Człowieku odpuść sobie giełdę.
Ty nie rozumiesz i nigdy nie zrozumiesz podstawowych prawideł ekonomii.
Poszukaj informacji na Google.Możesz też podać adres to kupię i przyślę książkę do
I klasy technikum Ekonomicznego.Mam też ze studiów ,ale to nie ten poziom.
jato
,
.
Matołku jakiś konkret bo jak widzę podniecasz się pisaniem demergolady , ja podałem wyceny wedłóg odólnie uznawanych zasad i informacje o zadłóżeniu a ty tylko tworzysz literature dla ubogich,jeżeli podasz jakieś fakty,wyliczenia co do którch będę mógł się odnieść w sposób merytoryczny to proszę bardzo a na wymianę nieupszejmości szkoda mi czasu.
Do nowego
Trudno jestem matołkiem.
Tobie życzę ,abyś sięgnął po SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY.Już drugi post piszesz z błędami ortograficznymi.Tyle do uczonego od matołka.
jato
PS
Kończę tą durną wymianę zdań.Ende.
~jato masz zdrowie do tej spolki ;)
zagladam tu juz bardzo sporadycznie bo sprzedaly mi sie ostatnie moje smieszne ilosci msx w okolicach 1,84pln , teraz juz jedynie obserwuje od czasu do czasu i mocno sie dziwie tym ktorzy teraz robia tu zakupy, w ostatnich dniach jak na dloni widac bylo ordynarne manipulowanie kursem, po co ryzykowac kiedy dluzszych wzrostow tu nie widac i jedynie batony ktore raz po raz sie pojawiaja i znikaja chwilami poprawiajac linię spadkową , obecnie technicznie okolice 1,80pln wsparcie tyle ,ze at tu sobie a kurs msx zyje wlasnym zyciem :) pozdrawiam
Do PITERA
Witaj
Widzisz Piter ja piszę i ostrzegam przed wchodzeniem bez namysłu w ten papier,ale do tych zacietrzewionych " enwestorów" NIC NIE DOCIERA i nic ne dotrze.Póżniej piszą kiedy dostają zdrowo po kościach ,że oni tak chcieli i marzyli o inwestowaniu długoterminowym.Wiesz tu jest naprawdę wesoło
Serdecznie pozdrawiam jato