• Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: jacek303 [83.20.233.*]
    Trzeba obserwować DAX a nie indeksy USA. Mają Bananowca w tym samym koszyku. Miedź się mocno posypała ale powinna odbić w górę, przecież Trump obiecuje że będzie super a firma Muska wyprodukuje miliony elektryków.
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ~ppp [165.225.207.*]
    zasięg wybicia 2350
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ~Hihihi [46.113.14.*]
    Hihihihi raczej widzi koniec wzrostów bliski. Shorciarze z poziomu 2220 chyba szczęśliwi buhahahaha ale dostali po łapkach misiaczki hihihihihi i super fajnie dzięki
    Dawaj ravcio te swoje texty o mnisiach teraz. co tam z tymi młodymi misiami zrobili? Buhahahaha masz pole do popisu. Dawaj śmiało
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ~Pocho [77.222.232.*]
    Tej kakafonii "hihi" nie mogę czytać... To i pisać się odechciewa...
    Już widzieli wszyscy 1850 a tu psikus- buhahahaha shorciarze zawiedzeni, zaraz byki zawód weźmie. Taki rynek hihihihi każdy pisać może...lepiej lub gorzej
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ~jak40 [91.231.60.*]
    mi teraz sie wydaje ze dzisiaj stany zalicza pokaźną wtope i dla tego dziwi mnie taki optymizm u nas rozwazam szorty na koncowke dnia.
    Ale wydaje Ci się bo jest wysoko? Czy jakiś inny argument? Bo wiesz mi też się wydaje wiele rzeczy. Wydaje mi się, że w końcu kiedyś spadnie mi deszcz meteorytów do ogródka. Hihihihi
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ~rysio [213.134.163.*]
    Meteoryt w ogródku to byłby super interes . Nie wyobrażasz sobie ile byś zarobił .
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ~Hihihi [94.254.234.*]
    I jak haterzy wzrostów? Co tu począć 123 i w dół? Czy w górę dalej? Ja dam szansę misiowi i cel 2220 Fw a potem się zobaczy ... hihihihi
    Miś bez zęba na przedzie- buhahahaha buhahahaha
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: samkam [31.182.246.*]
    OK. Stany dostały prezydenta ich marzeń - niechże sobie giełdy rosną (chociaż szaleniec przy sterach, to lichy powód do dumy).
    Ale cała UE obawia się tegoż prezydenta, więc reakcja powinna być przeciwna (cła, wojny cenowe, blokowanie towarów z UE itp).
    Rozumiem, że kapitał krąży i mamy naczynia powiązane, ale giełda powinna antycypować przyszłość spółek na tej giełdzie obecnych. Przy facecie od "robienia loda" mikrofonowi, który ma gdzieś NATO i bezpieczeństwo międzynarodowe, to raczej przyszłość naszych spółek jest mniej świetlista...
    Dlaczego więc nie ma na DAX i u nas, reakcji przeciwnej?

PS. Na Ukrainie, to pewnie cieszą się tylko producenci trumien...
    Nie widzisz, że znów sprawa ukartowana była. Specjalnie zjechali do 2200 i nabrali ludzi na spadki-wczorajsza świeca. Nikt akcji nie sypał to kręcili w kółko. Zamknęli tam eSki kilka tys. Teraz LOP w miejscu stoi. Czyli grają daily Lki. No i teraz jest inne pytanie? Czy robimy kolejną wzrostową sekwencję? Czy trójkąt wyłamią? Odpowiedź da pko bp. A czy RKS to nie iest zasłona dymna? Oszustwo kolejne. Się zobaczy - hihihi
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ~Hihihi [176.221.127.*]
    A pamiętacie jak tu pisali co niektórzy że już od dawna widać dystrybucję- buhahaahah ciekawe co oni teraz napiszą. Hihihi czekam z niecierpliwością na różne koncepcje ...
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ~Danzel [88.156.144.*]
    W przeszłości oRGR także były anulowane, więc uważać trzeba. Póki co to wygląda bardzo obiecująco zwłaszcza, gdyby 6000 pkt na jankeskim indeksie to byłby tylko przystanek przed dalszymi wzrostami.
    AHL zrobił sobie z naszego grajdołu komediodramat. Teoretycznie jeśli chcą iść w górę to powinni zrobić jakieś abc w dół i zejsc w okolice nawet 2220. Coś w tym stylu i dopiero 3 fale w górę bez zmiłuj się. Sapinka to 6k ma na futach- brawo oni. Gdzie jest ravcio? Nasz twardziel ... hihihi
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ravcio [212.160.230.*]
    Wariat się znów za mną stęsknił bo mnie wspomina..... tak czytając to kto tu jest ostatnio większym wielbicielem S ?
    Tylko że grając za prawdziwą kasę trzeba mieć trochę rozsądku a grając na papierze można plany robić wielkie i pisać nieskładnie.

Autor: ravcio [212.160.230.*] 2024-11-06 10:20Opublikowano przy kursie:  2 291,00 zł , zmiana od tamtej pory: 1,57%
    Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45
    Dobra jak Hihi mówi nie napiszę swoich tekstów ;-) Jak dla mnie za wcześnie by oceniać i nie mam przekonania że to moment na S.
    W sumie dalej nie mam czasu i BP.

Autor: ~Hihihi [176.221.127.*] 2024-11-04 22:25Opublikowano przy kursie:  2 270,00 zł , zmiana od tamtej pory: 2,51%
    Dodatkowo jeśli mamy rozBudowany RGR na miesięcznym. To szYja wychodzi w okolicach 1900, czyli przebicie jej da szanse na ruch w kierunku 1200, czyli dołek z 2020 może być w grze w przyszlym.roku. Ale później znów hossa i wtedy 2700 pęknie jak nic. Buhahahaha to za jakieś 5 lat hihihihihihi

Autor: ~Hihihi [46.113.8.*] 2024-11-04 17:43Opublikowano przy kursie:  2 270,00 zł , zmiana od tamtej pory: 2,51%
    Dax 18.100? S&P 5400?

To chyba pewniaki na chwilę obecną

Autor: ~Hihihi [46.113.8.*] 2024-11-04 15:12Opublikowano przy kursie:  2 266,00 zł , zmiana od tamtej pory: 2,69%
    Tylko S człowieku. 1850 cel na ten mies. A Ty wydziwiasz znów po swojemu.
    Dawaj ravcio te texty o młodych byczkach. Bo ja to lubię- dawaj nie krępuj się. No i cytujesz mnie i wszystko prawda - hihihi

Pisz te farmazony o młodych misiach teraz może Buhahahahaha
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ~Pietro [89.64.8.*]
    Po takim rajdzie jak wczoraj to możliwe, że się stanie to co w Chinach, mocny wzrost i mocna korekta. Tak przynajmniej byłoby najnormalniej.
    @ravcio nawet jak zrobią 2380 to RGR.nie zostanie dezaktywowany. Luzik chopie- nawet 200 pkt musi depo wytrzymać . Co to za gracz co nie ma depo na 200pkt - hihihihi
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ravcio [212.160.230.*]
    Żeby pisać takie teksty to muszę grać, czuć rynek i żyć tym. Obecnie mam bardzo długą przerwę i całkiem bez emocji i entuzjazmu traktuje to co się na rynku dzieje. Nawet ruchy 2-3 % nie robią na mnie wrażenia i szczerze mówiąc jakoś mnie nie ruszą gdzie rynek jest. Trochę tak jak Benitor kiedyś mówił nie ważne dla mnie teraz na jakim poziomie zacznę i jaką pozycją.
    Od czasu kiedy zacząłem grać na FW nie miałem jeszcze tak długiej przerwy. Nie chcę teraz wpaść na chwilę otworzyć pozycji na wariata i zostawić ją na pastwę losu a na spokojne pomyślenie nie mam czasu a nic mnie nie goni. Dziś piątek potem dzień wolny czy jest sens się szarpać ?
    Choć nie powiem zrobiłem zlecenie w środę jak szła cofka z celem 10 pkt. Sekundy może brakło bo jak klikałem to jeszcze było na L po mojej cenie. Może straciłem refleks rewolwerowca i klikanie mam za wolne ;-)

• Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: samkam [213.76.101.*]
    Kurs stoi na podstawie trójkąta, z którego wyszedł dołem kilka dni temu.
    USDPLN w górę, DAX lekko w dół, SP na maxach, na wykresie godzinowym FW W20 świeca doji się rysuje, na godzinnym także formacja motyla się wyrysowuje, na 15M niedźwiedzie ABCD z perspektywą 2250...
    Szczerze, jak nie spadnie, to będę zdziwiony
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: jacek303 [83.20.233.*]
    Wczoraj grali pod stymulus w Chinach a dzisiaj się czają. Co wymyśli Trump to na razie jest zagadka a do zmiany władzy w USA jeszcze ponad 2 miesiące. Widać, że nie ma już wielkiej ochoty na kolejne rekordy. Mogą zrobić odwrót w poniedziałek jak my będziemy świętować.
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: zzz20 [93.105.90.*]
    Wygląda na to, że Trump nam zrobi indeksy :)
    Rynki chcą grzać w górę.
    Droga na 2500 znowu otwarta :)))
    Dziś spodziewam się ładnego zamknięcia w końcu koniec tygodnia zobowiązuje do plusów.
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: zzz20 [93.105.90.*]
    No i jeszcze tyle tych pozycji krótkich w rejestrze okazało się fake newsem.
    Widać po daxie, że pozycja Polski będzie znowu miała tendencję rosnącą.
    Sukcesowy Donald wymieni niesukcesowego Donalda i tylko pozostało odpalić dziś rakietę.
    Niech no tylko Stany zaczną się ;))))
    Chłopie co Ty opowiadasz. Dax to gra RGR jak malowany. Kolejny przystanek jakieś 18.200. To my rykoszetem dosteniemy jak nie wiem co. To udanego weekendu życzę! U nas trójkąt w grze i 1850 wzywa i czeka na odhaczenie. Rejestr to podpucha. Pokazali pozycje. Co niektórzy wstrzymali się ze sprzedażą. Jak zejdą niżej to sądzę że wtedy się pojawią znów te pozycje. Tak robią tu w ch...oinke wszystkich.
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ~Danzel [88.156.144.*]
    Czy będzie 100 000 na Bitconie, o czym pisali kilka miesięcy temu?
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 45 Autor: ~Wilk_z_banana [188.146.90.*]
    Powinni pompowac tym bardziej ze puscili reklamy ze krypto to swietna i pewna waluta a nasz grajdol w miejscu od tylu lat az zal patrzec
[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.