Prawie połowa sesji za nami, a sprzedane raptem 7000szt. Większość kupujących ustawiona poniżej 0.90, ale chyba na tych poziomach ciężko już będzie zebrać jakieś większe pakiety.
a co to ci zmieni czy będzie po 90 czy 95 gr, interesuje cie aż to 5 gr?,znając historię kursów i ruchówna tej spółce nagle zrobia+30 proc i otworzą to specjalnie z luką by nikt nie dobrał, obroty nadal są marne,tak jak pisał qqq,jak zobaczysz ruch wobrocie pół miliona wtedy wejdź grubiej,teraz to masz oborty niczym przyczajone tygrusy,ukryte smoki,jak ktoś potwierdzi wynikii wie żena stówkę takie są to dokupuje -mnie tutaj 5 grnie zbawi nawet 1 zł nie interesuje mnie zysku bo ja wiem że ta społka będzie duzo dużo wyżej
Dnia 2016-02-17 o godz. 20:43 ~ppp napisał(a): > Czy jest jeszcze szansa na zejście poniżej 0,90 i jakieś grube zakupy po dobrej cenie? Jak uważacie?
=================== Teraz jest jeszcze dobra cena: 1-1,15 zł. W takim momencie na rynku trudno ocenić potencjał wzrostu, ale mamy do czynienia ze skokową zmianą sytuacji i parametrów finansowych, więc potencjał wzrostowy jest niewątpliwie , ale trudno powiedzieć jak duży. Z technicznego punktu widzenia dojście do 1,3 wydaje się pewne. Ale tak naprawdę kto to wie .Czas pokaże
Co do ceny poniżej 0,9 to nie wydaje się ona możliwa o ile zaraz nie zwali się szeroki rynek. Doszło do zmiany w fundamentach , więc w naturalny sposób przechodzimy już na inną półkę cenową To jest oczywiście tylko moje zdanie, a nie proroctwo.
No właśnie. Wszystko zależy od wyników. Jeżeli będzie choć w przybliżeniu to, co wynika z przecieków Asada, to mamy jazdę na 1,50 zł. Ale najważniejsze słowo to "jeżeli"...
Nie ma czegoś takiego jak przecieki z księgowości które trafiają na forum publiczne! W jakim celu niby? Spółka ma potencjał, stać ją na więcej i to każdy wie, ale przecieki. Osobiście zachowałbym tę wiedzę dla siebie a nie obnosił się na forum. To tak jak z tymi szkoleniami, gdzie "trenerzy" wmawiają ludziom, że nauczą ich zarabiać pieniądze bo znają się na tym. Jeśli rzeczywiście tak by było, nie zawracaliby sobie głowy szkoleniami tylko skupiliby się na zarabianiu! :)
Asad Podał wynik indaty za kwartał zgodny z publikowanym sprawozdaniem z dokładnością do 0,5 tys zł ostatnio, jak będzie teraz zobaczymy-a co będzie jeśli znów poda z takim samym błędem? uwierzysz mu czy będziesz wtedy twierdził że Przecieków nie ma?? Poczytaj jego posty i nie wynika z nich by naganiał by ktoś kupował, jak ktoś jest przeciwny sam twierdzi by sprzedał, po za tym on inwestuje grubo długoterminowo -pisał że wyszedł po roku z Biotona po 12 zł bo nie widzi możliwości dalszych wzrostów
Wyszedłem dziś z Indaty. Zakup ze średnią 0,85, wyjście śr. 0,90. niecały grosz na prowizję, Nie mówię że Indata to zła spółka, lecz ja nie lubię bezczynnie czekać na wzrosty. Przed wynikami jeszcze zdążę powrócić, ale do tego czasu zbiorę sobie parę % w innym miejscu.
:-) prosta rada dla prostego chlopa teraz to rozumiem leca po te ziemniory tylko zeby stonki amerykany nie zrzucily bo caly zysk zezra pierony i bedzie to samo co bym indate kupil ;-)
Czy ktoś może ma jakieś konkretne informacje co do tego kto się ładuje? Z samej spółki mam sprzeczne przecieki, jedni mówią, że Skarbiec dobiera, inni, że zaczął wchodzić fundusz nowych technologii Dominika Lbickiego. A może Olek Chomicz? Pewnie się też trochę spekulantów dokleiło do wzrostów. Już nie wiadomo w co wierzyć...
Kurczę , szkoda że obecnie nie mam większych środków na zakupy akcji bo faktycznie jest teraz dobry moment na dobranie Indaty. Może jutro pogonię PKN Orlen (ostatnie co jeszcze mam z Wigu20) i zacznę dobierać , bo perspektywicznie to jedna z najlepszych i najbardziej niedowartościowanych spółek na GPW
Odjazd to będzie jesienią, jak się pojawią pierwsze informacje o postępach w pracach nad oprogramowaniem do poszukiwania i projektowania leków. Takie informacje mocno działają na wyobraźnię inwestorów, przećwiczyłem to na Brasterze i Mabionie. Jeżeli spółka będzie umiejętnie dozować newsy, to będzie kosmos...
ppp a czytałeś wniosek dotacyjny tego projektu ??? najszybiej to o czym mówisz będzie możliwe pod koniec 2017 roku,więc jeśli zainwestowałeś na długo to będziesz miał efekt jak liczysz na jesień -to się przeliczysz