• Re: GRA - phantomsix - aktualizacja na stronie Autor: ~re [37.47.173.*]
    Dnia 2017-01-25 o godz. 07:17 ~refx napisał(a):
    > Dnia 2017-01-24 o godz. 21:53 ~fx napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-24 o godz. 17:02 ~Jacollodz napisał(a):
    > > > Nic dodać nic ująć twoja opinia jest w 100 % trafna cierpliwi zostaną wynagrodzenia
    > >
    > > Zdecydowana większość tutaj nie ma bladego pojęcia tutaj na jakim poziomie obecnie jest spółka i jak jest postrzegana przez firmy z nimi współpracujące...... .
    > > I tylko tyle chciałem napisać bo pisanie tutaj nie ma najmniejszego sensu, groszołapy jak ich nazywacie zasypią was setkami takich bzdur,że nieraz sam myślę, ze trafiłem do wariatkowa ;)
    > > Nie musicie nic im wyjaśniać i udowadniać to że jesteście lepsi od nich świadczy Wasze jakiekolwiek na tyle na ile kogo stać zaangażowanie w MG.
    > > Kurs jest jaki jest nic nie urośnie w dzień 100% czy 200% i nie raz jeszcze zawiruje a szczególnie na wyższych poziomach.
    > > Potrzeba tylko trochę czasu a ten działa na korzyść posiadaczy akcji.
    > > cześć!
    > >
    >
    > brawo!
    > i tyle na ten temat

fx napisał prosto ale dobitnie bardzo mi się to spodobało.......
    ja polecam groszołapom powrót do ostatnich wątków dostępnych na bankierze i zobaczyć jakimi byliście cymbałami jęcząc i kwicząc od samego początku i ile zarobiliście cuzamen % na walorze zamiast kupić i siedzieć spokojnie...
    i wcale nie muszą być to nie wiadomo jakie kwoty bo zysk rośnie progresywnie o ile wiecie o czym mówię... ;))))
    a tu przykład jednego z ostatnich wątków z historii i pogarda znajomego tu IP groszołapa dla kogoś kto zainwestował 4k ....

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-branza-gier-i-rozwijajaca-spolka-cel-12-15-gr,17971467.html
  • Re: GRA - phantomsix - aktualizacja na stronie Autor: ~re [37.47.173.*]
    Dnia 2017-01-25 o godz. 09:34 ~re napisał(a):
    > Dnia 2017-01-25 o godz. 07:17 ~refx napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-24 o godz. 21:53 ~fx napisał(a):
    > > > Dnia 2017-01-24 o godz. 17:02 ~Jacollodz napisał(a):
    > > > > Nic dodać nic ująć twoja opinia jest w 100 % trafna cierpliwi zostaną wynagrodzenia
    > > >
    > > > Zdecydowana większość tutaj nie ma bladego pojęcia tutaj na jakim poziomie obecnie jest spółka i jak jest postrzegana przez firmy z nimi współpracujące...... .
    > > > I tylko tyle chciałem napisać bo pisanie tutaj nie ma najmniejszego sensu, groszołapy jak ich nazywacie zasypią was setkami takich bzdur,że nieraz sam myślę, ze trafiłem do wariatkowa ;)
    > > > Nie musicie nic im wyjaśniać i udowadniać to że jesteście lepsi od nich świadczy Wasze jakiekolwiek na tyle na ile kogo stać zaangażowanie w MG.
    > > > Kurs jest jaki jest nic nie urośnie w dzień 100% czy 200% i nie raz jeszcze zawiruje a szczególnie na wyższych poziomach.
    > > > Potrzeba tylko trochę czasu a ten działa na korzyść posiadaczy akcji.
    > > > cześć!
    > > >
    > >
    > > brawo!
    > > i tyle na ten temat
    >
    > fx napisał prosto ale dobitnie bardzo mi się to spodobało.......
    > ja polecam groszołapom powrót do ostatnich wątków dostępnych na bankierze i zobaczyć jakimi byliście cymbałami jęcząc i kwicząc od samego początku i ile zarobiliście cuzamen % na walorze zamiast kupić i siedzieć spokojnie...
    > i wcale nie muszą być to nie wiadomo jakie kwoty bo zysk rośnie progresywnie o ile wiecie o czym mówię... ;))))
    > a tu przykład jednego z ostatnich wątków z historii i pogarda znajomego tu IP groszołapa dla kogoś kto zainwestował 4k ....
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-branza-gier-i-rozwijajaca-spolka-cel-12-15-gr,17971467.html

no to dalej trochę lekcji historii i lekcja pokory :))
    z cyklu "mądre merytorycznie wypowiedzi i odszczekiwanie się groszołapów"
    https://www.bankier.pl/forum/temat_wysyp-naganiaczy-a-karawana-jedzie-dalej,21700475.html

a już ponoć brali udział w kondukcie żałobnym :))))))))))
    brawo erkw ! zmiana od tamtej pory: 145,71%
  • Re: GRA - phantomsix - aktualizacja na stronie Autor: ~Killertrolli [89.163.130.*]
    Dnia 2017-01-24 o godz. 21:53 ~fx napisał(a):
    > Dnia 2017-01-24 o godz. 17:02 ~Jacollodz napisał(a):
    > > Nic dodać nic ująć twoja opinia jest w 100 % trafna cierpliwi zostaną wynagrodzenia
    >
    > Zdecydowana większość tutaj nie ma bladego pojęcia tutaj na jakim poziomie obecnie jest spółka i jak jest postrzegana przez firmy z nimi współpracujące...... .
    > I tylko tyle chciałem napisać bo pisanie tutaj nie ma najmniejszego sensu, groszołapy jak ich nazywacie zasypią was setkami takich bzdur,że nieraz sam myślę, ze trafiłem do wariatkowa ;)
    > Nie musicie nic im wyjaśniać i udowadniać to że jesteście lepsi od nich świadczy Wasze jakiekolwiek na tyle na ile kogo stać zaangażowanie w MG.
    > Kurs jest jaki jest nic nie urośnie w dzień 100% czy 200% i nie raz jeszcze zawiruje a szczególnie na wyższych poziomach.
    > Potrzeba tylko trochę czasu a ten działa na korzyść posiadaczy akcji.
    > cześć!
    >

to samo miałem na myśli po co się napinać tutaj każdy zostanie przy swoim jedni przy faktach drudzy przy bredniach by zarobić parę grosiaków :)
  • Re: GRA - phantomsix - aktualizacja na stronie Autor: ~gameboy [176.9.136.*]
    Dnia 2017-01-25 o godz. 14:45 ~Killertrolli napisał(a):
    > > > Nic dodać nic ująć twoja opinia jest w 100 % trafna cierpliwi zostaną wynagrodzenia
    > >
    > > Zdecydowana większość tutaj nie ma bladego pojęcia tutaj na jakim poziomie obecnie jest spółka i jak jest postrzegana przez firmy z nimi współpracujące...... .
    > > I tylko tyle chciałem napisać bo pisanie tutaj nie ma najmniejszego sensu, groszołapy jak ich nazywacie zasypią was setkami takich bzdur,że nieraz sam myślę, ze trafiłem do wariatkowa ;)
    > > Nie musicie nic im wyjaśniać i udowadniać to że jesteście lepsi od nich świadczy Wasze jakiekolwiek na tyle na ile kogo stać zaangażowanie w MG.
    > > Kurs jest jaki jest nic nie urośnie w dzień 100% czy 200% i nie raz jeszcze zawiruje a szczególnie na wyższych poziomach.
    > > cześć!
    > >
    >
    > to samo miałem na myśli po co się napinać tutaj każdy zostanie przy swoim jedni przy faktach drudzy przy bredniach by zarobić parę grosiaków :)

jw
  • kapitalizacja - wartość spółki - wycena giełdowa Autor: ~fx [37.47.172.*]
    Dnia 2017-01-24 o godz. 21:53 ~fx napisał(a):
    > Dnia 2017-01-24 o godz. 17:02 ~Jacollodz napisał(a):
    > > Nic dodać nic ująć twoja opinia jest w 100 % trafna cierpliwi zostaną wynagrodzenia
    >
    > Zdecydowana większość tutaj nie ma bladego pojęcia tutaj na jakim poziomie obecnie jest spółka i jak jest postrzegana przez firmy z nimi współpracujące...... .
    > I tylko tyle chciałem napisać bo pisanie tutaj nie ma najmniejszego sensu, groszołapy jak ich nazywacie zasypią was setkami takich bzdur,że nieraz sam myślę, ze trafiłem do wariatkowa ;)
    > Nie musicie nic im wyjaśniać i udowadniać to że jesteście lepsi od nich świadczy Wasze jakiekolwiek na tyle na ile kogo stać zaangażowanie w MG.
    > Kurs jest jaki jest nic nie urośnie w dzień 100% czy 200% i nie raz jeszcze zawiruje a szczególnie na wyższych poziomach.
    > Potrzeba tylko trochę czasu a ten działa na korzyść posiadaczy akcji.
    > cześć!
    >
    Po ostatnich komentarzach "wiadomych znawców i mistrzów" mogę jedynie podtrzymać w 100%! to co napisałem nie macie pojęcia o czym piszecie albo nie chcecie go mieć z wiadomych powodów-braku akcji!
    Piszecie na przykład już niby o zbyt dużej kapitalizacji a na przykład nikt tu nie wspomniał o wycenie i to aż sprzed roku BBM raczej nie spadła? przyjmijmy, że jest to tylko 50 mln zł więc jak to takfaktyczniez tą kapitalizacją jest? i nie ważne czy wykupią resztę w tym czy w następnym roku - będzie skokowy wzrost aktywów i bilansowanie zysku.
    Umowy z gigantami potrzebny komentarz?... a sens? eSport? podobnie zresztą jest konkretny wątek do tego już zapominamy też o mądrze zdywersyfikowanym całym pozostałym biznesie spółki?!, który przynosi stałe i stabilne zyski, albo o "eSport Polska S.A.," model biznesowy określa konkretne wartości ale jasne zaraz krzyk przecież trzeba czekać rok dwa trzy? każdego indywidualna sprawa jeden odpadnie drugi poczeka. Kibicujemy siatkarzom w milionach ME rozpoczynają się 24 sierpnia na PGE nie byłoby lepszej reklamy i to praktycznie na cały świat może będzie jakaś niespodzianka dla nas? "Dodatkowo spółka celowa zawiązana przez strony celem realizacji postanowień umowy inwestycyjnej ma zaprojektować aplikację mobilną - portfel kibica oraz gry komputerowe i ligę e-sportową." czy spółka to wykorzysta zobaczymy.Popatrzmy na Analizę Fundamentalną- wskaźniki, analiza technicza to samo, ostatni wysyp analiz różnych analityków i biur analiz, gdzie praktycznie wszyscy wskazują sektor gier było tu nawet linkowane i parkiet, ipopema jeszcze coś tam ale kto to ma czas wszystko czytać i się chociaż trochę zastanowić jak wszyscy na forach i piszą setki postów bez znaczenia z myślą, że mają tutaj jakikolwiek wpływ na kurs. Pisze tu bo niema potrzeby zakładania nowego wątku może ktoś zdąży przeczytać i chwilę pomyśleć nad tematem a od poniedziałku zaleje nas znowu fala dzieciaków, którzy teraz płaczą bo oddali akcje za darmo miałem wyróżnić jakieś ważniejsze tematy, ale wg mnie wszystko jest ważne wyróżnię ostatnie zdanie: czy na pewno potraficie określić chociaż przybliżoną wartość spółki i jej prawidłową wycenę jutro za miesiąc za rok? ja nie ;o)

ps. bez analogii ale pamiętam jak dziś, takich samych "znawców i mistrzów" piszących identyczne nic nie warte wpisy o optimusie i wejściu w gry; jaki Wiedźmin ? to nic nie warte będzie wydmucha ubiorą leszczy 28.stycznia 2009r akcje kosztowały 0,98zł amen.
  • Re: kapitalizacja - wartość spółki - wycena giełdowa Autor: ~qwert [37.59.212.*]
    Dnia 2017-01-28 o godz. 19:21 ~fx napisał(a):
    > >
    > > cześć!
    > >
    > Po ostatnich komentarzach "wiadomych znawców i mistrzów" mogę jedynie podtrzymać w 100%! to co napisałem nie macie pojęcia o czym piszecie albo nie chcecie go mieć z wiadomych powodów-braku akcji!
    > Piszecie na przykład już niby o zbyt dużej kapitalizacji a na przykład nikt tu nie wspomniał o wycenie i to aż sprzed roku BBM raczej nie spadła? przyjmijmy, że jest to tylko 50 mln zł więc jak to takfaktyczniez tą kapitalizacją jest? i nie ważne czy wykupią resztę w tym czy w następnym roku - będzie skokowy wzrost aktywów i bilansowanie zysku.
    > Umowy z gigantami potrzebny komentarz?... a sens? eSport? podobnie zresztą jest konkretny wątek do tego już zapominamy też o mądrze zdywersyfikowanym całym pozostałym biznesie spółki?!, który przynosi stałe i stabilne zyski, albo o "eSport Polska S.A.," model biznesowy określa konkretne wartości ale jasne zaraz krzyk przecież trzeba czekać rok dwa trzy? każdego indywidualna sprawa jeden odpadnie drugi poczeka. Kibicujemy siatkarzom w milionach ME rozpoczynają się 24 sierpnia na PGE nie byłoby lepszej reklamy i to praktycznie na cały świat może będzie jakaś niespodzianka dla nas? "Dodatkowo spółka celowa zawiązana przez strony celem realizacji postanowień umowy inwestycyjnej ma zaprojektować aplikację mobilną - portfel kibica oraz gry komputerowe i ligę e-sportową." czy spółka to wykorzysta zobaczymy.Popatrzmy na Analizę Fundamentalną- wskaźniki, analiza technicza to samo, ostatni wysyp analiz różnych analityków i biur analiz, gdzie praktycznie wszyscy wskazują sektor gier było tu nawet linkowane i parkiet, ipopema jeszcze coś tam ale kto to ma czas wszystko czytać i się chociaż trochę zastanowić jak wszyscy na forach i piszą setki postów bez znaczenia z myślą, że mają tutaj jakikolwiek wpływ na kurs. Pisze tu bo niema potrzeby zakładania nowego wątku może ktoś zdąży przeczytać i chwilę pomyśleć nad tematem a od poniedziałku zaleje nas znowu fala dzieciaków, którzy teraz płaczą bo oddali akcje za darmo miałem wyróżnić jakieś ważniejsze tematy, ale wg mnie wszystko jest ważne wyróżnię ostatnie zdanie: czy na pewno potraficie określić chociaż przybliżoną wartość spółki i jej prawidłową wycenę jutro za miesiąc za rok? ja nie ;o)
    >
    > ps. bez analogii ale pamiętam jak dziś, takich samych "znawców i mistrzów" piszących identyczne nic nie warte wpisy o optimusie i wejściu w gry; jaki Wiedźmin ? to nic nie warte będzie wydmucha ubiorą leszczy 28.stycznia 2009r akcje kosztowały 0,98zł amen.

nic dodac nic ujac jedziemy dalej a z ta gra i liga esportowa moze bardzo byc ciekawie
  • Re: kapitalizacja - wartość spółki - wycena giełdowa Autor: ~Killertrolli [89.163.130.*]
    > >
    > > cześć!
    > >
    > Po ostatnich komentarzach "wiadomych znawców i mistrzów" mogę jedynie podtrzymać w 100%! to co napisałem nie macie pojęcia o czym piszecie albo nie chcecie go mieć z wiadomych powodów-braku akcji!
    > Piszecie na przykład już niby o zbyt dużej kapitalizacji a na przykład nikt tu nie wspomniał o wycenie i to aż sprzed roku BBM raczej nie spadła? przyjmijmy, że jest to tylko 50 mln zł więc jak to takfaktyczniez tą kapitalizacją jest? i nie ważne czy wykupią resztę w tym czy w następnym roku - będzie skokowy wzrost aktywów i bilansowanie zysku.
    > Umowy z gigantami potrzebny komentarz?... a sens? eSport? podobnie zresztą jest konkretny wątek do tego już zapominamy też o mądrze zdywersyfikowanym całym pozostałym biznesie spółki?!, który przynosi stałe i stabilne zyski, albo o "eSport Polska S.A.," model biznesowy określa konkretne wartości ale jasne zaraz krzyk przecież trzeba czekać rok dwa trzy? każdego indywidualna sprawa jeden odpadnie drugi poczeka. Kibicujemy siatkarzom w milionach ME rozpoczynają się 24 sierpnia na PGE nie byłoby lepszej reklamy i to praktycznie na cały świat może będzie jakaś niespodzianka dla nas? "Dodatkowo spółka celowa zawiązana przez strony celem realizacji postanowień umowy inwestycyjnej ma zaprojektować aplikację mobilną - portfel kibica oraz gry komputerowe i ligę e-sportową." czy spółka to wykorzysta zobaczymy.Popatrzmy na Analizę Fundamentalną- wskaźniki, analiza technicza to samo, ostatni wysyp analiz różnych analityków i biur analiz, gdzie praktycznie wszyscy wskazują sektor gier było tu nawet linkowane i parkiet, ipopema jeszcze coś tam ale kto to ma czas wszystko czytać i się chociaż trochę zastanowić jak wszyscy na forach i piszą setki postów bez znaczenia z myślą, że mają tutaj jakikolwiek wpływ na kurs. Pisze tu bo niema potrzeby zakładania nowego wątku może ktoś zdąży przeczytać i chwilę pomyśleć nad tematem a od poniedziałku zaleje nas znowu fala dzieciaków, którzy teraz płaczą bo oddali akcje za darmo miałem wyróżnić jakieś ważniejsze tematy, ale wg mnie wszystko jest ważne wyróżnię ostatnie zdanie: czy na pewno potraficie określić chociaż przybliżoną wartość spółki i jej prawidłową wycenę jutro za miesiąc za rok? ja nie ;o)
    >
    > ps. bez analogii ale pamiętam jak dziś, takich samych "znawców i mistrzów" piszących identyczne nic nie warte wpisy o optimusie i wejściu w gry; jaki Wiedźmin ? to nic nie warte będzie wydmucha ubiorą leszczy 28.stycznia 2009r akcje kosztowały 0,98zł amen.

i to q... nazywa się wpis groszołapy !

• Re: kapitalizacja - wartość spółki - wycena giełdowa Autor: ~vigos [167.114.53.*]
    > >
    > > cześć!
    > >
    >

pelna zgoda z tym co napisales a co do bbm sprawa jasna

"W ramach zawartej umowy Macro Games ma prawo do zakupu pozostałych 51% udziałów na następujących zasadach:
    - w przypadku uzyskania przez BBM zysku netto za rok 2016 w wysokości co najmniej 210 tys. USD oraz wspólnego wydania 3 gier do końca 2016 roku spółka ma prawo nabycia 3 100 udziałów za cenę 160 USD za sztukę do 30 września 2017 roku,
    - w przypadku uzyskania przez BBM zysku netto za rok 2017 w wysokości co najmniej 330 tys/ USD emitent ma prawo nabycia 2 900 udziałów za cenę 250 USD za sztukę do 30 września 2018 roku."

prawo to nie obowiazek kupia kiedy beda chcieli ale musza to zrobic do wrzesnia 2018 chca przejac pozostaly pakiet chyba ze nie beda chcieli ;]
  • Re: kapitalizacja - wartość spółki - wycena giełdowa Autor: ~refx [37.47.167.*]
    > >
    > > cześć!
    > >
    >

z powyższego jasno i w sposób oczywisty wynika, że akcje trzeba sprzedać .......;))))))))) super widać, że tu nie tylko są groszołapy z sieczką w głowie :)
  • Re: kapitalizacja - wartość spółki - wycena giełdowa Autor: ~re [37.47.167.*]
    Dnia 2017-01-30 o godz. 08:39 ~refx napisał(a):
    > Dnia 2017-01-28 o godz. 19:21 ~fx napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-24 o godz. 21:53 ~fx napisał(a):
    > > > Dnia 2017-01-24 o godz. 17:02 ~Jacollodz napisał(a):
    > > > > Nic dodać nic ująć twoja opinia jest w 100 % trafna cierpliwi zostaną wynagrodzenia
    > > >
    > > > Zdecydowana większość tutaj nie ma bladego pojęcia tutaj na jakim poziomie obecnie jest spółka i jak jest postrzegana przez firmy z nimi współpracujące...... .
    > > > I tylko tyle chciałem napisać bo pisanie tutaj nie ma najmniejszego sensu, groszołapy jak ich nazywacie zasypią was setkami takich bzdur,że nieraz sam myślę, ze trafiłem do wariatkowa ;)
    > > > Nie musicie nic im wyjaśniać i udowadniać to że jesteście lepsi od nich świadczy Wasze jakiekolwiek na tyle na ile kogo stać zaangażowanie w MG.
    > > > Kurs jest jaki jest nic nie urośnie w dzień 100% czy 200% i nie raz jeszcze zawiruje a szczególnie na wyższych poziomach.
    > > > Potrzeba tylko trochę czasu a ten działa na korzyść posiadaczy akcji.
    > > > cześć!
    > > >
    > > Po ostatnich komentarzach "wiadomych znawców i mistrzów" mogę jedynie podtrzymać w 100%! to co napisałem nie macie pojęcia o czym piszecie albo nie chcecie go mieć z wiadomych powodów-braku akcji!
    > > Piszecie na przykład już niby o zbyt dużej kapitalizacji a na przykład nikt tu nie wspomniał o wycenie i to aż sprzed roku BBM raczej nie spadła? przyjmijmy, że jest to tylko 50 mln zł więc jak to takfaktyczniez tą kapitalizacją jest? i nie ważne czy wykupią resztę w tym czy w następnym roku - będzie skokowy wzrost aktywów i bilansowanie zysku.
    > > Umowy z gigantami potrzebny komentarz?... a sens? eSport? podobnie zresztą jest konkretny wątek do tego już zapominamy też o mądrze zdywersyfikowanym całym pozostałym biznesie spółki?!, który przynosi stałe i stabilne zyski, albo o "eSport Polska S.A.," model biznesowy określa konkretne wartości ale jasne zaraz krzyk przecież trzeba czekać rok dwa trzy? każdego indywidualna sprawa jeden odpadnie drugi poczeka. Kibicujemy siatkarzom w milionach ME rozpoczynają się 24 sierpnia na PGE nie byłoby lepszej reklamy i to praktycznie na cały świat może będzie jakaś niespodzianka dla nas? "Dodatkowo spółka celowa zawiązana przez strony celem realizacji postanowień umowy inwestycyjnej ma zaprojektować aplikację mobilną - portfel kibica oraz gry komputerowe i ligę e-sportową." czy spółka to wykorzysta zobaczymy.Popatrzmy na Analizę Fundamentalną- wskaźniki, analiza technicza to samo, ostatni wysyp analiz różnych analityków i biur analiz, gdzie praktycznie wszyscy wskazują sektor gier było tu nawet linkowane i parkiet, ipopema jeszcze coś tam ale kto to ma czas wszystko czytać i się chociaż trochę zastanowić jak wszyscy na forach i piszą setki postów bez znaczenia z myślą, że mają tutaj jakikolwiek wpływ na kurs. Pisze tu bo niema potrzeby zakładania nowego wątku może ktoś zdąży przeczytać i chwilę pomyśleć nad tematem a od poniedziałku zaleje nas znowu fala dzieciaków, którzy teraz płaczą bo oddali akcje za darmo miałem wyróżnić jakieś ważniejsze tematy, ale wg mnie wszystko jest ważne wyróżnię ostatnie zdanie: czy na pewno potraficie określić chociaż przybliżoną wartość spółki i jej prawidłową wycenę jutro za miesiąc za rok? ja nie ;o)
    > >
    > > ps. bez analogii ale pamiętam jak dziś, takich samych "znawców i mistrzów" piszących identyczne nic nie warte wpisy o optimusie i wejściu w gry; jaki Wiedźmin ? to nic nie warte będzie wydmucha ubiorą leszczy 28.stycznia 2009r akcje kosztowały 0,98zł amen.
    >
    > z powyższego jasno i w sposób oczywisty wynika, że akcje trzeba sprzedać .......;))))))))) super widać, że tu nie tylko są groszołapy z sieczką w głowie :)

nie słuchacie mnie w ogóle rano pisałem trzeba sprzedawać a nie kupować no co za ludzie ;))

• Re: GRA - phantomsix - aktualizacja na stronie Autor: ~insiderFX [37.47.129.*]
    Dnia 2017-01-24 o godz. 16:55 ~Mr_X napisał(a):
    > Super, że na stronie tej gry widać zmiany i to aż tak duże. Wygląda to tak, jak gdyby mieli już grę gotową lub ostatnie jeszcze szlify i przygotowywali się już na premierę. W tej nowej formie strona nie była wczoraj rano tylko dziś, więc to też robi różnicę.
    >
    > Zbliżamy się więc chyba już do premiery. Myślałem, że pojawi się dziś jakaś informacja zapowiadająca grę albo nawet jakiś baner czy obrazek na stronie t-mobile.
    > No ale nie ma co jeszcze na temat dnia się wypowiadać, bo konferencja zaczęła się o 14, nie wiem ile czasu trwała lub czy może jeszcze trwa, a ludzie np. z telixa też muszą artykuł napisać.
    >
    > Zobaczymy
    >
    Kolego Mr_X strona na bieżąco będzie aktualizowana w nowe treści i wpisy na blogu(przeczytałeś go?-dla mnie super)
    Niedługo będzie na szeroką skalę prowadzona kampania social media z poszczególnymi elementami związanymi z grą.
    Termin premiery gry jest objęty tajemnicą bowiem przyszli gracze będą stopniowo wprowadzani w strategię gry i tym samym
    zachęcani do odwiedzin strony phantomsix.com.
    W niedługim czasie uzyskamy więcej informacji odnośnie premiery, które będą przekazane szerszemu gremium. I nie pytajcie skąd wiem bo i tak nie powiem :> a wiem coś więcej jeszcze :P
    Rzecz najważniejsza to jest autonomiczny projekt, to nie jest dla T-mobile! na T-mobile czekamy jeszcze parę dni.... :>

• Re: GRA - phantomsix - aktualizacja na stronie Autor: ~Killertrolli [89.163.130.*]
    Dnia 2017-01-25 o godz. 21:33 ~insiderFX napisał(a):
    > Dnia 2017-01-24 o godz. 16:55 ~Mr_X napisał(a):
    > > Super, że na stronie tej gry widać zmiany i to aż tak duże. Wygląda to tak, jak gdyby mieli już grę gotową lub ostatnie jeszcze szlify i przygotowywali się już na premierę. W tej nowej formie strona nie była wczoraj rano tylko dziś, więc to też robi różnicę.
    > >
    > > Zbliżamy się więc chyba już do premiery. Myślałem, że pojawi się dziś jakaś informacja zapowiadająca grę albo nawet jakiś baner czy obrazek na stronie t-mobile.
    > > No ale nie ma co jeszcze na temat dnia się wypowiadać, bo konferencja zaczęła się o 14, nie wiem ile czasu trwała lub czy może jeszcze trwa, a ludzie np. z telixa też muszą artykuł napisać.
    > >
    > > Zobaczymy
    > >
    > Kolego Mr_X strona na bieżąco będzie aktualizowana w nowe treści i wpisy na blogu(przeczytałeś go?-dla mnie super)
    > Niedługo będzie na szeroką skalę prowadzona kampania social media z poszczególnymi elementami związanymi z grą.
    > Termin premiery gry jest objęty tajemnicą bowiem przyszli gracze będą stopniowo wprowadzani w strategię gry i tym samym
    > zachęcani do odwiedzin strony phantomsix.com.
    > W niedługim czasie uzyskamy więcej informacji odnośnie premiery, które będą przekazane szerszemu gremium. I nie pytajcie skąd wiem bo i tak nie powiem :> a wiem coś więcej jeszcze :P
    > Rzecz najważniejsza to jest autonomiczny projekt, to nie jest dla T-mobile! na T-mobile czekamy jeszcze parę dni.... :>
    >

super! duża kampania marketingowa i przedstawienie więcej szczegółów nowej gry na pewno przyciągnie sporo graczy
  • Re: GRA - phantomsix - aktualizacja na stronie Autor: ~reKillerTrolli [37.47.175.*]
    Dnia 2017-01-26 o godz. 09:32 ~Killertrolli napisał(a):
    > Dnia 2017-01-25 o godz. 21:33 ~insiderFX napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-24 o godz. 16:55 ~Mr_X napisał(a):
    > > > Super, że na stronie tej gry widać zmiany i to aż tak duże. Wygląda to tak, jak gdyby mieli już grę gotową lub ostatnie jeszcze szlify i przygotowywali się już na premierę. W tej nowej formie strona nie była wczoraj rano tylko dziś, więc to też robi różnicę.
    > > >
    > > > Zbliżamy się więc chyba już do premiery. Myślałem, że pojawi się dziś jakaś informacja zapowiadająca grę albo nawet jakiś baner czy obrazek na stronie t-mobile.
    > > > No ale nie ma co jeszcze na temat dnia się wypowiadać, bo konferencja zaczęła się o 14, nie wiem ile czasu trwała lub czy może jeszcze trwa, a ludzie np. z telixa też muszą artykuł napisać.
    > > >
    > > > Zobaczymy
    > > >
    > > Kolego Mr_X strona na bieżąco będzie aktualizowana w nowe treści i wpisy na blogu(przeczytałeś go?-dla mnie super)
    > > Niedługo będzie na szeroką skalę prowadzona kampania social media z poszczególnymi elementami związanymi z grą.
    > > Termin premiery gry jest objęty tajemnicą bowiem przyszli gracze będą stopniowo wprowadzani w strategię gry i tym samym
    > > zachęcani do odwiedzin strony phantomsix.com.
    > > W niedługim czasie uzyskamy więcej informacji odnośnie premiery, które będą przekazane szerszemu gremium. I nie pytajcie skąd wiem bo i tak nie powiem :> a wiem coś więcej jeszcze :P
    > > Rzecz najważniejsza to jest autonomiczny projekt, to nie jest dla T-mobile! na T-mobile czekamy jeszcze parę dni.... :>
    > >
    >
    > super! duża kampania marketingowa i przedstawienie więcej szczegółów nowej gry na pewno przyciągnie sporo graczy

jak to mówią reklama dźwignię handlu! :> moim zdaniem problemu z zainteresowaniem graczy nie będzie tylko w Polsce jest kilka milionów statystyki jasno to potwierdzają:
    http://store.steampowered.com/stats/?l=polish
  • statystyki nie kłamią jak groszołapy Autor: ~re [37.47.140.*]
    Dnia 2017-01-26 o godz. 10:27 ~reKillerTrolli napisał(a):
    > Dnia 2017-01-26 o godz. 09:32 ~Killertrolli napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-25 o godz. 21:33 ~insiderFX napisał(a):
    > > > Dnia 2017-01-24 o godz. 16:55 ~Mr_X napisał(a):
    > > > > Super, że na stronie tej gry widać zmiany i to aż tak duże. Wygląda to tak, jak gdyby mieli już grę gotową lub ostatnie jeszcze szlify i przygotowywali się już na premierę. W tej nowej formie strona nie była wczoraj rano tylko dziś, więc to też robi różnicę.
    > > > >
    > > > > Zbliżamy się więc chyba już do premiery. Myślałem, że pojawi się dziś jakaś informacja zapowiadająca grę albo nawet jakiś baner czy obrazek na stronie t-mobile.
    > > > > No ale nie ma co jeszcze na temat dnia się wypowiadać, bo konferencja zaczęła się o 14, nie wiem ile czasu trwała lub czy może jeszcze trwa, a ludzie np. z telixa też muszą artykuł napisać.
    > > > >
    > > > > Zobaczymy
    > > > >
    > > > Kolego Mr_X strona na bieżąco będzie aktualizowana w nowe treści i wpisy na blogu(przeczytałeś go?-dla mnie super)
    > > > Niedługo będzie na szeroką skalę prowadzona kampania social media z poszczególnymi elementami związanymi z grą.
    > > > Termin premiery gry jest objęty tajemnicą bowiem przyszli gracze będą stopniowo wprowadzani w strategię gry i tym samym
    > > > zachęcani do odwiedzin strony phantomsix.com.
    > > > W niedługim czasie uzyskamy więcej informacji odnośnie premiery, które będą przekazane szerszemu gremium. I nie pytajcie skąd wiem bo i tak nie powiem :> a wiem coś więcej jeszcze :P
    > > > Rzecz najważniejsza to jest autonomiczny projekt, to nie jest dla T-mobile! na T-mobile czekamy jeszcze parę dni.... :>
    > > >
    > >
    > > super! duża kampania marketingowa i przedstawienie więcej szczegółów nowej gry na pewno przyciągnie sporo graczy
    >
    > jak to mówią reklama dźwignię handlu! :> moim zdaniem problemu z zainteresowaniem graczy nie będzie tylko w Polsce jest kilka milionów statystyki jasno to potwierdzają:
    > http://store.steampowered.com/stats/?l=polish

http://store.steampowered.com/stats/?l=polish
  • Re: GRA - phantomsix - aktualizacja na stronie Autor: ~gregory [37.59.212.*]
    Dnia 2017-01-25 o godz. 21:33 ~insiderFX napisał(a):
    > Dnia 2017-01-24 o godz. 16:55 ~Mr_X napisał(a):
    > > Super, że na stronie tej gry widać zmiany i to aż tak duże. Wygląda to tak, jak gdyby mieli już grę gotową lub ostatnie jeszcze szlify i przygotowywali się już na premierę. W tej nowej formie strona nie była wczoraj rano tylko dziś, więc to też robi różnicę.
    > >
    > > Zbliżamy się więc chyba już do premiery. Myślałem, że pojawi się dziś jakaś informacja zapowiadająca grę albo nawet jakiś baner czy obrazek na stronie t-mobile.
    > > No ale nie ma co jeszcze na temat dnia się wypowiadać, bo konferencja zaczęła się o 14, nie wiem ile czasu trwała lub czy może jeszcze trwa, a ludzie np. z telixa też muszą artykuł napisać.
    > >
    > > Zobaczymy
    > >
    > Kolego Mr_X strona na bieżąco będzie aktualizowana w nowe treści i wpisy na blogu(przeczytałeś go?-dla mnie super)
    > Niedługo będzie na szeroką skalę prowadzona kampania social media z poszczególnymi elementami związanymi z grą.
    > Termin premiery gry jest objęty tajemnicą bowiem przyszli gracze będą stopniowo wprowadzani w strategię gry i tym samym
    > zachęcani do odwiedzin strony phantomsix.com.
    > W niedługim czasie uzyskamy więcej informacji odnośnie premiery, które będą przekazane szerszemu gremium. I nie pytajcie skąd wiem bo i tak nie powiem :> a wiem coś więcej jeszcze :P
    > Rzecz najważniejsza to jest autonomiczny projekt, to nie jest dla T-mobile! na T-mobile czekamy jeszcze parę dni.... :>
    >

a te coświęcej? :]
  • Re: GRA - phantomsix - aktualizacja na stronie Autor: ~regregory [37.47.175.*]
    Dnia 2017-01-26 o godz. 09:47 ~gregory napisał(a):
    > Dnia 2017-01-25 o godz. 21:33 ~insiderFX napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-24 o godz. 16:55 ~Mr_X napisał(a):
    > > > Super, że na stronie tej gry widać zmiany i to aż tak duże. Wygląda to tak, jak gdyby mieli już grę gotową lub ostatnie jeszcze szlify i przygotowywali się już na premierę. W tej nowej formie strona nie była wczoraj rano tylko dziś, więc to też robi różnicę.
    > > >
    > > > Zbliżamy się więc chyba już do premiery. Myślałem, że pojawi się dziś jakaś informacja zapowiadająca grę albo nawet jakiś baner czy obrazek na stronie t-mobile.
    > > > No ale nie ma co jeszcze na temat dnia się wypowiadać, bo konferencja zaczęła się o 14, nie wiem ile czasu trwała lub czy może jeszcze trwa, a ludzie np. z telixa też muszą artykuł napisać.
    > > >
    > > > Zobaczymy
    > > >
    > > Kolego Mr_X strona na bieżąco będzie aktualizowana w nowe treści i wpisy na blogu(przeczytałeś go?-dla mnie super)
    > > Niedługo będzie na szeroką skalę prowadzona kampania social media z poszczególnymi elementami związanymi z grą.
    > > Termin premiery gry jest objęty tajemnicą bowiem przyszli gracze będą stopniowo wprowadzani w strategię gry i tym samym
    > > zachęcani do odwiedzin strony phantomsix.com.
    > > W niedługim czasie uzyskamy więcej informacji odnośnie premiery, które będą przekazane szerszemu gremium. I nie pytajcie skąd wiem bo i tak nie powiem :> a wiem coś więcej jeszcze :P
    > > Rzecz najważniejsza to jest autonomiczny projekt, to nie jest dla T-mobile! na T-mobile czekamy jeszcze parę dni.... :>
    > >
    >
    >
    >
    >
    > a te coświęcej? :]

Ostatnie zdanie małe sprostowanie bo źle coś odebrałem oczywiście "przełom styczeń/luty" dla T-mobile czekamy i być może jednak Phantom6 jest dla nich co do tego "coś więcej" to w sumie nie jest tajemnica ;) bo strategia MG to zakładała
    BBM Inc. równolegle do Phantoma6 prowadzi inne projekty :>

Dnia 2017-01-26 o godz. 10:44 ~regregory napisał(a):
    > Dnia 2017-01-26 o godz. 09:47 ~gregory napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-25 o godz. 21:33 ~insiderFX napisał(a):
    > > > Dnia 2017-01-24 o godz. 16:55 ~Mr_X napisał(a):
    > > > > Super, że na stronie tej gry widać zmiany i to aż tak duże. Wygląda to tak, jak gdyby mieli już grę gotową lub ostatnie jeszcze szlify i przygotowywali się już na premierę. W tej nowej formie strona nie była wczoraj rano tylko dziś, więc to też robi różnicę.
    > > > >
    > > > > Zbliżamy się więc chyba już do premiery. Myślałem, że pojawi się dziś jakaś informacja zapowiadająca grę albo nawet jakiś baner czy obrazek na stronie t-mobile.
    > > > > No ale nie ma co jeszcze na temat dnia się wypowiadać, bo konferencja zaczęła się o 14, nie wiem ile czasu trwała lub czy może jeszcze trwa, a ludzie np. z telixa też muszą artykuł napisać.
    > > > >
    > > > > Zobaczymy
    > > > >
    > > > Kolego Mr_X strona na bieżąco będzie aktualizowana w nowe treści i wpisy na blogu(przeczytałeś go?-dla mnie super)
    > > > Niedługo będzie na szeroką skalę prowadzona kampania social media z poszczególnymi elementami związanymi z grą.
    > > > Termin premiery gry jest objęty tajemnicą bowiem przyszli gracze będą stopniowo wprowadzani w strategię gry i tym samym
    > > > zachęcani do odwiedzin strony phantomsix.com.
    > > > W niedługim czasie uzyskamy więcej informacji odnośnie premiery, które będą przekazane szerszemu gremium. I nie pytajcie skąd wiem bo i tak nie powiem :> a wiem coś więcej jeszcze :P
    > > > Rzecz najważniejsza to jest autonomiczny projekt, to nie jest dla T-mobile! na T-mobile czekamy jeszcze parę dni.... :>
    > > >
    > >
    > >
    > >
    > >
    > > a te coświęcej? :]
    >
    > Ostatnie zdanie małe sprostowanie bo źle coś odebrałem oczywiście "przełom styczeń/luty" dla T-mobile czekamy i być może jednak Phantom6 jest dla nich co do tego "coś więcej" to w sumie nie jest tajemnica ;) bo strategia MG to zakładała
    > BBM Inc. równolegle do Phantoma6 prowadzi inne projekty :>
    >

extra! kolejne gry w drodze!
    a świnki przylazły tu widzę i już swoje ogonki podgryzają
    będzie kwik niedługo oj będzie :))))

• Re: GRA - phantomsix - aktualizacja na stronie Autor: ~reKillerTrolli [37.47.140.*]
    Dnia 2017-01-26 o godz. 12:23 ~Killertrolli napisał(a):
    > Dnia 2017-01-26 o godz. 10:44 ~regregory napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-26 o godz. 09:47 ~gregory napisał(a):
    > > > Dnia 2017-01-25 o godz. 21:33 ~insiderFX napisał(a):
    > > > > Dnia 2017-01-24 o godz. 16:55 ~Mr_X napisał(a):
    > > > > > Super, że na stronie tej gry widać zmiany i to aż tak duże. Wygląda to tak, jak gdyby mieli już grę gotową lub ostatnie jeszcze szlify i przygotowywali się już na premierę. W tej nowej formie strona nie była wczoraj rano tylko dziś, więc to też robi różnicę.
    > > > > >
    > > > > > Zbliżamy się więc chyba już do premiery. Myślałem, że pojawi się dziś jakaś informacja zapowiadająca grę albo nawet jakiś baner czy obrazek na stronie t-mobile.
    > > > > > No ale nie ma co jeszcze na temat dnia się wypowiadać, bo konferencja zaczęła się o 14, nie wiem ile czasu trwała lub czy może jeszcze trwa, a ludzie np. z telixa też muszą artykuł napisać.
    > > > > >
    > > > > > Zobaczymy
    > > > > >
    > > > > Kolego Mr_X strona na bieżąco będzie aktualizowana w nowe treści i wpisy na blogu(przeczytałeś go?-dla mnie super)
    > > > > Niedługo będzie na szeroką skalę prowadzona kampania social media z poszczególnymi elementami związanymi z grą.
    > > > > Termin premiery gry jest objęty tajemnicą bowiem przyszli gracze będą stopniowo wprowadzani w strategię gry i tym samym
    > > > > zachęcani do odwiedzin strony phantomsix.com.
    > > > > W niedługim czasie uzyskamy więcej informacji odnośnie premiery, które będą przekazane szerszemu gremium. I nie pytajcie skąd wiem bo i tak nie powiem :> a wiem coś więcej jeszcze :P
    > > > > Rzecz najważniejsza to jest autonomiczny projekt, to nie jest dla T-mobile! na T-mobile czekamy jeszcze parę dni.... :>
    > > > >
    > > >
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > a te coświęcej? :]
    > >
    > > Ostatnie zdanie małe sprostowanie bo źle coś odebrałem oczywiście "przełom styczeń/luty" dla T-mobile czekamy i być może jednak Phantom6 jest dla nich co do tego "coś więcej" to w sumie nie jest tajemnica ;) bo strategia MG to zakładała
    > > BBM Inc. równolegle do Phantoma6 prowadzi inne projekty :>
    > >
    >
    > extra! kolejne gry w drodze!
    > a świnki przylazły tu widzę i już swoje ogonki podgryzają
    > będzie kwik niedługo oj będzie :))))
    >

czekaj niech zacznie się kampania reklamowa
    niech pojawi się info to dopiero golonki będą kwiczeć no chyba, że zmądrzeją ;))))
  • Re: GRA - phantomsix Autor: ~MOC [92.62.225.*]
    Czytalem cala gre !!!!!!!!!

BedZie lepsza niz pokemon GO !!!!

Pokemon zarobil miliony !!! !!!!

Mgs zarobi MILIARDY !!!!!!

Potezna MOC
  • Re: GRA - phantomsix Autor: ~reNIEmoc [37.47.175.*]
    Dnia 2017-01-26 o godz. 10:51 ~MOC napisał(a):

tak trudno ci zrozumieć to co czytasz? pisałem masz swoje " merytoryczne" wątki pisz do woli nie zaśmiecaj wszędzie

• Re: GRA - phantomsix Autor: ~MOC [92.62.225.*]
    Pisz to do sssss
    94.254.179.*

!!!!!!

Ja tu mowi od 7miesiecy !!!!!

Ze idziemy na 2zl !!!!!

Musisz to zakceptowac !!!!!!!
  • Re: GRA - phantomsix- Kampania social media Autor: ~re [37.47.135.*]
    wracając do merytorycznych spraw bo trochę mnie ponosiło po dziwnych wątkach :)))
    Tak jak pisałem w niedługim czasie rozpocznie się na szeroką skalę Kampania social media
    i tu proszę T-mobil też pięknie wspomoże reklamę gry...

"O 26,8 proc. wzrosły inwestycje reklamowe T-Mobile Polska – z 308,8 do 391,5 mln zł. "
    "reklama dźwignią handlu" tak było jest i będzie :>

• Re: GRA - phantomsix- Kampania social media Autor: ~vigos [167.114.53.*]
    Dnia 2017-01-27 o godz. 11:33 ~re napisał(a):
    > wracając do merytorycznych spraw bo trochę mnie ponosiło po dziwnych wątkach :)))
    > Tak jak pisałem w niedługim czasie rozpocznie się na szeroką skalę Kampania social media
    > i tu proszę T-mobil też pięknie wspomoże reklamę gry...
    >
    > "O 26,8 proc. wzrosły inwestycje reklamowe T-Mobile Polska – z 308,8 do 391,5 mln zł. "
    > "reklama dźwignią handlu" tak było jest i będzie :>
    >

malo kto wie ale Mgames ma podpisana konkretna umowe na dzialania PR z Quote tak ze o skuteczna Kampanie Phantoma mozna byc spokojnym

"Quote Me PR to zespół profesjonalistów, którym od 2012 roku zaufało m.in. MOSSO, AIP Seed Capital, Macro Games S.A., INVISTA S.A.."

• Re: GRA - phantomsix- Kampania social media Autor: ~Killertrolli [89.163.130.*]
    Dnia 2017-01-29 o godz. 14:32 ~vigos napisał(a):
    > Dnia 2017-01-27 o godz. 11:33 ~re napisał(a):
    > > wracając do merytorycznych spraw bo trochę mnie ponosiło po dziwnych wątkach :)))
    > > Tak jak pisałem w niedługim czasie rozpocznie się na szeroką skalę Kampania social media
    > > i tu proszę T-mobil też pięknie wspomoże reklamę gry...
    > >
    > > "O 26,8 proc. wzrosły inwestycje reklamowe T-Mobile Polska – z 308,8 do 391,5 mln zł. "
    > > "reklama dźwignią handlu" tak było jest i będzie :>
    > >
    >
    >
    > malo kto wie ale Mgames ma podpisana konkretna umowe na dzialania PR z Quote tak ze o skuteczna Kampanie Phantoma mozna byc spokojnym
    >
    >
    > "Quote Me PR to zespół profesjonalistów, którym od 2012 roku zaufało m.in. MOSSO, AIP Seed Capital, Macro Games S.A., INVISTA S.A.."
    >
    >
    >

no i super
    to kiedy jest ten "przełom stycznia i lutego?" oj będzie kwik hehe

• Re: GRA - phantomsix- Kampania social media Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Nad tą stroną chyba dłużej pracowali niż nad grą...
    To będzie padaka roku chyba :D
  • Re: GRA - phantomsix- Kampania social media Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Ściema tutaj to przeszła samą siebie...
    Tu chyba zbliża się już koniec tej spółki. Giełdowe pieski szczekają, a który głośniej...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.174.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: GRA - phantomsix Autor: ~mirek [46.169.198.*]
    To jest prawdziwy hit teraz tylko czekac na prawdziwe zyski
  • Re: GRA - phantomsix Autor: ~inwestorek [46.169.198.*]
    czekam
  • Re: GRA - phantomsix Autor: ~Macro [89.65.75.*]
    Czy ktoś ma jakieś przypuszczenia kiedy może pojawić się informacja o wypuszczeniu gry?:)
  • Re: GRA - phantomsix Autor: ~Johnny_Cash [80.53.113.*]
    Chyba w najbliższym czasie komunikat :)
  • Re: GRA - phantomsix Autor: ~Hohoł [94.254.240.*]
    Komunikat że z gry tylko plany i marzenia. Nawet za rok ta gra nie wyjdzie.... Kto miał zarobić na tym badziewie to już zarobił...
    Zapraszam na klasztorne, tam będzie w maju wystrzał!!! Wystarczy troche poczytać. Jeszcze jest sporo czasu więc można po leku kupować bez zawyzania kursu :)
    Jeszcze wspomnicie moje posty...
  • Re: GRA - phantomsix Autor: ~LAKILUK [109.207.108.*]
    ta... dużo czasu... buahahaha
  • Re: GRA - phantomsix Autor: ~Darek [37.248.160.*]
    Jak podadzą taki komunikat to nie będzie chętnych na Sprzedaż bo teraz to są same Straszaki po prawej stronie
  • Re: GRA - phantomsix Autor: ~LAKILUK [109.207.108.*]
    raport mogą podać a gra i tak albo nie powstanie albo nie odniesie żadnego sukcesu ;)
    patowa sytuacja ;)
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.