Dnia 2017-01-26 o godz. 10:27 ~reKillerTrolli napisał(a):
> Dnia 2017-01-26 o godz. 09:32 ~Killertrolli napisał(a):
> > Dnia 2017-01-25 o godz. 21:33 ~insiderFX napisał(a):
> > > Dnia 2017-01-24 o godz. 16:55 ~Mr_X napisał(a):
> > > > Super, że na stronie tej gry widać zmiany i to aż tak duże. Wygląda to tak, jak gdyby mieli już grę gotową lub ostatnie jeszcze szlify i przygotowywali się już na premierę. W tej nowej formie strona nie była wczoraj rano tylko dziś, więc to też robi różnicę.
> > > >
> > > > Zbliżamy się więc chyba już do premiery. Myślałem, że pojawi się dziś jakaś informacja zapowiadająca grę albo nawet jakiś baner czy obrazek na stronie t-mobile.
> > > > No ale nie ma co jeszcze na temat dnia się wypowiadać, bo konferencja zaczęła się o 14, nie wiem ile czasu trwała lub czy może jeszcze trwa, a ludzie np. z telixa też muszą artykuł napisać.
> > > >
> > > > Zobaczymy
> > > >
> > > Kolego Mr_X strona na bieżąco będzie aktualizowana w nowe treści i wpisy na blogu(przeczytałeś go?-dla mnie super)
> > > Niedługo będzie na szeroką skalę prowadzona kampania social media z poszczególnymi elementami związanymi z grą.
> > > Termin premiery gry jest objęty tajemnicą bowiem przyszli gracze będą stopniowo wprowadzani w strategię gry i tym samym
> > > zachęcani do odwiedzin strony phantomsix.com.
> > > W niedługim czasie uzyskamy więcej informacji odnośnie premiery, które będą przekazane szerszemu gremium. I nie pytajcie skąd wiem bo i tak nie powiem :> a wiem coś więcej jeszcze :P
> > > Rzecz najważniejsza to jest autonomiczny projekt, to nie jest dla T-mobile! na T-mobile czekamy jeszcze parę dni.... :>
> > >
> >
> > super! duża kampania marketingowa i przedstawienie więcej szczegółów nowej gry na pewno przyciągnie sporo graczy
>
> jak to mówią reklama dźwignię handlu! :> moim zdaniem problemu z zainteresowaniem graczy nie będzie tylko w Polsce jest kilka milionów statystyki jasno to potwierdzają:
> http://store.steampowered.com/stats/?l=polish
http://store.steampowered.com/stats/?l=polish