• Re: Nowe zlecenie dla armii Autor: ~brr [89.231.98.*]
    Dnia 2013-10-02 o godz. 19:06 ~wędrowny inwestor napisał(a):
    > To jest dom wariatów. Od gróźb, przez szantażyk
    > ("wiesz o czym mówię"), do próśb, do
    > namawiania o umowy po znajomości ("powinieneś
    > dążyć do jak najlepszych układów z i3D,bo to rzutuje na
    > stan Twojego portfela,weź to serio pod uwagę").
    > Istny cyrk. Realny, nie wirtualny.

Ty to już naprawdę jesteś zwykłym PRYMITYWEM, szantażu tu nie ma,znowu jakieś bzdety.To miał być wyłącznie apel o rozsądek,ale że jak zwykle nie masz rozumu to interpretujesz wszystko na ANTY,strasznym pustakiem jesteś,Ingvar i inni mieli rację w ocenieniu twej nędznej osoby...
    Złapałem Marka na kłamstwie na forum,więc to ujawniłem,bo pisał tutaj kilka razy,więc zirytowało mnie to zapewnienie,że nie pisał nigdy,a kłamstw nie cierpię i się nimi brzydzę.
  • Re: Nowe zlecenie dla armii Autor: ~wędrowny inwestor [188.40.105.*]
    To może prościej jak nic nie rozumiesz: Świstaka możesz z gracją w pukiel pocałować. Jak chciał sobie popisać anonimowo na forum to co? Jego brocha. Lepiej się zajmij kolejną transzą obligacji bo spółka cieknie jak durszlag.
  • Re: Nowe zlecenie dla armii Autor: ~Gosc [91.238.216.*]
    @brr, Ingvar - juz kilka razy apelowalem, jeszcze raz to zrobie - wszystkie wasze wpisy sa woda na mlyn dla takiej osoby jak wedrowny. Rozumiem, ze inne osoby, by nie wymieniac z imienia, sa showmanami i teraz ich ego tez jest polechtane byciem w centrum uwagi.

Te wszystkie Wasze wpisy sa dla nich woda na mlyn. Siedza pewnie i co 5 minut odzwiezaja forum podnieceni, ze moze bedzie cos nowego sie pojawi. A negatwynym latwo byc, bardzo latwo. Manipulowac danymi i narzekac tez.

Kiedys widzialem napis na murze, ze z "prawda jest jak z d..., kazdy ma swoja". i pewnie jest to prawda. kazdy wiec moze wpisac na takim forum co chce, natomiast tylko malo powazna osoba potraktuje to powaznie. i zainwestuje lub zrezygnuje na podstawie tych wpisow.

Tak wiec Wasze wpisy nie obronia kursu i3D. Niech pracownicy spokojnie pracuja nad projektami, niech jakis sensowny program motywacyjny bedzie uchwalony i juz.

Jesli faktycznie jest pomysl, sa kontakty i sa projekty, to sie uda przebic. I juz. Nie piszcie "ach jeszcze raz po raz ostatni". Jak przez tydzien beda tylko wpisy wedrownego to mu sie znudzi. Co wiecej jak wpadnie jakis kontrak to nie piszcie do niego "a nie mowilem" bo tez znajdzie 10 innych argumentow. Nie ma sensu....
    Bardzo mądry wpis. Prawie w 100% się zgadzam. Prawie, bo apelujesz bardzo mądrze do sekciarzy, do wirtualnych realitów, sfiksowanych w fazie narcyzmu pierwotnego, którym albo się wszystko kojarzy z "wirtualnymi" milionami w kolejnym kwartale, albo z "byczym bzykaniem". To jest Rybnik: im rozsądek dawno już z głów wyparował.

Z tym Świstakiem jednak to powinni wyjaśnić co jest grane. Jak był taki kiepski to po co go trzymali w spółce, tak długo. A jak był dobry to przecież jest to duża strata. Tak czy inaczej odszedł z wielką wiedzą, i to jest problem. Kaput?
  • Re: Nowe zlecenie dla armii Autor: ~Ingvar [89.75.191.*]
    Niezły cyrk się tu zrobił :) Wszyscy zarzekają się, że piszą prawdę, ale ktoś na pewno kłamie, albo nawet wszyscy kłamią :)

Jeszcze Ci się nie znudziło pisanie wkoło o tych wirtualnych realitach, Rybniku itp. Na nic bardziej wartościowego Cię nie stać?
    Tutaj nikt nie kłamie. Ludzie wyrażają różne zdania. Fakt faktem, że dzisiaj była niezła zwałka na parkiecie i na forum, OBRUM wyrychtowuje wirtualną armię razem FARM51, Świstak dał o oznaki życia, ale wylano na niego wiadro pomyj, a I3D wypuszcza kolejną transzę obligacji w trupieszczych podrygach. Dzień jak codzień, chciałoby się powiedzieć.
  • Re: Nowe zlecenie dla armii Autor: ~Ingvar [217.17.44.*]
    A skąd Ty możesz wiedzieć, kto kłamie, a kto nie?

Jak zwykle rzetelnie uzasadniłaś "trupieszcze podrygi" :)
  • Re: Nowe zlecenie dla armii Autor: ~ferro [88.156.56.*]
    ingvar ...to nie jest twoje podwórko , jak mam ochotę pisać pod różnymi nikami to to zrobię , dalczego ? bo taki mam kaprys , bo dobrze się bawię i tyle i nie masz i nie będziesz miał na to wpływu . Ale to że obrzuciliście błotem P. Marka Kożlaka za pisanie pod różnyni nikami itp to jakaś masakra , wasza głupota przerosła rzeczywistość . Ja bym się wsłuchał w jego słowa bo wynika z nich że chyba warto przetrzymać akcje a nikt z nas pewnie nie zna sytuacji spółki tak jak on. Nikt konkretny moim zdaniem nie sypie akcjami ani on ani ja ( ja nie mam jeszcze akcji i3d ) , rynek zareagowal na kolejną emisje obligacji i tyle i nieważne jakie będą przychody kiedyś liczy się że prawdopodobnie spółka ma kłopoty z płynnością finansową .
    ferro - niestety Ingvar (zapewne ktoś bardzo wysoko w I3D?) i inni jemu podobni, pokazują swoimi wpisami jaki poziom ludzi związany jest ze spółką. Nie rozumieją, że najważniejsza jest płynność zanim myśli się o przyszłych zyskach. Obrażają innych, nie mają poczucia humoru, po prostu luzu. Nie rozumieją, że jak szef technologii, współzałożyciel odchodzi na takim etapie do potencjalnego klienta a kontrakt ląduje w innej firmie to jest to masakra. Nie chodzi o tego jednego gościa, Świstaka, czy jednego potencjalnego klienta (OBRUM), czy jednego konkurenta (Farm51). To pokazuje skalę biznesowej impotencji. Takie kapłony biegające wśród kur, których jajka kończą na patelni, jako wydmuszki, itd. a nie jako pisklęta.

Na konkurencyjnym forum "johan" ciekawie pisze.
    Rozbawiasz mnie do łez :)

Przeczytaj swoje wpisy i zastanów się, kto kogo obraża :)

Zapewne jestem samym prezesem, hehe :) Chcesz, to się spotkajmy kiedyś :)
    Weź sobie na luzik misiaczku.
    Napinkę to widać w Twoich postach, co dziwne, bo przecież nie masz akcji i3D, hehe :)
    Niech to forumowicze sami ocenią, Panie Prezesie;-)
    Wyluzuj, nie mam nic do Ciebie, aczkolwiek nie pochwalam pisania pod wieloma nickami, tym bardziej nieco tendencyjnie, w podtekście: uciekać z i3D, przerzucać się na Farm51. Takie trochę tanie naganianie. "Amphibious" z bankiera i SW to również Ty?
    Jasne, to nie moje podwórko, ale sam sobie oceń takie postępowanie.
    Z podejrzeniem o wywalanie akcji przesadziłem, przyznaje.
    Ogólnie to przepraszam, jeśli Cię uraziłem.

Odnośnie byłego pracownika i3D nie będę się wypowiadał. Jeśli jest uczicwy i ma czyste sumienie, to faktycznie moje zaczepki i prowokacje należy uznać za niestosowne (nie odpowiadam za to, co piszą inni), za co jego przepraszam. Pytanie do Ciebie - skoro stwierdzasz, że obrzucam go błotem, to znasz prawdę?
    Sam jestem ciekaw wyjaśnień, które zamierza złożyć. Oczywiście to będzie prawda i opinia tylko jednej ze stron.

Spółka na pewno nie ma łatwej sytuacji z płynnością. Weź tylko pod uwagę że mniej więcej w tym okresie poza podstawową dzialalnościa operacyjną (nie licząc Network), która przypuszcalnie generuje dodanie przepływy, mają do sfinansowania pewien projekt inwestycyjny - mobilne stanowiska pracy:
    http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=I3D&id=41211&id_tr=1
    Masz rację. Od teraz milczę jak głaz :) Seri serio :)
    Ingvar, nie rób tego! Przecież wszyscy umrzemy ze zgryzoty!

Mamy jednak nadzieję, że jakiś "Ingvar-niemowlę" narodzi się pod innym nikiem.
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.