• Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~blazejek [46.170.174.*]
    Serdecznie dzięki za wyjaśnienie sytuacji i Twoje słuszne spojrzenie na sprawę, szkoda że tak zakończyła się Twoja historia na Longtermie, jak najbardziej jesteśmy zainteresowani czytaniem Twoich wpisów na forach, z pewnością byłoby wielu chętnych. Powodzenia i liczymy na jakiś ruch :)
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Zzz [5.173.204.*]
    Carlos, zatem do zobaczenia gdzie indziej. Mi już płetwy opadają jak patrzę na to, jaką polityką kieruje się ostatnio zarząd LT.
    W kwestii stworzenia nowego miejsca, to byłoby świetna inicjatywa w której realizacji z największą przyjemnością wielu, w tym ja, z ogromną przyjemnością by się zaangażowało.
    Za całą dotychczasową Twoją pracę i wkład bardzo dziękuję. Za chwilę na konto wpłynie dywidenda, a za nią wykończę mieszkanie i spłacę kredyt, zanim właściwie zostanie uruchomiony. I to dzięki Tobie. Jeszcze raz dzięki! :)
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Jacek [89.64.47.*]
    Carlos a nie chcesz dołączyć do portalu analiz, tam byś prowadził podobną działalność jak u alberta? Tam jest ciekawe płatne forum chyba obecnie 200 zł rocznie. Dużo ciekawych ludzi.
    Byśmy się tam przenieśli i tworzyli społeczność
    Albo załóż zwykły blog i pisz wpisy jak posty pisałeś na forum.
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Yason [157.25.115.*]
    Niepowetowana strata :( :( :( Jęsli dobrze pamietam jesteś z piernikowego miasta... może teraz nie łamiąc "reguł" społeczności uda mi się namówić Cie na spotkanie przy szklaneczce dobrej whisky. W każdym razie zapraszam.
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Janusz [188.146.112.*]
    Jestem bardzo zainteresowany
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Dariusz [168.224.160.*]
    Carlos coś się konczy coś zaczyna. Ale przed Tobą otwiera się morze możliwości. Wiem z innych forów, że chętnie by Ciebie zaprosili do współpracy bo wiedzą, że za Tobą przyjdą ludzie. Tak, więc, czy zrobisz to sam i otworzysz własny blog, czy zrobisz to w ramach jakiegoś portalu jedno jest pewne.....powinieneś to zrobić. Bo jest zwyczajnie szkoda jak ktoś utalentowany znika (tak nawiązując do jednego z Twoich wpisów na rzeczonym forum). Masz talent. Działaj. I nie daj się prosić :)
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Polek [95.160.159.*]
    Cześć Carlos, nie sądziłem, że kiedyś napiszę post na forum bankiera, ale sytuacja tego wymaga. Na wiadomym forum napisałem dzisiaj, że ze względu na powszechną dzisiaj moderację i sytuację z Twoją osobą zapewne nie przedłużę abonamentu, który wygasa mi w kwietniu. Dziękuję Ci za Twój wkład w tamtą społeczność.

Każdy może znaleźć swoje miejsce w internecie i na pewno jeśli znalazłbyś takie dla siebie to chętnie bym je odwiedzał, np. w formie bloga, coś podobnego jak www.growthinvestment.pl od Tomasza Wachowiaka, tylko z możliwością wymiany pomysłów i komentarzy. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że do zobaczenia w dogodniejszym miejscu !
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Krystian [5.226.89.*]
    Carlos większość forum jest za Tobą! #muremzaCarlosem
    Takie zachowanie ze strony włascicieli forum jest niepoważne i spowoduje problemy u nich, ale to już ich problem.

Chętnie byłbym czytelnikiem Twojego forum/bloga!
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Fuck_LT [195.85.199.*]
    09.2022 przedłużyłem dostęp na LT o rok m.in. ze względu na twoje wpisy. Teraz już wiem, że stracą kolejnego subskrybenta w tym roku. Jeżeli założysz coś własnego, przejdzie masa ludzi to jest niemal oczywiste. Oczywiście prośba abyś dalej się udzielał na bankierze / stockwatch, na pewno będę Cię śledził.
    No i przede wszystkim zdrowia dla Ciebie i całej rodziny + wytrwałości w inwestycjach i wyszukiwaniu nowych perełek.

• Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Mortyfikator [89.64.57.*]
    Carlos moje zdanie już znasz, dzięki za Twój wkład w forum LT. I do zobaczenia w przyszłości gdzieś indziej mam nadzieje ze znajdziesz miejsce idealne dla siebie i swojego potencjału. 
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Mjb911 [164.127.225.*]
    Wiem, że to nic odktywczego, ale może konto na Twiterze. Dostępne, bardzo wygodne do komentowania, można załączać zdjęcia z wykresów, komunikatów itp
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Ludzie [31.61.170.*]
    Twitter ok, albo no. Discord.
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Chlopaki_nie_placza [88.156.143.*]
    Carlos, daruj sobie! Miałeś już tu nie przychodzić. Zrobiłeś sobie tu na forum plebiscyt popularności. Nie wypadł zbyt dobrze. Obraziłeś się na to, że miałeś za mało braw. Wywalili cię z innego forum, i wykorzystujesz bankiera żeby się wypłakać.
    Nie obchodzą mnie twoje problemy, skąd cię ktoś wywali, zablokował etc.
    Przestań zaśmiecać forum swoimi problemami. Przestań się mazać!
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Marek [86.63.85.*]
    Pytania dotyczące Twojej sprawy na forum nie są upubliczniane.Dziekuję za info i Powodzenia
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Adam [109.173.156.*]
    Carlos Koniecznie własne forum !!!
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~superbarszcz [85.221.131.*]
    Carlos - Twoje wpisy były jednym z powodów, dla których przedłużałem dostęp do Longterm. Bardzo cenię Twoje wnioski i obserwacje ze spółek oraz, nie mniej, ogólne przemyślenia biznesowe, którymi się dzieliłeś. Było to bardzo cenne i motywujące do własnej pracy.
    Serdecznie Ci za nie dziękuję!
    Jeśli chodzi o przyszłość, to jeśli chcesz być niezależny i dzielić się myślami dalej, to na Twoim miejscu założyłbym bloga z możliwością komentowania - tak jak Tomasz to zrobił z Growth Investment (choć bez komentarzy). W ten sposób ludzie będą mogli dalej być w kontakcie z Tobą i - być może - prowadzić dalsze, ciekawe dyskusje o spółkach i na inne tematy. Zachęcam Cię do tego i na pewno chętnie będę Cię obserwował w przyszłości. Pozdrowienia i wszystkiego dobrego!
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: kc333 [188.127.27.*]
    Jestem na forum LT od 2012, wyłącznie jako czytelnik. Wizja prowadzenia forum jak i samego podejścia do jego prowadzenia przeszła ogromne, negatywne zmiany. Sama filozofia inwestowania była dawniej bardzo spójna z Twoim punktem widzenia, inwestowania długoterminowego. Teraz nie widzę tam żadnej spójnej filozofii u Alberta.
    Przekształcił portal, który zrobił się pewnego rodzaju bazarem, na którym proponowane są różne systemy szkoleń, oparte o jakieś kosmiczne wyniki portfeli prowadzących.

Z forum korzystałem już wyłącznie edukacyjnie czytając wpisy wielu niezwykle dojrzałych, skromnych i pomocnych Użytkowników. Na tym tle Twoja osoba była wręcz niezwykle wyróżniająca się. Twoja lekkość pióra i za razem merytoryka wpisów wyróżniały się znacznie. Twój cały wątek przeczytałem dwu krotnie. Tyle pożytecznych informacji, nie dowiedziałem się nigdzie, z żadnych książek, szkoleń, wypowiedzi inwestorów na YT. Twoja filozofia inwestowania, która wraz z czasem ewaluowała, wypracowała to czego szukałem.Mam wiele Twoich wpisów skopiowanych i czytam je często ucząc się za każdym razem czegoś nowego.

Nie chce osądzać Alberta i jego Towarzystwa, ale czuć na forum koniec misji. Formuła się wyczerpała. Twoje odejście myślę, że pociągnie za sobą fale. To jak się rozstał, pokazuję tylko, że pogubił się w tym wszystkim. Szkoda bo miałem go za bardzo uczciwą osobę.
    Mój abonament też będzie wygasał i nie mam zamiarów go kontynuować. Nie podobają mi się metody prowadzenia forum dyskusyjnego rodem z „Białorusi.

Carlos Roca chciałem Ci z całego serca podziękować za to wszystko co wniosłeś w forum, a przede wszystkim że w największym stopniu to Twoja Osoba kształtowała mnie jako inwestora.
    Jeśli będziesz miał chęć i gdziekolwiek w internecie będę mógł Cie w dalszym ciągu czytać, to ja obydwiema rękami się pod tym podpisuję. Wręcz proszę Cię nie znikaj.
    Masz za dużą wiedzę, myśl i umiejętności ich przekazu żeby to zostawiać Sobie. To jest Twój TALENT, a jak wiemy z przypowieści KAŻDY BOWIEM KTO MA BĘDZIE DODANE.

Czekam na informację gdzie będę mógł się dalej edukować:)

ps. Przepraszam za błędy stylistyczne, to jest mój może z 5 post na jakimkolwiek forum od 20 lat;)
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~ArekAjbiem [164.40.245.*]
    Carlos - zapraszamy do społeczności Damiana P. Wiele pozytywnych osób czeka tam na Ciebie z otwartymi ramionami.
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~cosktos [91.246.73.*]
    Prosimy o zrealizowanie pomysłu na "coś ciekawego" i kontynuowanie swojej działalności :)
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~CarlosToMistrzŚwiat [83.23.244.*]
    Carlos serio rozważ opcje założenia Tweetera, to najszybsza opcja docierania do ludzi których interesujesz, przede wszystkim darmowe rozwiązanie, aplikacja na telefon z powiadomieniami, sekcja komenatrzy, możesz wrzucać wykresy. Zapraszam do takiej formy gdyż moim zdaniem jest najlepsza na dzisiejsze czasy bez żadnych nakładów na budowanie jakiegoś forum,moderowanie itp.
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~LUKI [37.30.104.*]
    Carlos wielkie dzięki za pracę do tej pory i TAK to bardzo dobry pomysł na stworzenie bloga i pisanie tego samego w otwartej przestrzeni ale nie w tym szambie
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Tom [185.184.124.*]
    Tak !! wolelibyśmy żebyś stworzył coś ciekawego czego do tej pory nie ma na rynku, dotyczącego inwestowania długoterminowego. Bez Ciebie Forum Longterm to już nie to! Szkoda :(
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~AAA [83.26.158.*]
    Bardzo się cieszę, że nadal piszesz. Twoje merytoryczne wpisy wnoszą ogromną wartość do każdego forum. Załóż swojego bloga o inwestowaniu długoterminowym i dziel się że nami swoimi opiniami.
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Scp [46.205.140.*]
    Won
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~crayzee [91.215.237.*]
    Cześć Carlos, piszę pod swoim nickiem z forum, nie mam w sumie nic do ukrycia.

Rzeczywiście ostatnio Twój portfel inwestycyjny i Twoje komentarze były jednym z głównych powodów utrzymywania abonamentu na Longtermie.
    Nie będę komentował polityki Alberta w odniesieniu do forum, moim zdaniem popełnił błąd biznesowy, wprowadzając agresywną monetyzację społeczności. Nawet, jeśli mu się to sprawdzi w krótkim terminie, to "longterm" mam poważne obawy... Tym bardziej, że podniesienie abonamentu wprowadza bariery wejścia i użytkownicy coraz częściej będą weryfikowali value for money. Ale nie o tym...

Pisałem Ci na forum, napiszę i tutaj. Twoja filozofia inwestycyjna jest bliższa podejściu angel investora, niż typowego inwestora giełdowego grającego tylko na cenie. Szukasz w spólkach przede wszystkim wartości, pokazujesz, jak ważna jest konwekwencja w strategii i celach inwestycyjnych. To nie jest powszechne na naszym rynku, gdzie fundusze grają pod krótkoterminowe wyniki, a większość indywidualnych lata, jak koty z pęcherzem, mając wieczne FOMO.

Wiele razy mówiłeś o tym, że patrzysz na swoje wpisy pod kątem ich użyteczności i nie lubisz gadać dla samego gadania. Tym bardziej mi się wydaje, że warto, żebyś wiedział, że jest grupa ludzi podzielających Twoją filozofię inwestowania. Bardzo zachęcałbym Cię do tego, żebyś nie potraktował przerośniętego ego Alberta, jako probierza swojej własnej wartości. Według mnie możiwość dyskusji z Tobą i słuchania o Twoich inspiracjach jest wielką wartością. Rozważ bloga albo inną społeczność. Jeśli powstałoby coś, gdzie zbiorą się ludzie o podobnym podejściu, otwarci na edukację i szukający ciekawych pomysłów na WARTOŚĆ, a nie cenę, to z przyjemnością pójdę za tą inicjatywą.

A tak BTW, mój abonament przedłużyłem w piątek, zastanawiam się, czy nie wystąpić o zwrot...
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~WiemŻeNicNieWiem [37.47.254.*]
    > Tak między nami to bardzo ciekawy okres dla Was do obserwacji innych subskrybentów obecnych na forum. Będziecie mieć prawdopodobnie możliwość zaobserwować trzy główne zachowania osób obecnych na samym forum: 
    >
    > Pierwsze z nich, które doskonale rozumiej czym jest społeczność i kto tak naprawdę ją tworzy będą zachowają się w tej całej sytuacji … jak to mawia Profesor Bartoszewski „przyzwoicie” – takie osoby szybko rozpoznacie 
    >
    > Drugie rodzaj osób, ogarniętych głównie lękiem i strachem, będą odwracały głowę w druga stronę – wybaczcie im, strach to silna emocja i nie każdy gotowy jest się zmierzyć ze swoim lękiem.
    >
    > Trzecia grupa nie tylko będzie cicho, ale może też subtelnie lub jawnie zacząć mnie dyskredytować (ale wcale niekoniecznie musi to robić), ale przede wszystkim wykorzysta ten moment to zbudowania swojej pozycji, będzie aktywnie działać w każdym obszarze związanym z giełda i inwestowaniem aby „przejąć” jak najwięcej zainteresowania i wypełnić lukę jaka zwyczajnie teraz powstała. Takich osób w mojej subiektywnej opinii nie tylko na jakimś tam forum, ale przede wszystkim w życiu warto zwyczajnie unikać, bo nic dobrego w dłuższej perspektywie i tak od nich nie otrzymacie, oni są zapatrzeni tylko w siebie.

Sprawa jest przykra a Albert zbyt pochopnie zareagował (z tego, co widać i z tego co piszesz tak wynika). Jak tylko zobaczył że chcesz robić fundusz inwestycyjny to podziałało to jak płachta na byka. Zobaczył kątem oka, dalej nawet nie czytał, tylko od razu nacisnął przycisk Kasuj tego użytkownika. Tego wpisu o funduszu nie ma w twoiim portfelu więc ppewnie skasowali tez ten wpis.

Ale bez przesady nikt nie będzie wykonywał tych trzech zachowań co je opisałeś bo nie wszystko kręci się wokół ciebie. I wcale tutaj nie wykonuję trzeciego zachowania a wrecz odwrotnie uważam że tam byłeś jedną z głównych wartości. Ja dzięki tobie zarobiłem.

Jednak ja jestem na rynku żeby zarabiać a nie żeby się poklepywać po ramionkach i taki mój subiektywny punkt widzenia.
    Jestem jak Chińczyk tylko chcę zarabiać, reszta mnie nie obchodzi.

Zapewne będzie dominować czwarte zachowanie tzn dopóki forum longterm będzie dało zarobić to będą subskrybenci. A ze bez ciebie pewnie będzie dawało słabo lub słabiej zarobić to subskcybenic będą odchodzić. Ale nie licz na to że ktoś się będzie litował nad twoim losem i z tego powodu odchodził. Chociaż czesc też pewnie z tego powdou odejdzie ale nie licz na to bo niby co ci to da? I co im to da? To zamknenty rozdział i tzreba iść dalej. I ty i inni muszą iść dalej. Rynek jest bezwzględny i jeszcze brać ciebie pod uwagę pray robieniu jakiś zagrań to już za dużo. Może będzie zwiekszona presja na Alberta żeby np dopuścił ludzi od IPO albo coś takiego bo jak nie to ludzie będą odchodzić.

Jeśli chodzi o to co dalej. napisali już wyżej ze wpisy/artykuły publiczne możesz dawać na blogu lub na twitterze lub nawt FB. Twitter denerwuje bo trzeba skracać.

Bardziej prywatne warunki zapewnia discord czy telegram chociarz tam też cięzko się rozpisać.
    A może się jeszcze jakoś z Albertem pogodzicie? To by było ciekawe... w sumie poszło o bzdure... ale któryś za was musiałby wyjść z taką inicjatywą a przeciz zaden nie wyjdzie...
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Bas [212.2.99.*]
    Hej, pomysł stworzenia jakiegoś profilu i społeczności merytorycznej i kulturalnej jest jak najbardziej cenny. Zawsze z uwagą czytałam Twoje posty i czekałam na Twoje opinie. Szkoda, że fora są zaśmiecone głupimi wpisami albo fora o dziwnych i wygórowanych ambicjach. Serdeczne pozdrowienia i podziękowania za wpisy tu i na Stockwatch (na innych forach mnie nie było).
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~popieram [79.184.192.*]
    Bardzo chętnie się przyłączę do Twojego forum, jeśli zdecydujesz się takowe stworzyć... pozdrawiam...
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Balu [5.173.158.*]
    CarlosRoca nie spotkałem na swojej inwestycyjnej drodze bardziej wartościowego człowieka. Dziękuję za to, co robiłeś.

Nigdy nie pomyślałbym, że forum bankiera stanie się wolnościowym azylem, fo którego trzeba będzie uciekać. Masz ogromne wsparcie i mam nadzieję, że to czujesz.

Ale jak widać już zlatują się również hejterzy, także powinieneś stworzyć własne małe miejsce, w którym nikt nie będzie Cię ograniczał. Blog, forum, telegram … po prostu musisz. Dla siebie i dla nas.
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Gdańszczanin [5.184.95.*]
    Wielka szkoda. Miło było że mogłem poczytać twoje wpisy i twoje podejście do inwestowania. Sam dzięki temu zmieniłem swoje podejście. Z chęcią jak się uda stworzyć nowe miejsce gdzie dalej będę mógł czytać swobodnie twoje wpisy odrazu się zapisuje. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~zażen_subskrybent_L [13.55.238.*]
    Carlos trzymaj wyjaśnienie mości nam panującego :/

Albert MAJΟR 22 mar 2023, 11:03 

1. Carlos nie był zwykłym Subskrybentem ale od prawie 2 lat miał wyjątkowy status „Honorowego Członka Longterm” jaki mu z wielką przyjemnością przyznaliśmy w podziękowaniu za jego wybitne osiągnięcia w rozwoju społeczności portalu Longterm za co do dziś jesteśmy bardzo wdzięczni. Podobny status ma kilku innych użytkowników i dzięki niemu mają dożywotni dostęp do forum i naszych materiałów
    2. Posiadanie rzeczonego statusu „Honorowego Członka Longterm” absolutnie nie zwalnia z przestrzegania regulaminu naszego forum! Z przykrością informujemy, że Carlos złamał w sposób rażący pkt. 6 regulaminu, mówiący o zakazie „Oferowania jakichkolwiek produktów i usług” innymi słowy złamany został przez niego zakaz wykorzystywania Forum VIP do oferowania innym Klientom korzystającym z Forum VIP jakichkolwiek produktów czy usług.
    3. Carlos zamieścił wpis w którym ewidentnie ogłasza możliwość założenia zarządzanego przez siebie funduszu inwestycyjnego, podając nawet dwa warianty – ASI (Alternatywna Spółka Inwestycyjna) lub FIZ w ramach TFI, nakreślając dodatkowo uproszczony biznes plan obu wariantów potencjalnej działalności zarobkowej z której czerpał by korzyści majątkowe. Wspomniał o cytuję: „żeby nie było, trzeba by uzbierać tak ok. 50 mln na FIZ lub 10 mln na ASI aby to się spinało kosztowo, powiedzmy że ja wyłożę 5-6 mln a resztę musielibyście sami wyłożyć”. Dalej Carlos sugeruję, że potrzeba by było 450 osób które wyłożyłyby po 100 tys. zł aby założyć FIZ lub 50 osób, które wpłaciłyby po 100 tys. zł aby otworzyć ASI.
    4. Carlos zdawał sobie doskonale sprawę, że działalność reklamowa i takie inicjatywy biznesowe jakie podjął w swoim rzeczonym wpisie są niedopuszczalne na naszym forum i że jesteśmy na to bardzo uczuleni a pomimo to zdecydował się to uczynić, łamiąc nasz regulamin i to pomimo tego, że kiedyś z nim rozmawiałem telefonicznie i przed tym przestrzegałem. Tym bardziej dziwi nas cyniczna wypowiedź Carlosa w rzeczonym wpisie w którym zaznacza że ja bym się musiał na to zgodzić. Carlos zna numer mojego telefonu, posiada również mój adres email, więc mógł zapytać się mnie osobiście zanim zamieścił swój wpis.
    5. Wszyscy pozostali Honorowi Członkowie Longterm rozumieją i szanują nasze zasady i nigdy nie było podobnym z nimi problemów. Jesteśmy z tego powodu bardzo rozczarowani i zasmuceni, podkreślając, że nasza decyzja nie była wcale łatwa ani przyjemna.
    Nie mieliśmy osobistego konfliktu z Carlosem ale nie możemy dopuścić aby ktokolwiek łamał nasz regulamin, nawet jeśli jest zasłużonym członkiem naszej społeczności. Nie możemy dopuścić aby jakikolwiek użytkownik Forum VIP posiadał specjalne przywileje na które my byśmy przymykali oko lub milcząco przywalali..

• Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Eddie [31.179.57.*]
    Carlos, tak jak inni chciałem Tobie podziękować za Twoje merytoryczne podejście do długoterminowego inwestowania, wybór spółek i cenne rady. Ja od lat inwestuję w spółki, które masz w swoim portfelu i mam duże powody do zadowolenia. Tym bardziej, że dzieliłeś się swoja wiedzą za darmo. Tak po ludzku, Albert nie wie co czyni i powinniśmy mu wybaczyć. Bez Ciebie jego forum, nie będzie już tak popularne. Przyłączam sie zatem do głosów abyś założył swoje forum gdziekolwiek, tak abyśmy mogli korzystac z Twoich cennych rad w przyszłości. Im więcej nas starych longtermowców z Tobą tym lepiej! Mam nadzieję, ze to zrobisz!
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~DjSeba [83.8.194.*]
    @carlos bardzo dziękuję za Twoje zaangażowanie na forum LT, bez Ciebie to juz inna społeczność. Wiele się od Ciebie nauczyłem i chce dziś powiedzieć DZIĘKUJĘ. Twoje spojrzenie na inwestycje było bardzo szerokie, po wpisach również było widać że jesteś człowiekiem obdarzonym wielkim szacunkiem i wyjątkowo cenisz sobie PRAWDĘ która wyzwała... Będzie brakować Twojego spojrzenia na rynek giełdowy. Proszę... pisz dalej i daj znać gdzie Cię można spotkać . pozdro!
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Stachu [78.159.84.*]
    Chciałbym tylko dodać, że jesteś jednym z najbardziej wartościowych ludzi jakich spotkałem w necie. Nie ma drugiego takiego altruisty. Wprowadzasz ogromną wartość informacyjną wartość i nie jest to podszyte w żaden sposób intrygą. Jesteś prawdziwy. Po tonie Twoich wpisów szanuję Ciebie jako naprawdę wartościowego człowieka. Tak wartościowi ludzie powinni budować właśnie wiedzę społeczeństwa o inwestycjach. Wszyscy inni to drobne cwaniaczki. Nie spotkałem drugiego takiego w necie w temacie inwestycji jak ty. Ogromny szacunek. Wiele się od Ciebie nauczę jeszcze jak i wielu.
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Maciejj [85.221.130.*]
    Carlos, Twoje wpisy na forum L to była jedna z większych jeśli największa wartość z bycia tam. Dzięki za wiele wspaniały komentarzy i wyjaśnień, Super jeśli można gdzie śledzić Twoje bieżące wpisy
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Jacek [89.64.47.*]
    Carlos, albercik nawet włączył moderowanie wątku o Scope, Twój portfel zablokował...
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Rafael [91.234.8.*]
    Ja ze swej strony chciałem Ci Carlos serdecznie podziękować - za to, że:
    - znalazłem dzięki Tobie swój punkt widzenia na temat inwestowania,
    - pokazałeś mi różnicę między spekulacją a inwestowaniem i wynikającymi z tym zyskami,
    - dałeś mi przykład swoją osobą, że na giełdzie pieniądze idą za cierpliwymi,
    - wlałeś w moje serce radość, że są jeszcze na tym świecie osoby, które potrafią coś fajnego zrobić zupełnie za darmo dla innych,
    - za kilka dni odbiorę sowitą dywidendę.

Co do LT. Do kwietnia mam abonament i chciałem przedłużyć go właśnie ze względu na Twoją osobę. Teraz już wiem, że zaoszczędzę ok. 600 zł i przeznaczę je na jakiś cel charytatywny, np. chore dziecko.
    I jeszcze kilka słów ode mnie na temat zachowania Alberta... Nie powinniśmy oceniać innych, więc powiem tylko, że moim zdaniem LT strzelił sobie w kolano i będzie to naważone piwo pił bardzo, bardzo długo. Szkoda, że z jednej strony oddali Ci zasłużone honory a z drugiej wsadzili nóż w plecy... Nasuwają mi się porównania z kilkoma wątkami historycznymi. Niestety, władza i racja to są rzeczy, dla których niektórzy oddadzą całą swoją reputację... Do zobaczenia Carlos gdziekolwiek będziesz :) Wielki szacunek dla Ciebie co zrobiłeś dla nas i jakim jesteś dobrym człowiekiem :)
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~SzachMat [83.20.42.*]
    Carlos, z góry wielkie dzięki za Twój wkład w LT. Zrobiłeś dla całej społeczności ogromną robotę. Wielu z nas dzięki Twojemu zaangażowaniu skorzystało edukacyjnie i finansowo. Nie miałem okazji Ciebie poznać chociaż na LT jestem od kilku lat i to właśnie międzyinnymi ze względu na Ciebie. Mam nadzieję, że z tej całej hecy wykluje się jakiś nowy fajny projekt, w którym z chęcią wezmę udział jak byłaby taka potrzeba. Pozdrawiam serdecznie.

p.s.
    czy jest jakaś możliwość skontaktowania sie z Tobą na priv?
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Scp [46.205.140.*]
    Won!
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Szejk [31.61.254.*]
    Dlaczego ma płatnym forum panujące putinowskie zasady?
    Zapraszam do dyskusji
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Piotr [178.212.41.*]
    Szkoda że tak zakończyła się Twoja historia na Longtermie, jak najbardziej jesteśmy zainteresowani czytaniem Twoich wpisów na forach, z pewnością byłoby wielu chętnych.
    Carlos, zatem do zobaczenia gdzie indziej
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~wito12 [5.173.249.*]
    Dziękuję, Carlos , za fachowość, bezinteresowność i ciężką pracę analityczną na forum Longterm. Jestem jak najbardziej zainteresowany Twoją propozycją inicjatywy społecznej inwestorskiej, jestem gotów ją wesprzeć w dostępny mi sposób
    Co za spęd paranoików.
    Załóżcie se swoją społeczność i won stąd.
    To jest forum Scope Fluidics.
    Dość tego spamu!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.39.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Aaa [37.47.216.*]
    Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest
    Won stad!
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Aaa [37.47.216.*]
    Scp, zadaj sobie pytanie : kim jestem???
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~hopik [81.95.192.*]
    Na forum longterm juz dawno postawiono na dojenie akcjonariuszy szkoda że tak potraktowano Człowieka który wnosił tyle wartosci dodanej na forum i to za free masakra na mnie juz nie zarobią stoję za Tobą murem daj znać co dalej
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~malik [195.210.25.*]
    Carlos dzieki za Twoje wpisy i chetnie widzialbym Cje na twiterze albo portalu analiz
  • Re: Carlos gdzie teraz będzie można śledzić Twoje wpisy? Autor: ~Won [46.205.140.*]
    Won z tym spamem ale raz!!!
[x]
SCPFL -0,42% 142,00 2025-12-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.