• Re: Info Autor: ~Lukaszkl [188.33.12.*]
    Ten jego „argument” to czysta manipulacja logiczna – porównuje oficjalne wypowiedzi prezesa spółki giełdowej, która podlega KNF, do scamu z Nigerii. To jak porównać prospekt emisyjny do ulotki z osiedla.
    Aha, czyli teraz prezes spółki notowanej na GPW = arabski książę z Nigerii?
    No piękna analogia – tylko że jeden podlega KNF i publikuje raporty ESPI, a drugi pisze z adresu „alibaba123@money.biz”.

Czyli według ciebie każda spółka może teraz na webinarze opowiadać bajki, a jak ktoś kupi akcje po tych słowach – to jego wina?

Gratuluję podejścia – może napisz do UOKiK i powiedz, że marketing też nie ma znaczenia, bo „klient sam sobie winny”.

A na koniec dnia i tak zostaje fakt:
    7 latobietnic, 0 sprzedaży

Ale spoko, tłumacz dalej zarząd. Może Cię kiedyś wezmą do IR za tę lojalność
  • Re: Info Autor: ~inwestor [83.238.71.*]
    Ale to ty masz problem nie ja ;) Po co tracić czas na pisanie postów na forum spółki której nie jest się akcjonariuszem? Nie będzie mi się coś podobać w spółce to sprzedam akcje i pójdę szukać szczęścia gdzie indziej ;) I nie poświęcę nawet chwili swojego czasu na pisanie postów na bankierze.
    Twoja obecność na tym forum przypomina mi obserwatora na weselu, który mówi: „Nie tańczę, nie piję, ale pozwólcie, że powiem wam, jak powinniście się bawić.”

Genialne. Zostań z nami jeszcze chwilę – zaraz ktoś rzuci cytat z prezesa i znowu się odpalisz. He
    Czyli nie masz akcji, nie masz czasu, nie masz pytań, ale masz opinię.
    Jesteś jak ten typ, co nie chodzi na mecze, ale zawsze komentuje skład i taktykę.

Dzięki za udział, wracaj do swojego zen – my tu inwestujemy, Ty sobie medytuj.
    Ciężki przypadek widzę xD
    Mówisz “ciężki przypadek”, a od godziny siedzisz na forum, które Cię rzekomo nie obchodzi, i komentujesz posty kogoś, kto “nie ma racji”.

Jeśli to nie jest przypadek kliniczny FOMO na cudzą frustrację, to nie wiem, co jest.

Ale spokojnie – jak Medinice coś w końcu dowiezie, to wyjaśnię Ci raport ESPI w obrazkach.

A teraz zrób sobie herbatkę z melisą, bo coś się aktywowałeś bardziej niż kurs przez ostatni miesiąc.
    Albo masz misję, albo po prostu… lubisz być gaszony.

W obu przypadkach – dzięki, że napędzasz zasięgi. Zarząd pewnie czyta i się poci
    Prezes tylko “powiedział”, inwestor “tylko kupił”, a potem… nikt za nic nie odpowiada.
    To może jeszcze uznajmy, że webinary to literatura piękna, a raporty to science fiction?
    Aha, czyli nie masz akcji, nie masz interesu, ale siedzisz tu i pilnujesz narracji jak zawodowy kustosz muzeum giełdowych iluzji.
    Daj znać, kiedy dostaniesz legitymację od zarządu.
    Przez te piane na pysku nie zrozumiałeś, że ja pisałem, że ty nie masz akcji xD
    Okej, czyli najpierw piszesz, że “po co pisać na forum, jak nie masz akcji”,
    a teraz, że “to ty nie masz akcji, xD” – czyli Twoja logika to poziom: gra w bierki na trampolinie.

Zdecyduj się, bo jak na razie to jedyne, co masz stabilnego, to ten XD w każdym zdaniu.

Ale spokojnie – nie musisz mi tłumaczyć, że emocje wygrały z faktami. Widziałem to już w zarządzie Medinice.
[x]
MEDINICE 0,35% 11,48 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.