Tak się zastanawiam, czy dwukrotne przesunięcie raportu finansowego za I półrocze 2022 (na co musiał wyrazić zgodę) BFG jako instytucja nadzorująca nie można podciągnąć pod zatajanie istotnych informacji o kondycji spółki - czyli działanie na szkodę drobnych inwersorów, którzy nie mieli dostępu do tych informacji w przeciwieństwie do zarządu i zapewne BFG (jako instytucja nadzorująca) kupili akcje i je trzymali w dobrej wierze, że działania sanacyjne są realizowane.
Niestety nic nie zdziałacie, przechodziłem to 2 lata temu na Podkarpacki Bank Spółdz. tez umo obligacje i nic nie pomogło a działań było sporo. Samo panstwo polskie na takiej formie upadłosci sporo korzystai! a mianowicie nie odpiszecie sobie straty pomniejszając zysk na innych inwestycjach giełdowych, przez co zapłacicie więcej podatku do SKARBU. Dlatego instytucje państwowe wam nie pomogą, bo dziłałyby na szkode PANSTWA.
Dnia 2022-09-30 o godz. 19:36 ~Inwestor napisał(a): > w związku z procedurami BFG , staram się nie poddawać obecnie jako obligatariusz który stracił ponad 0,5 mln zł zwróciłem się o pomoc do Instytutu Prawa Społecznego w Warszawie , nie interesują mnie opowieści `Czarneckiego lecz jego odpowiedzialność jako członka RN ponadto odpowiedzialność zarządu karna. Dobiorę się do ich majątku nawet gdyby to była 1 zł
"Instytutu Prawa Społecznego w Warszawie"
+48 22 300 12 45 - pod tym numerem zgłasza się asystentka biura wirtualnego i nic nie wie o w/w instytucji.