• Re: ku przestrodze Autor: ~lolek [89.72.68.*]
    Zarobic mozna na prowadzeniu firmy, na etacie, na lokatach, nieruchomosciach, obligacjach, moze na pdejsciu fundamentalnym ale obecnie na rynkach rzadza dodruki bankow centralnych wiec paradoksalnie zle infa powoduja wzrosty. Na pewno nie na stawianiu kresek na wykresie kwotowan, czy tez wykonywania innych wrozbiarskich czynnosci Ichimoku , fal elliota , price action , NLA, ZeroLine, i tego typu guseł. Gdzie jest kasa skoro wszyscy traca? Zobacz na ile wyceniany jest wlasciciel XTB. Zobacz ilu brokerow powstawalo w okresie boomu na FX kilka lat temu. Kazdy zatrudnial handlowcow, doradcow, robil darmowe szkolenia wynajmujac sale konferencyjne w hotelach, konkursy z nagrodami typu porsche, reklamy w TV. Tu jest kasa.

I jeszcze takie Twoje klamsetwko: "Od czasu kiedy akcje które posiadałem osiągnęły wartość =0(spółka zbankrutowała) zmieniłem rynek"
     i w nastepnym poscie :
    "A ten trup o którego pytasz to moje pierwsze kroki na rynkach."
    Tak wlasnie wyglada Wasz zarobek. Wielki farmazon.
  • Re: ku przestrodze Autor: ~Pinokio [87.105.134.*]
    Ta dyskusja nie ma żadnego sensu. Skoro kłamie, inni tez kłamią, oszukują. A tylko kolega pisze prawde hehe. Narka

Przeciez ewidentnie sklamales o zyskach na GPW, na co jest dowod w postaci Twoich postow. Poziom hipokryzji ekspert. To rzeczywiscie przykre ze forexowcy oklamuja nawet samych siebie.
  • Re: ku przestrodze Autor: ~Pinokio [87.105.134.*]
    Nie rozumiem. Jakie kłamstwo z GPW? Że miałem zyski? Bo spółka którą kupiłem zbankrutowała? Chłopie, ja kupowałem wiele spółek, od małych do dużych. Wiesz na czym polega dywersyfikacja portfela? Bywały momenty, że miałem pod 10 spółek kupionych. Jedne dały lepszy zysk inne gorszy, jeszcze inne strate. To jakieś cuda? Zdziwiony? Szok.
    nie pograzaj sie, napisales ze zmieniles rynek jak wtopiles na bankrucie, a w nastepnym poscie, ze ten bankrut to Twoje poczatki, to kiedy te zyski na GPW? typowy forexowy gawedziarz
  • Re: ku przestrodze Autor: ~Pinokio [213.238.123.*]
    Otóż zaczynałem od GPW. gdyż nic innego wcześniej nie znałem. ok. 2 lat. Bylem tez klientem IDM.SA i dzięki ich rekomendacjom poznałem rynek CFD i forex. Co do trupa to okazał się nim po ogłoszeniu któregoś dnia wieczorem upadłości. Przez 3 dni nie był notowany a po otwarciu cena była niższa o ok. 70%. Kupując go nie sprawdziłem w jakiej jest kondycji finansowej. To mi uświadomiło jak niebezpieczny może być rynek akcji. A koszty transakcyjne były głównym powodem zmiany rynku z GPW na CFD i forex. Na GPW czasami zajrze z czystej ciekawości.
  • --------------> DO SPAIN Autor: ~JP [78.8.7.*]
    Przytaczasz ta historie po raz kolejny i dobrze. Brookerzy to gnidy jak ubezpieczalnie. Bazuja na statystyce ze na 10 wydymanych tylko jeden odda sprawe pod sa a reszta albo sie boi kosztow albo cos tam innego i macha reka ze z duzymi sie nie wygra... Polacy sa bardzo ulegli pod tym wzgledem dlatego zapier...ja za poltorasia i jeszcze obcy pluje nam w twarz niekiedy... Dla takiego brookera co spi na kasie koszty sadowe to jak splunac wiec znajac statystyke stosuja ja i zyskuja... Sprawe trzeba oddac do sadu. Najwyzej przegrasz tysiac czy poltora ale z tego co piszesz masz wygrana na 99% a 60 kola to kupa szmalu... Mama teraz podobnie z ubezpieczalnia. Rozwalono mi auto na kwote 8 koła, wyplacili 1,7 kola. Rzeczoznawca i pod sad gnoj..stwo...
  • Re: --------------> DO SPAIN Autor: ~Spain [93.105.177.*]
    A nawet nie nie mów ubezpieczalnia to tacy sami gnoje znam pare historii najlepsze jest to ze dają sprawę do sadu i auta trzeba robić za swoje a sprawa trwa od 2- lat a co do tms Będę na przypominał bo tych pieniędzy nie przegrałem tylko wygrałem także dowody mam i każdemu je rozsyłam kto chce widzieć także nie jestem oszustem żadnym . I to nie jest użalanie tylko przestroga jaki broker bo mógłbym sie zamknąć i cisza by była a ja nie boje sie tego ze ktoś mi tam napisze ze sie użalam itd poprostu niech ludzie wiedza !! Jaki kraj