Przy każdym werbinar mówią że rozmowy są przeprowadzane że powinno być zrobione że są dobre rokowania itp zawsze tak mówią jakby odrazu się tłumaczyli żadnych konkretów bo proszę niech się do tego ktoś odniesie czy to nieprawda co pisze
Dlatego prezes by nie odpowiadać za celowe wprowadzanie w błąd sprytnie manipuluje informacjami…same ogólniki bez faktów. Nie mówi że w tym roku nastąpi komercjalizacja tylko że liczy że ona nastąpi. Ja np liczę że w tym roku zarobię na giełdzie miliard…cóż z tego że się nie uda? Liczyć mogę! I stąd też tutaj „rozmowy się toczą” i „planowana jest komercjalizacja” w każdym roku! Prezes może przy kawie z żoną albo znajomymi pogada że fajnie jakby coś sprzedał - a więc rozmowy się toczą! Wszystko się zgadza
Albo coś masz albo czegoś nie masz albo coś robisz albo czegoś nie robisz kapito wali bym takie kary za takie kłamstwa i wprowadzanie w bajki że żadna spółka na GPW już by nie okłamała
To jest czysta spekulacja ile kasy mają , dowiemy się za dwa tygodnie , w poprzednim raporcie za 24 rok raportowali 9,1 miliona . Z dotacją powinni mieć miedzy 13-15 milionów . Nie są to pieniądze wystarczające rozwój projektów Mini Max , Arti club w trybie FDA , a Mini Max FDA , CE MDR .Z takimi pieniędzmi to ledwo wystarczy na rozwój jednego z tych projektów .Nawet sprzedaż PP nie pomoże . Prezes zapowiedział komercjalizacje na połowe roku , moim skromnym zdaniem facet znowu bajki opowiada , realny termin komercjalizacji Cool Cryo to Q3/Q4 2025 pod warunkiem uzyskania FDA .Zobaczymy w połowie roku jak bedzie , na pewno firma potrzebuje gotówki i robią co mogą . Założenia z emisji które prezes prezentował akcjonariuszom którzy ją objeli szlak trafił w grudniu a dpełnienie Q1 2025. Pytanie czy nowa strategia jest realna ??
A co tam prezes obiecał nowym akcjonariuszom? Jak dla mnie bez znaczenia ile kasy będzie, milion w tą czy w tamtą, pieniędzy na działalność spółka ma do końca roku i jak nie będzie komercjalizacji to będzie emisja.
Z moich obliczeń bez dotacji pobpierwszym kwartale zostanie im 6 350000 tys to na konie czerwca będzie to chyba 3 600000 mniej więcej to nie wiem czy starczy kasy do końca roku
Dnia 2025-04-26 o godz. 16:36 ~Łukaszkl napisał(a): > Z moich obliczeń bez dotacji pobpierwszym kwartale zostanie im 6 350000 tys to na konie czerwca będzie to chyba 3 600000 mniej więcej to nie wiem czy starczy kasy do końca roku
I tak oto Łukaszki który kupił akcję bo usłyszał w wywiadzie, że dzięki CC zostało uratowane ludzkie życie okazał się ekonomistą i analitykiem. Takich akcjonariuszy nam trzeba !!