby uwzględnianie interesów innych inwestorów

myślę że sprzedaż marek jest dodatkowym bonusem, a nie źródłem finansowania nowych projektów, dodatkowy cash pozwoliłby na zmniejszenie kosztów finansowych, ja bardzo liczę na zdobycie dofinansowania z Unii, w Cormay z tego finansowania Tuorowie korzystali na potęgę, to samo mogłoby być w MIRce

zła jestem bardzo bo muszę zrealizować sprzedaż ze względów podatkowych, a przy takim układzie arkusza zleceń nie mam jak

znikam z forum, życzę wszystkim rajdu św, Mikołaja i efektu stycznia, no i wysokiego PITu za ten i za przyszły rok :)))
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~poczytam [194.145.225.*]
    a kto zagranica wie że teraz Chopin kosztuje tyle ile kosztuje? :)

wygląda na to że będzie nowe rozdanie - cena może być dowolnie ustalona :)
  • kupuj przyszłość Autor: ~hehe [31.0.85.*]
    niektórzy to w ogóle nie zrozumieli nowej strategii i tylko dalej pieją te swoje 1,0 a nawet już 0,80 gr , za dwa dni to zejdzie na 0,50 a za tydzień 0,10 gr he he
    nie może zrozumieć tego że chcą wejść na zupełnie nowe rynki z zupełnie nowym produktem i to w sektorze premium za 100e, nikt z azjatów nie będzie patrzył ile wcześniej kosztował Chopin, po prostu wchodzi nowa marka i tylko od zalet produktu opakowanie,zawartość i i pr reklama będzie zależeć czy się przyjmie czy nie, ale na efekty poczekamy do 2019
    kupuj przyszłość ...
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~moi [91.218.241.*]
    nowy Chopin będzie całkowicie nowym zapachem, nic poza nazwą nie będzie miał wspólnego z tym produktem za 25PLN. Tak było mówione na prezentacji. Powstanie całkowicie od podstaw, nowa receptura, nowy zapach, poza tym najważniejsze to będzie perfum, do tej pory była woda toaletowa.
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~poczytam [194.145.225.*]
    dokładnie
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~Nikt [195.47.201.*]
    nie może zrozumieć tego że chcą wejść na zupełnie nowe rynki z zupełnie nowym produktem i to w sektorze premium za 100e, nikt z azjatów nie będzie patrzył ile wcześniej kosztował Chopin

to może niech Toyota opakuje toyote zmienilogo zrobi pare szlifow  i  sprzeda na Grenlandi Pingwinom 200 tys dolarów za sztuke.To dopiero bylby biznes.Dlaczego nie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.178.119.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.34.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~Kapitan [92.63.45.*]
    A kataryniarz swoje :)
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~zeus [89.64.32.*]
    Że człowiek potrafi się sam oszukiwać...Ech drogi akcjonariacie,.... :)))) Ładujcie pod przysłowiowy korek , ładujcie... :)) Taniej nie będzie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Wy poważnie myślicie ,że jak z zarządu ktoś kupi kilka kilo, to znaczy ,że musi być "dzida" ? Od kiedy bawicie się w GPW ???? :))) Tym z zarządy na tym zależy , abyście tak myśleli :) Chwyt może ok ,ale dla początkującego gracza (czyt. leszcza).
    Tutaj tylko zarząd kupuje po kilka kilo , jak im zostanie reszta z zakupów po  porannych zakupach spożywczych ,w lokalnym warzywniaku...
    Nie zaklinajcie rzeczywistości , tylko spójrzcie racjonalnie , radzę .... :)

Pozdrawiam.
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~Kapitan [92.63.45.*]
    Chłopie jak ja byłem na giełdzie to ty nawet nie do konca rozumiałeś czym jest pieniądz :)
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~Zeus [89.64.34.*]
    To powinieneś być mądrzejszy :)
  • Re: Na dzisiaj akcje firmy,realnie,warte są poniżej 1,00 zl Autor: ~moi [91.218.241.*]
    ktoś tu chyba nie zrozumiał
[x]
MIRACULUM -0,65% 0,61 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.