Bolo,
wciąż mam problemy z wysłaniem maila na Twój adres. któryś raz otrzymałem informację zwrotną, że wiadomość wróciła. Info o którym mi napisałeś zamieściłem wyżej - napisz co dalej?
bolo, bolec, golec, stolec... a kim ty k. jesteś oszołomie? Zakład w twojej wiosce zbankrutował - że wypuścili takiego idiotę. A reszta to co - tez z jednej ławki że tak się dajecie za ogony lapać? Nie no faktycznie na tym bankierze to nie ma moderatora i.... psychiatry..!
słuchajcie, musiałem ochłonąć i zacząłem wszystko dokłądnie spisywać, zaraz porozsyła, wybaczcie mi, jednak muszę to bardzo dobrze ogarnąć - info jest zbyt ważne
wiesz co, ja tam generalnie za dużo nie wiem, tak w zasadzie to raczej na czuja,
jakbyś chciał jednak, żebyśmy chociaż wymienili się mailami, to skrobnij do mnie coś na bolo7, może mi się odblokuje, to coś tam skrobnę:)
a i pamiętaj podać jakieś słowo do potwierdzenia tutaj, nie chce mi się korespondować z tymi, których nie znam:)
słuchajcie, coś mi się przyblokowała skrzynka bolo
dlatego nie będę wysyłał maili, tylko po prostu powiem Wam, że nie warto odpowiadać na to wezwanie p. J., bo to tak, jakby teraz jeden czy drugi tu na forum krzyczał: "Kupię akcje Polnej, kupię, dużo płacę, nawet 1,5zł, a jak większa ilość to dam 2 zł"
nawet 25 zł, to jest darmocha
Dzieki bolo7,maila otrzymałem,ta bajeczka bardzo mi sie podoba,jak to prawda co piszesz
to chetnie to z Toba obleje,i to solodnie przy mojej ilości byłoby nieprzyzwoicie jazebiście
ale czas pokaże,narka
hhhmmm szanowny kolego ~OłSTINPAłERS jest takie stare polskie powiedzenie : Jak się nie ma miedzi to sie na d..pie siedzi.
I niestety w Twoim przypadku powinno ono wziąć górę nad postami, które nam serwujesz...