Ja już Rafał muszę wsiadać w auto jadę w trasę, ale po wykresie widzę że pamiętasz o mnie. Obfitej sesji i udanego dołowania. Jeśli udałoby Ci się zejść na 0,1 dzisiaj, w co wątpię, to poczujesz wir i to będę ja. Zlecenia jeszcze nie stoją, ale będę zerkał na wykres i zrobię je nawet z pasa awaryjnego na autostradzie.To do poniedziałku.
Autor: steve2 [91.205.244.*] 2025-03-06 19:36 Nie było Cię to nie wiesz, napiszę specjalnie dla Ciebie : pisanina o 0,1 była żeby wydębić 0,3. Akcje zakopałem i wyciągnę jak zamienią się w złoto po 3 będzie frajda patrzeć razem jak ta rakieta po kolei będzie odpalać silniki do lotu, natomiast na mój papier nie licz choć chciałbym dalece więcej Nie będzie żadnego 01, bo to klejnot Zgodnie z oczekiwaniami : powoooli do góry. Budynek nie jest w cenie, gotówka nie jest w cenie, ostatni dodatni wynik nie jest w cenie. Tu się należy 3 zł. ! SOFT TYLKO GÓRA! Tu się należy min. 3 zł i obstawiam że w połowie roku będziemy oglądać taką wartość.
No i widzisz steve2, przecież ci pisałem, ale ty swoje że akcji już nikt nie oddaje, że to klejnot i w połowie roku będzie 3zł, ostrzegałem cię jak brałeś po 0,32 że tu będzie tylko niżej, teraz to już hak nie na miesiące ale i na lata ci zapakowali, no nic szkoda że nie posłuchałeś bo teraz musisz odrobić 100% żeby wogóle wyjść na zero, ja dziś po malutku zaczynam sobie zbierać, na taki zjazd właśnie czekałem , a tobie życzę jak najmniejszych strat, trzymaj się dziubasku, paaa
steve2 tylko mi dziś nie pisz, ze cie nie ostrzegałem przed takim zjazdem, piszę ci od roku czasu odkąd nabrałeś po 0,32 że będzie dużo dużo taniej, przed takim zjazdem cie właśnie sotrzegałem , ja już na pokładzie poniżej 0,2 , teraz jedziemy na tym samym wózku, apropo , nie no 1000% to tu raczej nie będzie ale sporo będzie można tu wyciągnąć, pozdro dziubasku , znikam z forum, swój targer osiągnąłem, szkoda że mnie nie słuchałeś
Skoro tu pisałeś to też muszę Ci tu odpowiedzieć. Życzliwości, twierdzisz, masz dla mnie cały wór i dlatego chciałeś tych akcji z mojego wora strasząc zjazdem? Gdybym Ci sprzedał całość to co by się stało? Wtedy dopiero wybicie na 3?Nie...nie kolego... Najpierw 10 gr. Jeszcze się nie zorientowałeś że nie pękłem i nie pęknę? No ja ci się nie dziwię pół miliona akcji (tak dokładnie 480k, bo miałem równe 600 a te 120 sprzedałem) to już jest koło czego się zakręcić. Mimo że nazywasz mnie dziubackiem wątpię w Twoją życzliwość niestety...
Uważam że podstępem chcesz uzyskać ode mnie akcje. Mam rację? Nie uzyskasz bo to ja uzyskam od ciebie po 10 groszy. I już kończę ucinam, nie chcę Cię bardziej denerwować.
wyczuwam u ciebie pewną irytację, przepraszam steve2 , nie chciałem cię zdenerwować, rozumiem że ci nerwy po mału puszczają bo nabrałeś sporo po 0,32 chociaż od dawna cie ostrzegałem że będzie gruby zjazd, nie będę cie więcej denerwował , wiem że ten hak cię bardzo bali ale szkoda że mnie nie posluchałeś, mógłbyś wtedy kupić dużo taniej i nie wisiałbyś na haku, dobrze już ci nie będe denerwował, tak jak pisałem ja jestem happy że swój target osiągnąłem , pozdro