• Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~Specjalista30 z SW [82.146.247.*]
    Popieram ten protest i akcje na walnym Ja i moje 130k papiera
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~Diabeł [83.29.101.*]
    Szatan gratulyje pomysłu.mam 80000akcji midasa przekaże Ci pełnomocnictwo e-mail.Trzeba skutecznie podjąc walkę z złodziejami i naciągaczami ześwitySolorz i z p.Solorzem.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~ban [79.184.168.*]
    Chlopaki jak coś to pójdziemy do fundacji pani SOLORZ ona nam da zupe a za zarobione pieniądz dorzuci może jeszcze piwo z wkładką
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~surowy [83.4.206.*]
    Drodzy Państwo do rzeczy .Konkretyzujmy działania.Niech każdy zrobi coś od siebie i już będzie dobrze/maile,prasa,tv /.A innych, którzy opracowują metody i plan postępowania proszę traktować poważnie.Gra idzie o grube miliony.Przecież to afera.Ktoś to tak czy tak podejmie z różnych dla siebie powodów.Pozdrawiam.Zostało niewiele czasu.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~xyz [46.134.130.*]
    1.po pierwsze głosowanie przeciwko emisji 1;6
    2.zaskarżenie podjetych uchwał do sądu jeżeli nie zmienią zdania.
    3.obrzucanie jajkami w podziekowaniu za wyniki pracy.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~AKCJONARISZ [83.29.101.*]
    Mam 30000 akcji drogą e-mail dam upoważnienie "szatanowi".Przylączam sie do akcji protestu przeciwko p.Solorzowi .Stop złodziejom typpu p.Solorz!!!!
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~mm [178.73.63.*]
    KOLEJNY DUZY GRACZ 20 tys pln toć herbatniki na walnym tyle będą kosztowały
    wam nie chodzi o spraiedliwosc tylko o wzrost kursu
    jak sie papier mielił z 1,3 na 2,6 na takim samym przerzucaniu
    zaden frajer sie tym nie interesował
    a to było dzień po tym jak pp były po 2 grosze
    co sie takiego przez jeden dzień w spółce zmieniło?
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~szatan [195.205.139.*]
    jak tak uważasz to twoja sprawa
    ale ja uwazam że chodzi nam o wypracowanie modelu biznesowego dla spółki której jestesmy właścicielami
    jak ktos ma sklep i z tego żyje to o to dba żeby zwiekszac sprzedaz obroty przyciagac ludzi . robi marketing szuka finansowania wymienia regały
    i o to nam chodzi
    a kurs sie zbuduje dzieki temu to dobrze
    ale jak ktos ma pracownika ktory go kantuje lub grupe która gra przreciwko włascicielowi to chce go wywalic
    wczorajsza wymiana pokazała ze ty ludzi traktujesz jak bydło a ja jak partnerów
    pracowałem kiedys dla kogos takiego jak ty i zaplacilem za to duza cene i wiecej nei chce.
    ale tak jak przedtem tak i teraz jestem gotowy walczyc o siebie i innych
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~swir [178.214.144.*]
    SZATAN,jestem pelen uznania pozdrawiam
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~WAREN [83.22.246.*]
    "SZATAN"gratuluje pomysłu oraz masz u mnie duze poparcie.Ja równiez uwazam,że nie można bezkrytcznie patrzec na nieuczciwe podejscie do działań swity /bandy/Solorza nie liczacych sie z pozostałymi akcjonariuszami mniejszsciowymi.P.Solorz jest prezesem i powinien dbać o interesy wszystkich akcjonariuszy
    Stop złodziejstwu p. Solorza.
    Jeżeli uchwala emisje na walnym będziemy protestowac w K.N.F.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~br [195.114.179.*]
    Jjak będziecie konsekwętni tą akcją możecie sporo ugrać
    -.Szef firmy medialnej pod obstrzałem to gradka dla konkurencji
    - sporo atutów prawno /moralnych po waszej stronie
    - w wypadku Solo żniwa mają być podczas prywatyzacji Polkomtela ,nagonka medialna,oskarżenia,kontrole,protesty napewno mu w tym nie pomogą a co gorsza straci zaufanie inwestorów
    -gęstniejąca atmosfera i wściekłość oraz coraz więcej protestów na działania złodziei w białych kołnierzykach (protesty ,skargi ,manifestacje) mogą zmusić instytucje do innego podejścia do tego typu spraw.W Ameryce już tysiące ludzi wychodzi na ulice.
    Wiecie że jak prezesą i polityką podpali się ogon to też potrafią szybko biegać więc powodzenia.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~mmarcin [95.40.37.*]
    a co jeśli Szatan to Solorz ??
    Zbierze Wasze pełnomocnictwa i zagłosuje ZA
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~mm [178.73.63.*]
    nova ma 66%
    wiecie jak ich obchodzi zdanie drobnych?

dlaczego już nie chcecie inwestować długoterminowo?
    przeciez chyba jedziemy na 5 zeta czy już nie?
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~surowy [46.204.26.*]
    Popieram pomysł powołania skutecznego prawnika w naszym imieniu.Jest nas dużo a wiadomo też,że straty w wyniku manipulacji kursem każdy z nas ma duże.Opłata za prowadzenie sprawy podzielona byłaby proporcjonalnie do posiadanych aktywów na dzień podpisania umowy podjęcia sprawy.Przy jak największej ilości wnoszących pozew ,koszty poniesione rozcieńczą się jak planowana emisja akcji.Sprawa jest ewidentna dla prawnika już po początkowym rozpoznaniu.Myślę,że dobra kancelaria postara też skorzystać z tego nie tylko finansowo.Są dobre pieniądze do zarobienia a i medialnie głośna co sprzyja samo reklamie reputacji danej kancelarii prawniczej.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~surowy [46.204.81.*]
    Autor | ~01 [78.8.131.*] 2011-10-02 01:09
    Zobacz wątki dotyczące NFI Midas
    Zobacz profil NFI Midas
    Z komunikatu EBOiR wynika, że banki pożyczą biznesmenowi 13,3 mld zł. Pozostałe 4,8 mld zł, jak napisał bank, to finansowanie z kapitału przejmującego, na który składa się też 200 mln euro od EBOiR.
    Zygmunt Solorz-Żak powiedział Reutersowi, że EBOiR to bank godny zaufania, a jego pomoc to sposób na zmniejszenie kredytowania. Dodał, że EBOiR jest też lepszym partnerem niż fundusz inwestycyjny, który po kilku latach będzie chciał wyjść z inwestycji.
    (http://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/350895,eboir-pomoze-solorzowi-przejac-polkomtel.html)

Proszę o propozycję napisania pisma (wystarczy w j.polskim) do EBOiRu naświetlającą cały oszukańczy proceder z prośbą, aby bank wstrzymał się z udzieleniam kredytów, gdyż sprawa już wkrótce trafi do prokuratury i instytucji nadzorujących z Polsce.

Przydałby się, również wzorzec dla wszystkich do prokuratury, KNFu, GPW, ministra finansów, premiera RP, NIKu, SI. Wtedy wszyscy poszkodowani akcjonariusze mieliby możliwość zasypania tych instytucji tysiącami maili. Widzę to jako najskuteczniejszy na chwilę obecną sposób obrony drobnych akcjonariuszy.
    P.S.Przytoczyłem myśl kogoś z naszego forum.Myślę,że to też bardzo skuteczny krok do przodu.Wnioskuję o natychmiastowe działanie w kierunku jak wskazuje powyższy tekst.Szatan co o tym myślisz?Potrzeba jest natychmiastowego działania.Myślę,że poskutkuje.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~xzy [31.60.199.*]
    Trzeba temu Walnemu zrobić rozgłos medialny ,pikiety i jajka temu kierownictwu się należą .Polcomtel jeszcze nie kupiony ,to trzeba pokazać w jakie idzie ręce.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~akcjonariusz [83.22.246.*]
    Brawo "Szatan" za akcje majaca na celu obrone drobnych akcjonariuszy.Ja o twojej akcji dowiedziłem sie z forum STOCKWATCH.
    Uważam,,że założenia poprzedniej emisji nie zostały całkowicie zrealizowane , p.Solrz i jego grupa juz ogłasza następną emisje,która ma na cel wyciągnięcie pieniędzy od drobnych akcjonariuszy-jest to b. nieuczciwe w stosunku do mniejszościowych udziałoców-poprostu p.Solorz jest złodziejem i próbóje sie dorobić/juz sie dorobił kosztem innych ludzi/.Napewno nie wyjdzie mu to na zdrowie.Będzie jeszcz żałował tak iego dorobku w sposób nieuczciwy!!!!!
    Ja Tobie prześle e-mail z upoważnienim na walne!!
    Niech p.Solorz wezmie pod uwagę,że w akcjonariacie MIDASA sa inni akcjonariusze!!!
    Stop złodziejstwu p.Solorza
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~szatan [79.110.10.*]
    tak dla sprostowania to nie jestem Solorzem
    na wątku wkleiłem swoje dane nawet nr telefonu
    poza tym wypisując pełnomocnictwo wpisujesz dane osobowe osoby której udzielasz pełnomocnictwo.
    mozesz zadzwonic
    Prawda jest taka że zarząd NFI Midas powinien dbać o interesy wszystkich właścicieli w tym nas.
    Midas ma ciężką sytuację na rynku bo NIKT nie chce z nim rozmawiać.
    Midas płaci Areo2 za korzystanie z infrastrukrutury którą areo 2 wybudowało na podstawie pozwoleń należących do Mobylandu i centernetu. i bez tych pozwoleń nic nei znaczą. Ale kupować kolejną firmę która ma tylko 1 klienta ( cyfrowy polsat) to błędne koło
    play nei chce kupowac hurtowo lte
    era i orange tez nie kupia
    zostaje polkomtel
    bez tego jesteśmy w czarnej dupie ze sprzedażą internetu ale Areo 2 jest najmniej potrzebne w razie zakupu polkomtela i solorz wie ze to osstatnia
    szansa zeby drogo to opchnąć.
    tylko czemu midasowi???
    czestotliwość 900 bardziej sie przyda polkomtelowi ale on nie potrzebuje masztów
    wiec solorz za te 200 mln woli dobic nas do drzewa
    własnie w ten sposob przeprowadzajac emisję zabierze od nas 140 mln pln i ot cały plan.
    teraz zostaje protest i zablokowanie emisji pod ten cel w taki sposób.
    ps robiac demolke sami zaszkodzimy sobie medialnie a tego powinniśmy unikać
    jak bedzie demolka przed walnym to nam dopna gebe jak gornikom i nikt nie bedzie słuchał naszych argumentów
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~masakra [178.180.193.*]
    I TAK WAS SOLO WYDUTKA LICZY SIE :) KASA pogadajcie z peekiem teraz rakieta na 10 i 15 zeta :)) w nim nadzieja :))
    wszystko jest mozliwe
    ale powtarzam zapytaj wałęsę ( zresztą nie lubił solorza) czy on nie spróbował obalić wielkiego brata
    zreszta moja intencja nie jest obalanie go bo Midas go POTRZEBUJE.
    jedyna firma dzie jest w stanie sprzedać hurtowo LTE to polkomtel
    ale... zawsze można porozmawiać poszukać rozwiązań.
    czy to żle.. a że ludziom sie nei podoba przymus silniejszego to co sie dziwić.. ty wiesz ze sie nie da.. my wolimy spróbowac.. lepiej sie pozniej patrzy w lustro..
    w zyciu zawsze płyniesz z prądem jak podżedny karierowicz....
    przypomina mi sie skecz daukszewicza.. przed wojną lezał pod kosciołem po wojnie pod komitetem a w 93 wstał otrzepał kolana i powiedział ze sie pomylił.
    moze ideowośc to cos złego w dzisiejszym swiecie .. ale on jest taki jaki pozwolimy żeby był wiec trzeba sie postarac zeby był lepszy
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~smc [213.134.163.*]
    szkoda waszych nerwow na te manifesty ale kibicuje Wam.

ps. AERO a nie AREO
    dołącz do nas
    jeszcze jutro zdazysz
    im wiecej nas tym lepiej
    nie rezygnuj bo widzisz duza góre
    nie zawsze trzeba na nia wejsc..czasami lepsza taktyka to ja okrązyc.. kropla drazy skałe
    zapraszam
    simon.fr@windowslive.com
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~piotr [85.222.14.*]
    Szatan, proszę powiedz jak zgłosić swój udział - nie mam jak dotrzeć osobiście do BiuraMakl.

Jestem o tyle wkur... że 1,5roku jak idiota ciułałem na różnych spółeczkach grosz do grosza, na koniec wszytko wpakowałem w MIDka i straciłęm majątek życia. Mam kredyt na mieszkanko 300.000zł, w tym roku straciłęm pracę (10lat stażu), dostałem nową, bz znajomości i dali ma 1700zł netto na um. zleceniu, (tyle dostałem w pierwszej pracy 11lat temu, a ostatnio do banku wpływało 4tyś). Zostałem z um zlec na 1700zł i kredytem 300.000zł - na giełdzie miałem zarobić na kredyt, żeby spać spokojnie i mnie ktoś pięknie wyr... Nie odpuszczę!!!!!!!!
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~szatan [89.174.175.*]
    u mnie wystarczył telefon na infolinie
    prowizja chyba 30 pln przynajmniej w BRE
    oni w twoim imieniu zgłosza to do KDPW a KDPW do midasa
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~adalbert78 [198.178.192.*]
    telefon na infolinie do mbanku bo tam mam rachunek maklerski trwal pare minut, oplata 30 PLN - dyspozycja uczestnictwa zlozona,
    prosze zapisujcie sie, bezczynnosc jest najgorsza, ja przekaze pelnomoctnictwo szatanowi jesli sam nie bede mogl uczesniczyc
    jeden telefon i 30pln to niewiele, moze nic nie wskoramy ale bedzie czlowiek mial poczucie spelnienia obowiazku wobec siebie i swojej rodziny, nie dajmy sie okradac!!!!
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~TVN [91.94.143.*]
    Czy ktoś już napisał do TVN i opisał sprawę.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~mm [89.171.114.*]
    a poczycie obowiązku myślenia kiedy topiłeś pieniadze rodziny to miałeś?
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~surowy [46.205.94.*]
    Czy ktoś dostał odpowiedż o jakimkolwiek działaniu ze strony KNFu w sprawie Midasa?
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~surowy [46.205.94.*]
    Drodzy Państwo !!Nie pytajcie czy ktoś napisał czy dzwonił czy inaczej ryszył temat tylko piszcie co sami zrobiliście w wyjaśnieniu sprawy i jakie otrzymujecie bądż nie informacje zwrotne w temacie jaki gotuje się od piątku !!!
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~xyz [46.134.68.*]
    Trzeba sie dowiedzieć czy Midas otrzyma zwrot pieniędzy na Mobyland ,bo w prospekcie było zastrzeżenie ,że jak zabiorą częstotliwość to sprzedawca Mobylandu ma zwrócić pieniądze .Po przegraniu w NSA decyzja o zabraniu częstotliwości będzie ostateczna.
  • KNF nie odpowiada na maile Autor: ~niemily [212.160.131.*]
    mysle ze trzeba napisac oficjalne pismo na papierze i wyslac go nie tylko tam...
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~KA.EN.EF [31.174.125.*]
    Myślę że dobrze by było przed walnym przyjechać dobrą godzinę, na miejscu wyłonić przewodniczącego, reprezentującego większość(gdyż wątpie żeby wszystkich na walne wpuścili). Najlepiej żeby było to osoba znająca się na PRAWIE !

Przedstawiciel związku akcjonariuszy mniejszościowych powinien na walnym, przedstawić swoje racje, jako głos większości! I przedyskutować słuszność, cel, warianty, i reperkusje nowej emisji.

Przede wszystkim "moim zdaniem: emisja 1,7miliarda akcji, nie powinna wcale być brana pod uwagę. To irracjonalnie wielka liczba akcji, która absolutnie nie jest "nieszkodliwa" dla obecnych akcjonariuszy.
    Jedynie jej wersja po 10gr/ za akcję (wzorem boryszewa), była by do przyjęcia.I to z lockupem na 1rok!
    Ale to nie mieści się znowu w ramach, jakie mają być głosowane na walnym (chyba minimum 500milionów złotych), a tu było by nie całe 200.
    Ale uważam "osobiście" że cena aero powinna zostać "urealniona", gdyż 600milionów to PRZESADA, biorąc pod uwagę relatywizm jaki obecnie panuje na rynkach(przeceny po 30-50%
    Jeżeli Pan Solorz, chce TERAZ koniecznie emisji na ZERO, to niech przeceni jej wartość względem rynku, i zapoponuje góra 400milionów
    200milionów np. z emisji, a reszta z Banków
    A na zakup nadajników niech poszuka inwestora ! A nie mniejszościowych !!
    Dróga wersja to 500 milionów akcji po 50groszy szt.
    Ale koniecznie na razie roczny lock'up
    i bardzo dobrze
    ja odebrałem ponad 50 maili od ludzi gotowych dać pełnomocnictwo
    ilosć akcji liczona w milionach wiec jest to już nie pojedyncza kropla ale strumyk
    nie maja prawa nie wpuscic na walne jesli sie zgłosiłes
    fakt nie pomoże to w dyskusji ale zawsze tłum robi wrażenie
    tylko trzeba unikac wulgaryzmow przemocy itp bo bedzie nieprofesjonalnie i łatwo pozniej opowiedziec w prasie ze przyjechała banda
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~surowy [46.205.92.*]
    Do ,,Szatana,,.Z uwagi na dużą ilość twoich wpisów dla ułatwienia przekazywana informacji proszę podaj kolejny raz twój e-mail.Czas ucieka a chętnych do przekazania pełnomocnictw będzie przybywało lawinowo.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~wkur.....ny [89.75.74.*]
    dzis zarejestrowalem sie i albo bede osobiscie albo dam pelnomocnictwo szatanowi,a sam bede pikietowal pod biurem pewnie bedzie pare osob i nalezy pamietac bez zadnych rozrob musimy byc grzeczni ale stanowczy
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~XYZ [87.96.10.*]
    S przekroczył punkt krytyczny w swoim postępowaniu ,wyprowadził ludzi z równowagi to był jego bład ,teraz nie mamy nic do stracenia trzeba walczyć o odzyskanie chociaż części pieniędzy. Skąd w nim wyle pazerności ,jak widzi że tyle straciliśmy w pierwszej emisji ,to by chociaż dał zarobić w drugiej ,a tu nie ograbić do 0.
    Ja bym jaj nie żałował.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~nostra [88.156.134.*]
    Jesteśmy ludźmi walczącymi o swoje ale słowem.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~wkur.....ny [89.75.74.*]
    jak cos narozrabiamy to napisza ze przyjechali chuligani a nie powazni inwestorzy
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~surowy [46.205.27.*]
    widzę,że tvn cnbs po naszych masowych email nie podjęli tematu.Czyli nie chcą albo cisza przedwyborcza.Daje do myślenia.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~KA.EN.EF [46.112.253.*]
    Panowie są wybory, wykożystajmy uwagę i na tym problemie.

1,7miliarda emisji - i to drógi raz w roku ?

TAKIE NUMERY NIE SĄ MOŻLIWE W CYWILIZOWANYM KRAJU !

Aero za 600milionów ? Jak ceny akcji pospadały średnio po 40% ?

Coś tu nie gra...?!

Poza tym analizowałem dzisiejsze reklamy w tv Polsat, internetu LTE
    I czytając fora dyskusyjne typu np.elektro..a i inne, ludzie piszą że zasięg tego jest sporadyczny, i w wybiórczo większych miastach. A tam gdzie nie ma LTE - mimo podpisania takiej umowy, jest się w HSDPA

I teraz pytanie retoryczne: zarabia na tym Midas? Czy może Polsat !
    Bo z tego co czytałem to midas dostaje tylko za hurtowe pakiety LTE
    Natomiast pewnie 70% z tych rzekomych LTE, łapie się na HSDPA, i wtedy Midas nic nie dostaje.. !

Mi to wygląda(reprezentuje tylko własne poglądy!), na dojenie Midasa ze wszystkich stron.Ale nikt nie musi mieć podobnego zdania.
    A przecież właściciel powienien działać na kożyść akcjonariatu, gdyż tak stanowi prawo.
    Czekamy zatem na przedstawienie jakiś sesnu stricte PROPOZYCJI DLA RÓWNIEŻ AKCJONARIUSZY MIDASA
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~nedza [89.174.196.*]
    głosowaliscie na PO? to zamknijcie mordy, będzie jak zwykle.
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~kul [81.100.173.*]
    witam
    Nie jesten akcjonariuszem tej spolki ale tak sobie czytam.

Piszecie o pikiecie jakims tam zgromadzeniu .
    Dowiedzcie sie wiecej cos o tym. Zeby to nie bylo nielegalne zgromadzenie i by was nie rozgonili. Nie chce mi sie tego sprawdzac bo czasu nie mam ale cos takiego nalezy chyba zglosic , najprawdopodobniej na policje i wybrac jakiegos przewodniczacego co odpowiadac za to bedzie. Wtedy was policja chyba pilnuje , obserwuje i chroni. Jakis cwaniak nie zadzwoni ze jest nielegalna pikieta . Moge sie mylic bo to sie zmienia.

Ale jak patrze na te polske te przekrety , bezprawie to mi przypomina ruskich gdzie zabija sie niewygodnych politykow i rządzą przestepcy .

Polsce jest potrzebny wielki atom by wysadzic wszystko ,co by zycie na nowo powstalo
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~szatan [89.174.175.*]
    dziś zobaczymy ile osób się rzeczywiście zarejestrowało na walne. jak sie bedzie zachowywał kurs.
    osoby które sie zarejestrowały i wybierają się na zjazd proszę o napisanie maila na adres:
    simon.fr@windowslive.com
    zwiększenie już teraz komunikacji w tej grupie pozwoli na skoordynowaną współpracę na walnym
    no to mamy juz pełnomocnictwo od tiger investment
    ktok po kroku do walnego się nazbiera
  • Re: jedziemy na Walne zgromadzenie 17.10.2011 Autor: ~ww [89.76.212.*]
    Szatan!!! chcesz powiedziec ze oni przesłali Tobie!!!! szacun
[x]
MIDAS 0,00% 0,80 2016-05-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.