Towarzyszu "cvbnm",głupoty standartowe wypisujesz, tu utopionych nie ma. Mam średnią 16,40 inni też tak osylują.Co to za straty w Porónaniu z Petrolem,biotonem,trionem itp. Mam straty ok 7-8%. Zeby mnie utopić to powinien zejść z kursem do 8zł.
mnie w sumie gówno obchodzi czy zarząd sie interesuja "giełdą" czy nie, niech oni robią biznes i dają raporty i tyle wystarczy;) wole w sumie taką postawę niż jakiś klakierów co gówno robią w firmie a wszędzie sie pchają, obiecują gruszki na wierzbie itp... jeżeli będą coraz to większe liczby pojawiały sie w raportach to zainteresowanie chcąc nie chcąc przyjdzie i tutaj ten "brak akcji do handlu" w tym momencie bedzie naszym najwiekszym sprzymierzencem bo kurs bedzie zapierdalał przez długi okres czasu jak niki lauda ;]
Na prawdę? Wierzysz w to co piszesz? Ano wierzysz jak widać. No to przecież masz czego oczekujesz. Spółka zarabia, nic się nie odzywa, kurs stoi, a ty się cieszysz. Uroczo...
A pewnie. Na forum wszyscy zarabiają. Jak się już pokazałeś ze średnią to jeszcze napisz jak długo siedzisz zna tej perełce? Od 2 fixingów? Ale tych pierwszych?
No, muszę was krótko trzymać bo się po innych spółkach rozleziecie. Jak szarańcza...
Siedzieć mnie na Fasingu i dobierać. Tak jak BartoszW, który dzielnie wziął 500szt dzisiaj. Jako jedyny. Bohater całego topiku....
Masz duży + ,bo piszesz dużo inteligentniej od tych cepów co pracują na forum Patentusa.Tam to oni całkowicie przeginają.Tam również zaparkowałem trochę kasy. :::)))
Dzięki że się tak odkryłeś wczoraj,teraz wiemy że niezłe blefy zapodajesz.Fajne masz IP stacjo.Czego się boisz?Że Cię namierzymy?A iplusa masz abo czy pre?Trzeba sprawdzić:)Nie odchodź z forum,płosz dalej leszcza.Ale prundem go, prundem :)Nie krępuj się.
Dnia 2010-07-09 o godz. 18:56 ~cvbnm napisał(a):
> Następny idiota. Odbiło ci pajacu pod deklem?
Nie dbasz jednak o zdrowie,a prosilem,jak przepisana ilosc tabletek juz nie pomaga to nalezy to zglosic lekarzowi,przepisze wiecej,chociaz czytajac twoje wypociny to chyba jednak dostaniesz skierowanie na leczenie.
To nie czytaj. Przecież wyraźnie widać moje wypociny.
Z całej tej waszej pisaniny wynika jedno: co by się nie stało ze spółką wy akcji nie sprzedacie poniżej WK. W zasadzie pomysł dobry i sensowny, tylko w przypadku Fasinga głupi jak but.
BartoszW, jak tam trend spadkowy na Armaturze? Słabe masz pojęcie i o AT i o wyborze spółek do portfela.
A Armatura to póki co gorszy gniot od Fasinga bo jest nawet niżej w stosunku do dna bessy. A że ostatnio odbiła 10% po 30%-owym spadku to dobrze tyle że moim zdaniem za wcześnie na świętowanie bo musi jeszcze przebić kilka oporów żeby mówić o zmianie trendu na wzrostowy.
jeśli już poruszyleś kwestię portfeli inwestycyjnych
co sądzisz o-------------
GILD,AFFY,KAT,KAZ
FSG---------nie poruszam każdy ,,swoje,, wie
(zasada-decyzi inwestycyjnych.znacznych nie podejmuje się na podstawie forumowych wieści)
cvbnb jeżeli jestes tak dobrze poinformowany to powiedz nam tutaj czy jest w planach blizszych jub dalszych wezwanie i wypad z gpw skoro to taka kula u nogi??
Panowie,proszę nie obrażać tego "szanownego cvbnm",bo jak oni zaczną w następmym tygodniu ciąć straty to ::::)))) ? A mają czym bo do 18 zł nawystawiali ok 12 tys.Już poważnie to typuję,że jednak to jakaś spekuła to robi.To nie jest trzymanie kursu przez zarząd.
do-poinformowany
-----------------------------------
Re: ile czasu jeszcze wytrzyma trzymający kurs?
Autor: ~poinformowany [77.253.162.*], 2008-12-09 22:10
Witam!
Kiedyś tu pisałem, ale na mnie krzyczeli że naganiam (cena była około 19zł). Chciałem was tylko uspokoić, że FSG nie ma trefnych opcji.
Jeżeli informacja jest od dawna znana to przepraszam za spam
Pozdrawiam
A tak na poważnie to te dzisiejsze zachowanie sternika jako słabość.To wycofanie 1,5 tys i póżniejsze ustawianie mnieszych porcji może wskazywać na koniec amunicji.Czekałem aż mu ruszą te 6,4 tys po 16 zl,.Wtedy też bym doskoczyl (chociaż 100akcji).Zobaczymy czy jutro wystawi te 6 tys i po ile.Z jednej strony to chciałbym żeby wzrosło,a zdrugiej to chcę jeszcze dokupić i czekam na pieniądze. ::)))
"traktuje jako słabość'' Teraz doszedłem do przekonania, że kurs trzyma jakaś spekuła.To nie są ludzie Fasingu. Za dużo tu kręcił "cvbnm".Pewnie wytypowali Fasing do zrobienia kasy.Oni już nie odpuszczą,bo nie mają odwrotu,za duzo utopili akcji,a odkupić nie dają rady. Zanim nie utopią wszystkiego to szanse na wzrosty są minimalne.Mam nadzieję,że im zostało niedużo.Pozdr. i zobaczymy .::)))
Dnia 2010-07-13 o godz. 00:16 ~kk napisał(a):
> "traktuje jako słabość'' Teraz
> doszedłem do przekonania, że kurs trzyma jakaś spekuła.To
> nie są ludzie Fasingu. Za dużo tu kręcił
> "cvbnm".Pewnie wytypowali Fasing do
> zrobienia kasy.Oni już nie odpuszczą,bo nie mają
> odwrotu,za duzo utopili akcji,a odkupić nie dają rady.
> Zanim nie utopią wszystkiego to szanse na wzrosty są
> minimalne.Mam nadzieję,że im zostało niedużo.Pozdr. i
> zobaczymy .::)))
Wybacz ale te twoje teorie spiskowe to co jedna to glupsza,ile to juz razy pisales ze sternik juz ma resztkowke akcji i za chwile odpusci,ten mityczny sternik ostatnio mogl wiecej kupic anizeli sprzedac,co do spekuly to piszesz jeszcze wieksze bzdury,jezeli tu mamy spekule(dla mnie super sprawa),to nic nie utopia i nie wyjda ze strata ,tylko zrobia duza podbitke jedna ,druga i nakupiwszy akcji wywinduja kurs na odpowiednie poziomy i tam dopiero pozenia leszczom.Pzdr.