poczekajmy do przespieszonego terminu przekazania wyników za 2012 - raport będzie 21 marca, a miał być 30 kwietnia - to jest ponad miesiąc wcześniej ; i tu mam pytanie do ciebie mądralo - która spółka przekazuje wcześniej raport roczny, który jest kiepski ? - pewnie bedziesz kombinował więc ci odpowiem - żadna, więc wyniki za 2012 rok muszą byc bardzo dobre - pomyśl najpierw zanim napiszesz coś w swoim stylu o gniocie
może te wyniki mają być też kartą przetargową do zamiany obligacji na akcje i załatwieniem wierzycieli, którzy pewnie żądają konkretów że spółka będzie się rozkręcać
obserwuję gniota uważnie dziś - podbitka 17 akcjami na 1.15 i sru kilka tysięcy na 1.12- 1.11 - i tak cały dzień - ktoś sporo tego chce wywalić, więc pilnuje sobie ceny zbytu.
Powiem tak , nikt nie bierze i nikt nie sypie, fakt ze od kilku dni po 1,11 sa chetni i systematycznie można sprzedawać tysiaczkami i nizej nie idzie ale z góry branie zerowe i to nie ładne
nikt nie bierze, nikt nie sypie - dalej tak uważacie ???
Ostrzegałem przed śmieciem - kto posłuchał - dopiero teraz widzi,że miałem racje.
Wywalanie trwa - a zaczyna się robic nerwowo- jak ktos ma tego troche aq mu nerwy puszczą- będzie RZEŹNIA, KREW popłynie wartkim strumieniem, i niejeden zapłacze.
A był czas na ucieczkę