wg. mnie Maciej już wykonał swoje zadanie, uwiarygodnił możliwośc wzrostu, gruby poddał po 1,3-1,5 i teraz odkupi po ok. 1 zł to taka gra gdzie Maciej ma rację i mówi prawdę, jednocześnie ulica działając z opóźnieniem odbiera na szczycie. Zauważ, że w tym samym czasie był piekny art nt przyszłości Chemosu. Ta mieszanka pobudziła nadzieję i chciwość inwestorów - teraz czas na oddawanie ze stratą.
Jeżeli są tacy co kupują po 1,3_1,4 a później oddają ze stratą po 1,14 to powinni zastanowić się co to za interes ja tam swój pakiet trzymam i czekam a nie śpieszy mi się mogę poczekać długo nawet bardzo długo
Fakt że dużo poszło powyżej 1,5 do 1,79 ostatnimi czasy i teraz może trwa odbieranie ale ktoś to kupił tam więc zbiera na dole ile się da i może to robić długo aż dojdzie do wniosku że czas iść w górę temu blokuje dużą podażą jak będzie jazda to pozabier blokady i droga otwarta tylko do ilu ???
Dnia 2017-09-03 o godz. 11:43 ~dron napisał(a): > wg. mnie Maciej już wykonał swoje zadanie, uwiarygodnił możliwośc wzrostu, gruby poddał po 1,3-1,5 > i teraz odkupi po ok. 1 zł > to taka gra gdzie Maciej ma rację i mówi prawdę, jednocześnie ulica działając z opóźnieniem odbiera na szczycie. Zauważ, że w tym samym czasie był piekny art nt przyszłości Chemosu. Ta mieszanka pobudziła nadzieję i chciwość inwestorów - teraz czas na oddawanie ze stratą.
Ważniejsze od Twoich konfabulacji są fakty Fakty są taki, że korekta w średnioterminowym trendzie spadkowym którą przewidziałem była, i jak na razie nie nastąpiła zmiana trendu. Tyle pokazuje wykres na podstawie którego przewiduję ruchy cen. Wszystko inne to zwykła konfabulacja i dorabianie spiekowych teorii
Wszyscy opylają tylko ty biedaku namawiasz na sprzedaż i niekupowanie tego papieru Ja cię po raz kolejny zapytam o powód tego że tak zniechęcasz i straszysz I jakbyś to sensownie wytłumaczył to może dałbym się przekonać a tak mam cię za, a co będę się rozpisywał
Maciej jest dobry, ale gdy milknie to oznacza, że - lepiej czmychać - paru się załapało na wybicie i zostali ubrani - stoją tam na ulicy i czekają komu dać lanie