• Re: mówisz, że Data spada przez 3 lata??? Hmmm Autor: ~wykres [78.28.35.*]
    Dnia 2016-07-28 o godz. 15:18 ~devilek napisał(a):
    > wykres obiektywnie byś akurat przyznał że białoczerwony bardzo dobrze wkleił to co lubisz, wykresy :) nie neguję faktu że nie ma zagrożeń bo moim zdaniem główny to słabość gpw w głównie misiów i strach przez tym co pis może zrobić z ofe. Wyobraź sobie bo ja nie potrafię że np ofe będą musiały spuścić wszystko co mają ????

co mam obiektywnie przyznawać? że lubię wykresy? (ten drugi link nie otwiera się)
    ja te wykresy znam i sam niemal codziennie porównuję...
    a co do PiS i OFE - jest się czego bać:
    http://wyborcza.biz/biznes/1,100897,20458323,to-byly-bajki-emerytalne.html?disableRedirects=true#MTstream

ofe już dawno by spusciły datę, ale nie maja komu,
    stąd te długotrwałe zabawy w podbitki i wywalanie kazdemu, kto tylko się nawinie,
    a obrana taktyka jest jedyną chyba mozliwą, bo tylko mieleniem waloru i upychaniem kazdej ilości w rynek ktoś powoli pozbywa się,
    by nie wywołać paniki i nie ruszyć stoplosów

• Re: mówisz, że Data spada przez 3 lata??? Hmmm Autor: ~devilek [83.16.97.*]
    widać ewidentnie że właścicielowi nie specjalnie zależy na kursie. Nawet może jest im to na rękę że kurs jest w tym miejscu. Ten drugi link wkleić trzeba i odpala i na nim dobrze widać różnice. Gdyby były negatywne przesłanki to nikt by się stop lossami nie przejmował tylko by poszło grubo a tak faktycznie sypacz powoli się pozbywa, czasem odpuszcza a czasem dowala taka taktyka, może i dobra ta obecne czasy. To że ciężko skusić datą nowych inwestorów to dla mnie akurat i chyba dla większości nie dziwne tym bardziej wizja ofe nie poprawia nastrojów.
  • Re: wybicie Autor: ~wykres [78.28.35.*]
    kolejny raz widać robienie drobnych w puzon - podbitka o 1-2 grosiki pod dalsze wywalanie...
  • Re: wybicie Autor: ~PrawdaPolska [109.173.147.*]
    Juz nie bedzie wywalania...:) te 2.70 to.moja zasluga bo ciagle sobie kupuje i te 30 k ktore tak Ciebie zmartwilo to standardowe zagranie...tak jak obiecalem zostaje tu przez rok... czas zbierac pod i po wynikach bo bedzie dobrze...informacje w drodze... pozdro technikom...leze na plazy...technike zawsze robia ludzie !
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.