• Re: żarty PZU Autor: ~ccc [79.189.90.*]
    Armatura podpiała umowę na budowę biurowca przy Zakopiańce,wartość firmy rośnie
    a pzu oferuje za akcje 1,7 śmiech,Wszyscy zarejestrować się na walne i zablokować wykup przymusowy.
  • Re: żarty PZU Autor: ~analityk [217.74.64.*]
    bedzie nowe wezwanie

http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1959931
  • Re: żarty PZU Autor: ~aA [89.71.75.*]
    teraz jest już raczej pozamiatane. za dużo akcji oddali. ot co.
  • Re: żarty PZU Autor: ~UZK [89.78.124.*]
    Nie ma po co iść na to walne i brak możliwości zablokowania dla drobnych inwestorów, tylko Was napuszczają !!! Najlepsze wyjście i najbardziej bezpieczne to sprzedać po bardzo dobrej cenie 1,70 zł. za parę dni bedzie wiele niżej
  • Re: żarty PZU Autor: ~PZZ [79.189.90.*]
    Cena 1,7 jest niska ,nie siej pańki,za twoimi plecami widzę napis PZU.Słyszałem że jest inwestor co chce ogłosić wezwanie po 2,2pln i PZU sprzedaje.
  • Re: żarty PZU Autor: ~vp [89.230.78.*]
    Ha, ha, ha - takie bajki to dzieciom opowiadaj, już-już wszyscy lecą sprzedawać za 1,70 bo jakś gostek napisał, że to bardzo dobra cena. To jest żówniana cena i każdy to wie! Będzie wyżej jak amen w pacierzu i będą beczeć z rozpaczą te baranki co się na to wezwanie skusiły.
  • Re: żarty PZU Autor: ~cez [77.252.156.*]
    Nie wprowadzaj w błąd co prawda zebrali ponad 80% ale do przymusowego wykupu muszą mieć 90% a jaki bedzie kurs to się zobaczy .ja mam niestety wyższa cene zakupu ,najwyżej zostanę akcjonariuszem spółki niepublicznej na 2-3 lata a pozniej beda negocjowac cene a tak poza ciekawe kto tak ładnie stabilizuje kurs?
[x]
ARMATURA 0,00% 1,68 2014-01-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.