Dnia 2025-09-09 o godz. 11:58 ~Jan napisał(a): > Ja czekam na 5 jeszcze 3-4 tygodnie, ale po zakupie akcji taa w przedziale 3,5- 3.8 juz zakończyłem skup, więc powyżej tej kwoty to nie ja
moje były wystawione w przedziałach 3,74 - 3,85 więc te po 3,5 masz nie ode mnie. Te po 3,85 w takim razie trafiły też do kogoś innego. Zostawiłem mini pakiecik 2500 akcji "nie do ruszenia" w sensie miał czekać do grudnia na ewentualną optymalizację podatkową, ale jak zobaczyłem ponad 4 to wystawiłem na sprzedaż i chyba po 4,07 poszedł.
Gratuluję, Jesteś wygrany, nie dałeś się nabrać ekipie Jana na wielkie wzrosty. Najważniejsze trzymać się planu, Tobie się udało. Ja też mam plan na zakup akcji, ale tylko w przedziale z tytułu wątku. Inaczej nie interesują mnie te akcje. Tutaj zawsze są tylko spadki i podbitki, więc szkoda czasu. Jak się uda kupić to wtedy może się uda zarobić 100%. Gra warta świeczki.
Oczywiście znamy twój plan zakupu jest w tytule wątku, trend jest wzrostowy, widać paradoksalnie dzisiaj, po minimalnych obrotach, 5 jest celem w 3 tygodnie lub w 3 godziny po ogłoszeniu choćby iluzorycznych planów wejścia w produkcję "koców" dla wojska
Dnia 2025-09-10 o godz. 12:13 ~Jan napisał(a): > Oczywiście znamy twój plan zakupu jest w tytule wątku, trend jest wzrostowy, widać paradoksalnie dzisiaj, po minimalnych obrotach, 5 jest celem w 3 tygodnie lub w 3 godziny po ogłoszeniu choćby iluzorycznych planów wejścia w produkcję "koców" dla wojska
tak z ciekawości, każda spółka na giełdzie dostanie lada dzień kontrakt na zbrojenia czy tylko te które masz w portfelu? bo zaraz się okaże że sieć pizzerii dostanie kontrakt na karmienie wojska i rezerwistów albo producent opakowań na robienie konserw dla armii.
A jak taki jesteś pewny 5zł w 3 tygodnie to brać kredyt, zapożyczać się po same jajca nawet u bociana bo takie 25% w 3h albo 3 tygodnie to fajnie sie podlewarować
jesteś w komfortowej sytuacji, możesz zostać bardzo szybko milionerem, kupujesz za 4 sprzedajesz za 5 których jesteś pewien lada dzień. Ja jestem nie pewien a tylko podejrzewam że jeszcze nie raz będzie można kupić po 3,30 niestety na tym nie mogę zarobić.