Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,40 zł , zmiana od tamtej pory: -72,50%
Dnia 2017-12-14 o godz. 12:30 ~Enigma napisał(a):
> Pandoro - nie tylko jestem mistrzem w prezentacjach, ale podobno masz męża......:(
> Przez najbliższy rok nic się nie poprawi w wynikach a potem też nie wiadomo. Wszystkie wskaźniki bardzo bardzo słabe. Wcześniejsza emisja poszła na spłatę długów. Gdyby w spółce dobrze się działo to nowa emisja byłaby po 2,40 zł a nie po 1,50zł.
>
> Według mnie strategia jest słaba, nie oparta na żadnych twardych liczbach. Bo niby z jakiego to powodu Azjaci będą ustawiać się w kolejkach po Chopina, nawet nie zrobili rozeznania rynku.
> Jak będą dobre wyniki to kupię akcje nawet po 4 zł ale na razie to tylko puste obietnice. Moje prezentacje zawsze zawierały konkretne dane i dlatego były wiarygodne :)

Posiadanie męża zupełnie nie przeszkadza mi w podziwianiu czyjegoś mistrzostwa :))))

Enigma nie mogę się z Tobą zgodzić, choćby z tego powodu, że mam jeszcze kilka akcji na koncie :(

to co się dzieje z firmą to jedna sprawa, a to co siedzie się na parkiecie to druga

zupełnie nie rozumiem na czym polega ta "inżynieria finansowa" którą spółka proponuje

pierwsza emisja ok, była ratująca, emisja dla Code też ok, mają fajne projekty których sami nie potrafili by zrobić, emisja prywatna po 2,40 zł stabilizowała akcjonariat

ale emisja 1 za 5 po 1,50 zł? jak na takim układzie finansowym się zarabia, nigdy nie obserwowałam takiej emisji

gdyby kurs chodził po 3,60 zł to kupić po 1,50 zł byłoby atrakcyjne, ale jak kurs ledwo unosi się na 2,20 zł to gdzie zysk drobnego akcjonariusza przy tak małych obrotach, jestem za cienka w te klocki :(

a może to jest gra, żeby zniechęcić drobnych i aby te akcje po 1,50 zł skupił sobie jakiś zaprzyjaźniony grubas

na czym polega ta gra z rynkiem??? i czemu dzień po prezentacji???

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM 0,00% 0,78 2026-01-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.