Ja dalej na pokładzie, choć zastanawiam się co dalej? Dzisiaj niewiele osób sprzedało mimo wszystko ;) Słabsze wyniki, jakby nie patrzeć plus wybory w USA. Twierdze, ze popyt tu jest wyłącznie ze strony TFI, ale to też musi się kiedyś skończyć ; )
Kalif, obserwuje Biomed cały czas, daj znać jak uznasz ze warto tam wejść, chyba chamskie strząsanie leszcza tam trwa ale kiedyś będzie strząśnięcie ostatnie.
Kalif, przyglądasz sie temu bumechowi jeszcze? jeden z głównych udziałowców dokupił ostatnio papieru, wcześniej udając że się go pozbywa, klasyka bananowej szulerni ale chciałbym temu cwaniakowi coś na samym dołku skubnąć bo to chyba on nadal dołuje tam kurs, tylko kiedy?
Chłopie, a co ja tam wiem. Może 63 gr a może 53, ja jak bym brał to przy 53 i spał spokojnie, najwyżej pociąg odjedzie. Dokup awbudu i nie szukaj atrakcji.
Pewnie 7,5 zł, fundy nabrały, może będą chciały zrobić jakiś rajd świętego mikołaja żeby się popisać wynikiem rocznym, potem może jakiś boczniak do wyników za 4 kwartał, który może miło zaskoczyć. FF może być mniejszy niż się wydaje, mniej niż 20%. Ktoś ma 4,99%, pytanie co z tym zrobi, drugi fundusz może będzie dobierał dalej, ale będzie musiał wyżej bo tu póki co nic nie wyciśnie. Wszystko wygląda ok, spółka musi zwiększyć rentowność, gonić najlepszych, budimex skuteczność ma 3 razy lepszą.
Jutro ważny dzień, wskaźniki bombardują sygnałami kupna, bez odbicia od dolnej linii kanału spadkowego. Testujemy w najbliższym czasie 6,85? Jutro będzie wiadomo. Powiem szczerze że wygląda to zbyt pięknie. Dla potwierdzenia życzyłbym sobie większych obrotów
Więc tak, potwierdzenie w innych wskaźnikach po dzisiejszej sesji jest, jedyne zastrzeżenia mam do obrotów, teoretycznie są ponad 200 tys., ale to zasługa większego pakietu który nie jest miarodajny. Do poniedziałku!
Kupił nas Abadonre, jego właścicielem jest Murapol, a jego właścicielami fundusz np. Predicto i Cavatina, ich właścicielami są Pan Cholewa i Kołodziej. Zobaczcie co zrobili z Variantem.
Wcale mi się to nie podoba, wszystko jest tu teraz możliwe, burdel na kółkach może nas tu czekac, łącznie z wykupem akcji.
Kalif, piszesz że kupiłeś Bumech, myślisz że już pora? Wcześniej mówiłeś żeby czekać na niższe poziomy. Ja jestem wygłupiony totalnie, marzy mi się tam cena poniżej 60 groszy ale marzenia jak wiadomo piękna rzecz :D Co myślisz o tym zagarnianiu tam raz z lewej raz z prawej strony?
W tym momencie nie jestem raczej dobrym wyznacznikiem, sprzedałem Awbud po 5,7 ;) Bumech złapałem pod wybicie ponad 83 gr, będzie albo nie będzie, spekulacyjnie.