Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Nowe zlecenie dla armii

Wyluzuj, nie mam nic do Ciebie, aczkolwiek nie pochwalam pisania pod wieloma nickami, tym bardziej nieco tendencyjnie, w podtekście: uciekać z i3D, przerzucać się na Farm51. Takie trochę tanie naganianie. "Amphibious" z bankiera i SW to również Ty?
Jasne, to nie moje podwórko, ale sam sobie oceń takie postępowanie.
Z podejrzeniem o wywalanie akcji przesadziłem, przyznaje.
Ogólnie to przepraszam, jeśli Cię uraziłem.

Odnośnie byłego pracownika i3D nie będę się wypowiadał. Jeśli jest uczicwy i ma czyste sumienie, to faktycznie moje zaczepki i prowokacje należy uznać za niestosowne (nie odpowiadam za to, co piszą inni), za co jego przepraszam. Pytanie do Ciebie - skoro stwierdzasz, że obrzucam go błotem, to znasz prawdę?
Sam jestem ciekaw wyjaśnień, które zamierza złożyć. Oczywiście to będzie prawda i opinia tylko jednej ze stron.

Spółka na pewno nie ma łatwej sytuacji z płynnością. Weź tylko pod uwagę że mniej więcej w tym okresie poza podstawową dzialalnościa operacyjną (nie licząc Network), która przypuszcalnie generuje dodanie przepływy, mają do sfinansowania pewien projekt inwestycyjny - mobilne stanowiska pracy:
http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=I3D&id=41211&id_tr=1

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.