Popieram przedmówcę. A dlaczego? Widać na załączonym obrazku ile są warte wzrosty na vee... Po 20 będę brał pierwsze pakiety a po ile będę brał ostatnie tego nie wiem. Może 10 a może właśnie 5?
Pojawił się steve2 typowy płatny naganiacz. Pojawia się na samym dołku i i trolluje na spadki, nic nie kupuje, później znika i znowu pojawia się na lokalnym dołku, potrolluje nie kupi ( bo zawsze nagania na cenę poniżej dołka) i zniknie by pojawić się za jakiś czas na następnym dołku. Jedyne co wynika z jego naganiania to potwierdzenie, że w przyszłym tygodniu kurs idzie w górę. :-)
Cięciu jeden z drugim,pajacu... Piszę cały czas o tych samych 20-tu choć nie wykluczam pogłębienia tego dołka - będę na to gotowy bo to giełda wszystko możliwe. Pierwszy pakiet o którym wyżej będzie pokaźny, taki na który mało kogo stać i jeśli odbije to mi wystarczy.Ty Jacek z plackiem typy żałosne możecie sobie łykać nawet po 30, na pewno ktoś wam chętnie sprzeda w tej cenie. Może to będę ja, poczekajcie aż skończę zakupy he he...
Spokojnie się doczekasz. A może ci dwaj którzy pisali wyżej już zawiśli na 30 a może na 40? I tak to się kończy... nieudacznicy teraz się poklepują po plecach i przytakują sobie...
Podasz też się pojawi jak większość złapie ubrania tutaj.21,3 muśnięte po raz wtóry.Czekam bez zniecierpliwienia nie wierząc we wzrosty.Takie sytuację kluczenia wokół niby denka z windą potem na giełdzie było widać przecież tysiące razy i teraz też tak będzie.Manipulator nie ma wielu opcji tylko dwie - góra lub dół, a tu na górę za wcześnie więc...
Żadnego pociągu nie będę gonił i ta podbitka w ogóle mnie nie wystraszyła - kupię tam gdzie planuję. Tym którzy się rajcują że "już idzie do góry" zalecam kubeł zimnej wody na głowę. Pamiętacie że to tylko manipulacje w waszym nastrojem.Oczekuję z pełnym spokojem na swój cel.
Tak wszyscy czekamy już przygotowane mam by dobrać spory pakiet poprzednim razem czekałem za 150 tys na 20zł wpadło 0 więc tym razem Steve2 przekonaj ich by mocniej sypali w tej cenie kogo tam masz im będzie taniej tym więcej od was odkupie hahahaha
Już mam ponad 20tys nie czekam zbieram cały czas każdy gra jak potrafi i na swoje możliwości ale przy takich obrotach to nawet nie chce mi się zleceń wystawiać a do poprzednich zleceń ukrytych nic nie wpadło ...
Tak jak ci napisałem na początku że nie kupisz po 20 tak samo teraz to podtrzymuje a po 20,80 to ile 200 czy 300 akcji kupiłeś inwestorze wracaj na jsw śmiecić swoje farmazony
I spokojnie ładujemy dalej w dołku. Niżej nie będzie.
A gdzie tego gagadki które tutaj mówiły że niżej 20 nie będzie że spytam jeszcze raz? Chórek mnie tu odwodził od kupowania poniżej 20 a teraz wszyscy zamilkli... No który ma odwagę się odezwać?
Columba po 20 będę sprzedawał nie kupował.Najpierw nabędę po 9.
Tu do 20 poskubię sobie z prawej. Potem rozdam temu towarzystwu które tak gorliwie przekonywało że "po 20 nie kupię" po 200 per sztuka.Każdy ode mnie dostanie elegancko zapakowany pakiecik z dedykacką.Po 200.
To jak taki nie ej ajowy to dlaczego jeszcze nie hula po piątce? chętnie bym dobrał. Nad 20 chór wyje "bierz póki tanio" a teraz zbiera nad 15 i zaczyna obrzydzać. Na toaletowy widzę za duże zaangażowanie. Wyczuję blef na kilometr bo mam dobrego nauczyciela, a i swojego rozumu i intuicji nieco.
I powolutku do góry. Teraz już z prawej tylko małe pakiety.Sprzedam po 20. Potem wejście 17. A może jeszcze raz 15? Bo wiecie że poniżej 15 nie zejdzie.Zobaczymy.