• Re: fatalna obsługa ccs Autor: przemeczek [185.79.33.*]
    Mam wrażenie że już kiedyś to czytałem , widzę że czas mija a nie smak zostaje na długo ... Wie pan to jest trochę tak jakby chciał pan przewieść szafkę kuchenną z bloku do bloku, i zamiast poprosić sąsiada, udał by się pan do międzynarodowej korporacji transportowo-spedycyjnej a potem na podstawie swojej usługi oceniał by pan pracę takiej firmy . Myślę że to bardzo dobrze zorganizowany zakład , z punktu widzenia logistyki obsługujący kilka dużych firm na wielką skalę.
  • Re: fatalna obsługa ccs Autor: ~klient [78.131.239.*]
    chyba sam w to nie wierzysz ...albo co gorsze - pracujesz tam i chcesz sobie zrobić dobrze tym wpisem ...
  • Re: fatalna obsługa ccs Autor: ~Zx [188.146.0.*]
    To sprzedaj akcje
  • Re: fatalna obsługa ccs Autor: ~emeryt [37.47.12.*]
    Witam - wszystkich "oczarowanych wspaniała " obsługą serwisu CCS, ich umiejetnosci to "'zawilgocenie lub wygiecie".
    Mój telefon został potraktowany "wygieciem wyświetlacza'" co oczywiscie jest bzdurą, ale bij się z koniem, który zawsze ma rację.
    Dlatego namawiam wszystkich klientów serwisu CCS nie zadowolonych z ich usług do zgłaszania spraw do Urzędu Ochrony Kosumentów, oddawania sprawy do biegłego i Rzecznika Praw Konsumenta, jestem przekonany o skuteczności takiego działania, ich arogancja musi zostać utęperowana. Pozdrawiam Emeryt
  • Re: fatalna obsługa ccs Autor: ~przemeczek [94.254.231.*]
    Wypowiedz jak to mówią -,, bez ładu i składu", ale rada na końcu niezwykle mądra w swej prostocie.
[x]
CCS 0,00% 0,59 2025-09-12 12:18:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.