• Re: NIezły pokaz siły Autor: ~tworaz55 [*]
    Myślę, że to jest już uwzględnione w cenie.
    Pozdrawiam!
  • Re: NIezły pokaz siły Autor: bolo7 [89.78.121.*]
    niestety, nie pozdrawiam, bo piszesz same KŁAMSTWA, a tego wprost nie cierpię!

a wszystko, tylko po to, żeby wprowadzić zamęt, oprócz skutków puszczania tych prymitywnych "pawi"
  • Re: NIezły pokaz siły Autor: ~katatonia [87.239.217.*]
    A tymczasem widzę, że zrealizowały mi się trzy drobne zlecenia zakupu.

Jestem dobrej mysli, że w okolice 18/19 zł jeszcze wróci ta spółka, więc uważam, że to raczej bezpieczne zakupy i w razie dalszego spadku zamierzam je kontynuować.

Czy jest ktoś kto uważa, że realnie grozi trwały powrót w okolice 14/15 zł? Za opinie naganiaczy dziękuję, załóżmy, że już usłyszałem, że powinna kosztować 100 zł. i rynek się myli. :)
  • Re: NIezły pokaz siły Autor: fan06 [77.115.184.*]
    nie wiem skąd się biorą tacy "ktosie", którzy tak od razu wszystko wiedzą na temat Polnej. Twora fora ze dwora:)
  • Re: NIezły pokaz siły Autor: ~tworaz55 [*]
    Cóż miałem nadzieję na rzeczową dyskusję, ale jak widać pomyliłem się...
    Mimo wszystko pozdrawiam i życzę Wam tych upragnionych 100 PLN.
  • Re: NIezły pokaz siły Autor: ~ed [85.119.21.*]
    jednak osobnik bolo to osoba tego samego kalibru co MO, obraża się na jakiekolwiek inne zdanie i włącza agresję bez powodu,
    tak naprawdę dziwi ta nerwowa reakcja, przeciez nikt nie podejmuje decyzji inwestycyjnych na podstawie jakis wypocin pseudoanalitycznych
    zawsze sa powody, dla których spółka jest handlowana na tych wskaźnikach, nie na innych, a w przypadku Polnej tych powodow jest kilka
  • Re: NIezły pokaz siły Autor: bolo7 [89.78.121.*]
    ed, jeśli nie rozróżniasz obrażania się (to jest zawsze mi dalekie) od najzwyklejszego w świecie braku woli, chęci z mojej strony na dalszą dyskusję z bezczelnym kłamcą, na dodatek ukrywającym swoje IP tchórzem, to gratuluję
    miało Cię już nie być na Polnej, czyż nie?
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.