• Re: PROGNOZY I MĄDROŚCI CHODZIKA Autor: maciej_z_krakowa [178.37.124.*]
    02.08.2011
    zamknięcie 1,57
  • Re: PROGNOZY I MĄDROŚCI CK i nietylko... Autor: ~ezechiel [83.3.101.*]
    Pamiętasz Macieju z Krakowa tą "EKSPLOZJĘ" Z PETROLA, wiem ,że w AT nie da się w stu % określić czy będzie ,czy nie. Wiem też ,że macie zatarg z CK, ale "Pycha idzie zaraz przed upadkiem" Macieju z Krakowa. CK też kilka razy przedstawił sytuację rzeczowo i mądrze, m.in. na Sfinksie, więc szkoda się WYMĄDRZAĆ,BO TO NIE WYPADA,TAK TY JAK I ON DAJECIE ... CO JAKIŚ CZAS, NIE WIEM CZY Z PREMEDYTACJĄ CZY NIE I MNIE TO NIE OBCHODZI,KONIEC KOŃCÓW I TAK LESZCZYNA CIERPI.
    PS. Ja dzięki "swojej" głupocie straciłem troche kasy na Petrolu, wyszedłem na szczęście szybko...
    Pozdrowienia dla obu panów...,czy też pań ;)
  • FLASZKA ? Autor: ~PO PROSTU [81.100.167.*]
    moze powinnismy sie zrzucic na flaszke 2litry dla obu Panow i ustalic spotkanie w Wolce Malej kolo Katowic czyli w polowie drogi od Macieja do Ksiezycowego
    spotkanie pod mostem, pierwszy stolik po prawej przy drewnianych lawkach
    na stoliku bedzie literatka i litr soku z Biedronki

ktory pierwszy padnie po tych 2 litrach zamienia sie w pedzacego trojkata i wspiera Chodzikowa HABETE

Chodzik wchodzisz w to ? Chyba ze nie masz czasu bo kasa w Biedronce cie trzyma w pracy do 21wszej.

W sumie to Chodzik juz byl PEDZACYM TROJKATEM ale moze ma LEB do picia
  • Re: FLASZKA ? Autor: ~SHREK [83.10.29.*]
    Odświeżam.
  • Habeta ryje po 6gr a Chodzik ryje na kasie w Biedronce za 1200zl . Autor: ~PO PROSTU [92.40.254.*]
    Chodzik gdzie jestes ?

Kiedy 1-2gr ?

Moze dasz porady Chodzik ?
  • Re: FLASZKA ? Autor: maciej_z_krakowa [87.205.28.*]
    HBP 5gr - chodzik bidulek twierdził, ze 2,10+-5gr jest absolutnym dnem nie do pokonania na podstawie FE i formacji motyla.

Chodzik geniuszu wyprognozuj jakiś poziom dla dowolnego papieru twoją cudowną metodą.
    Brakuje nam twoich genialnych prognoz.

Ps. 04.11.2011 twierdziłeś ,ze HBP osiągnie 5,70

https://www.bankier.pl/forum/temat_po-prostu-chodzik-ksiezycowy,2404946,1.html

Kurs wynosi 0,05PLN (5 gr) do 5,70PLN potrzeba 11 300% wzrostu.

Kiedy o Wielki Prognosto osiągniemy poziom 5,70?
  • CHODZIK czy HABETA zaryje o 1gr Autor: ~PO PROSTU [94.197.127.*]
    jak tak to kiedy ?

Chodzik ty to masz PO PROSTU PRZEJEBANE

Habeta ryla i ryje po dnie, jestes w plecy, z Mackiem flaszki nie chcesz pic, ryjesz na kasie w Biedronce lub miedzy polkami
    flaszki nie chcesz pic to moze grzyba bys zapodal ? mam pieczarki z Biedronki w domu
    jak dobry bedzie grzyb to moze lepiej prognoza Ci wyjdzie
  • Re: PROGNOZY I MĄDROŚCI CHODZIKA Autor: ~up [83.6.194.*]
    up
[x]
HBPOLSKA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.