• Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: ~Basia [85.222.86.*]
    ale przecież wszystkie te kluczowe, cykliczne słowa były adekwatne do stanu faktycznego. Więc po co się tak rzucasz?

A z tymi 100 akcjami to miało to podkreślić że tak naprawdę to się z Polną rozstałam.
    W pewnym momencie miałam ich 25 000.
  • Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    Kłamiesz jak z nut. Do roboty też miałaś dzisiaj iść:)
    Ale i tak jesteś gorsza - ja w pewnym momencie miałem tych akcji jeszcze więcej.
    Dobra, czas skończyć te syzyfowe pogaduchy i zająć się giełdą.
    No widzisz, prostych rzeczy nie potrafisz zapamietać. Kiedy powiedziałam, że idę dzisiaj do pracy? Znowu coś Ci się ubzdurało.
    To logicznie wpisuje się w całość.

A jak to jest że miałeś więcej akcji. Miałeś i już nie masz. Przecież Wy z Grupy Pompowania Atmosfery na Spółce nie sprzedajecie poniżej 25. Niechcący zdradziłeś się przed kolegami: nie sprzedawać po śmiesznych cenach, nie sprzedawać, nie robić mi konkurencji....
  • Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: ~PABLO [87.96.87.*]
    mam prosbe nie dyskutowac z Basia
  • Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    Basia, skąd ty masz tyle siły, żeby sobie nie móc odpuścić - najwidoczniej Jethro jest bardzo inteligentny i spostrzegawczy, że go tak napastujesz; no bo chyba tak mądra, rozsądna, twardo stąpająca po ziemi kobieta nie zawracałaby sobie głowy jakimś imbecylem...

Basia, zadam Ci jeszcze raz pytanie - na czyje zlecenie to robisz? bo nie wierzę, że robisz to zupełnie bezinteresownie - w przeciwnym razie świadczyłoby to o Twoich sporych problemach z własną psychiką - bo normalnie takie natręctwo to jest już dosyć poważna choroba;

To było dawniej niż myślisz; Sprzedawałem po 130-135 zł.
    O rany ............... i miałeś ponad 25000 akcji. No to teraz możesz kupić ponad 10% spółki za tą kasę. Aha, to już rozumiem jakiego górala miał Kolega bolec na myśli. To Ty masz prawie piątaka.
    No to się nie dziwię że w swoich paraanalizach robisz takie założenia żeby móc pokazać potencjał kilkusetprocentowy. Czyli jednak nie coś co lepi się zimą ze śniegu tylko naganiacz.
    moderatorze, mam prośbę o zbanowanie uczestnika naszego forum o nicku "Basia" IP: 85.222.86; powołuję się przy tym na razie na punkt 6.l Regulaminu: "są bezpośrednimi atakami na innych Użytkowników"

wiadomo, że nie wszystkie punkty Regulaminu są ściśle przestrzegane przez wszystkich; natomiast ten punkt jest wyjątkowo napastliwe nadużywany przez wspomnianego użytkownika i skutecznie utrudnia swobodną wymianę myśli przez pozostałe osoby, wzbudzając przez to w nich agresję, co dodatkowo psuje wizerunek forum;

Ależ bolec, co tak denerwuje Cię głos rozsądku. Sam nie potrafisz czegoś skladnego wymyśleć że prosisz o wniesienie cenzury................................................................................................proszę Pani, a Baśka ciąga mnie za włosy, buuuuu.
    basiu zaloz sobie swoj watek bo tu juz z toba nikt nie chce dyskutowac papa zegnamy
    nie manipuluj innymi stawiając się tu jak jedyna oświecona (poza tym dlaczego zamieniesz mój nich z "bolo" na pejoraytwnie brzmiący "bolec" - wiadomo z czym się to kojarzy...);
    przy tym użyłaś słowa "cenzura", które sugeruje, ze jesteś dodatkowo uciemiężoną wyzwolicielką biednych członków sekty...

jesteś po prostu napastliwą, wyszukującą szczegółów, które potem rozdrapujesz do granic wytrzymałości, nieobiektywną osobą pracującą albo na zlecenie przedstawiciela Jakubasa albo z ogromnymi problemami psychicznymi;

nie ustosunkowałaś się na przykład do tej pory do ratingu wskaźnika Altamana dotyczących Polnej !!!
    Basia: Rozstałam się z Polną ... a teraz tak bezinteresownie cały dzień i noc klepię na temat tej spółki. Wstawiłam zmywarkę, a obiad się sam gotuje ... przedszkolaki niekumate.
    Komu ty chcesz ten kit wcisnąć?
    Ty jesteś faktycznie paraanalitycznie porąbana:-)
    Nie, no przepraszam. Naprawdę nie wiedziałam że Ty to góral.....No uśmiech fortuny po prostu..... I to Ty jesteś tym specjalistą od błyskawic..............Strzel następną to sprzedam swoje ostatnie 100 sztuk, mieszczę się w widełkach. Mam nadzieję że Jakubas nie schował podaży na tyle dużo i do mnie doleci.
    po prostu nudzę się trochę (do końca tygodnia, nie pomyl się i nie wysyłaj mnie jutro do pracy) i postanowiłam pomęczyć trochę oszołomów i potępić szerzącą się głupotę.
  • Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: ~fan [95.41.171.*]
    Baśka, płacą Ci od ilosci napisanych postów na forum czy też jesteś zatrudniona na umowę o pracę i wyrabiasz godzinówki?
  • Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: ~observer [193.108.194.*]
    Basia, Jethro proszę Was, wymieńcie się numerkami gg albo zalogujcie się na jakiś czacik dla dzieciaków i tam sobie ustalajcie jak tylko długo chcecie kto jest głupszy, kto mądrzejszy itp. itd. bo sorry, alu tutaj to się robi już z lekka nudne. Pozdro.
  • Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: ~AdamSP [91.94.189.*]
    Ona pracuje na akord. W dodatku jest to praca nakładcza - Dżakubas zakupił po laptopie, rozdał do domów i kazał pisać posty.
    W zależności od wredności i stopnia nieuprzejmości w stosunku do innych użytkowników wypłaca dodatkową premię uznaniową.

no i tak to Adamie funkcjonuje właśnie...
    a, w tym miejscu za bardzo jej spochlebiasz - ona Jakubasa nigdy na żywo na oczy nie wiedziała; jakiś tam przedstawiciel oddelgowany do zaniżenia ceny Polnej weruje takich różnych; no, musi to robić z pośród aktywnych uczetnisków rynku rzecz jasna, a najlepiej aktywnych również na innych forach, żeby zbudować własną wiarygodność;
    a teraz inna metoda zbijanie kursu
    Bolec, aż trudno się te Twoje teksty czyta.
    Zapisz sobie:
    schlebiasz a nie spochlebiasz,
    nie widziała a nie nie wiedziała (bo chyba to miałeś na myśli),
    oddelegowany a nie oddelgowany,
    werbuje a nie weruje,
    spośród a nie z pośród,
    uczestników a nie uczetnisków.

Oczywiscie napiszesz że to tak specjalnie napisane. Nikt normalny jednak nie uwierzy.
    kobieto, potrafię posługiwać się językiem polskim, to są zwykłe literówki, które zrobiłem odpisując szybko, bo już i mnie zaczynasz doprowadzać do wściekłości...
    ale ich treść pomimo to i tak była chyba wystarczająco zrozumiała dla czytających;

to się postarałaś, żeby mi dosrać
    bolo ona tu wszystkich prowokuje wiec zrobmy jej wszyscy papa
    Pablo, ja juz to zrobiłem, nie zamierzam reagować na jej inwektywy i nie dam się wciagnąć w dalszą bezsensowną dyskusję dotyczącą stylu pisania; skończyły się kobiecie argumenty rzeczowe;

dziwię się moderatorowi, że nie chce posłuchać prośby o usunięcie tego szkodnika;

nic, musimy założyć, że się tego nie wypleni, trakować jej posty jako absolutny spam - tylko ewentualnie reagować, jak będzie próbowała znów manipulować nowymi uczestnikami forum pisząc bzdury dotyczące faktycznej sytuacji Polnej, perspektyw rozwoju spółki itd. bo jeszcze ktoś w to da się złapać;
    "tylko ewentualnie reagować, jak będzie próbowała znów manipulować nowymi uczestnikami forum pisząc bzdury dotyczące faktycznej sytuacji Polnej, perspektyw rozwoju spółki itd. bo jeszcze ktoś w to da się złapać; "

no widzisz, dotknałeś sedna sprawy. Właśnie o to mi chodzi żebyś bolec przestał manipulować innymi uczestnikami forum i nie pisał bzdur.

Co do oceny Polnej to jakoś przy całym twoim zacietrzewieniu nie byłeś nigdy w stanie wskazać mojej negatywnej oceny spółki.....nawet raz ci się to nie udało.
    literówki zdarzają sie każdemu ale takie ich nagromadzenie w króciutkiej wypowiedzi świadczy o tym że albo masz 10 lat (wtedy można to zrozumieć) albo jesteś co najwyżej mechanikiem samochodowym, mechaników nie obrażając.
  • Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: ~Basia [83.14.84.*]
    Z WIELKIEJ litery rozpoczynamy zdanie i przecinek stawiamy przed "że". Tak na marginesie to ja jestem prawdziwą Basią, a Ty stąd zmiataj.
  • Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: ~Basia [83.26.188.*]
    Ale to JA na wszystkich forach, grupach i czatach dbam o poprawność języka polskiego.
    Ale to JA jestem najmądrzejsza i wystarczy mi, że Ciebie muszę poprawiać. Poprawiaj sobie małolatów na czatach. Tam możesz im błysnąć elokwencją i mądrością. Tutaj jesteś poniżej przeciętnej.
  • Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: ~PABLO [91.94.52.*]
    zegnamy cie Basiu papa
    poczekaj Pablo, druga Basia o IP 83.26.188 jest z Łodzi i też ma prawo poprawiać błędy, a nie tylko "nasza" Basia;
    a ta trzecia o IP 83.14.84 jest z regionu Zielonej Góry i akurat ma rację:)

papa zegnamy cie Basiu
    Panowie , chyba czas poważnie pomyśleć nad jakimś zamkniętym, prywatnym forum

Pani Basia po prostu śmieci swoimi postami w tym miejscu.

Pani Basiu, niegdyś były takie zwyczaje, że jeśli kobieta znajdująca się w towarzystwie dżentelmenów poczuła się dotknięta i urażona wypowiedzią któregoś z owych dżentelmenów to po prostu wychodziła. Jeśli jesteś kobietą / damą to właśnie to uczyń, ku uciesze wszystkich z tego forum , poza Twoją osobą oczywiście i np. Twojego dzielnego towarzysza BudFoxa.....

Ale jak wiadomo kobiety dzięlą się na 2 rodzaje : damy i nie damy

Oczywiście nie ujmując naszym matkom i żonom ( i co niektórym ciotką, które są zakonnicami ).

Pozdrawiam przeserdecznie, całując twoją rękę madam, śniąc że to usta Twe.

Najmocniej przepraszam Panią polonistkę Basię za to niezręczne faux pas z mojej strony.

W przedostatnim akapicie popełniłem błąd : chciałem napisać ciotkom a nie ciotką....

• Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: ~PABLO [91.94.52.*]
    Adam ale to moze to byc facet a Basia nick to sobie wymyslic mogla
    hhmmm z transwestytami nie gadam.......

ale z drugiej strony jak trzeba mieć nakotłowane w głowie żeby być facetem i podawać się za kobiete .... no cóż są takie choroby......
  • Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: ~ddd [91.94.194.*]
    gratuluje.nagroda literacka.wyszedl wam drugi makbet;)
    O widzę, że jethro i bolec wykreowali na innych adresach dwie kolejne basie i się nakrecają. Pozdrawiam imienniczki.
    Witaj Basiu:) Tylko się nie podszywaj pod którąś z nas. Bądź indywidualna. I nie bądź za mądra, bo ja jestem najmądrzejsza.
    Spoko. Masz to jak w banku.
  • Re: Polna Przyszedł czas na zakupy Autor: ~Basia [83.10.180.*]
    Ale jaki bank masz na myśli, bo to dosyć istotne ?
    Ja mam nadzieję, że to jednak w naszym polskim banku. Basia jest patriotką.
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.