• Re: Wszedłem na ostro Autor: ~abc [78.88.25.*]
    Dnia 2022-08-25 o godz. 12:52 ~Nocna_sowa napisał(a):
    > Pewnie Odchodzik zbiera
    > Sprzedał po 2 i teraz bidok nie może odkupić ?:)
    > Może ktoś zniecierpliwiony mu sprzeda, bo wszyscy lecą na BML
    > Też trochę podstawiam koszyczek, może coś jeszcze wpadnie za pół darmo :)

Nic się tu dzisiaj nie wydarzy aby pojawiły się górne widły, zwykłe naganianie, może trafi a wtedy jaka wiarygodność a jak nie to siedzi cicho w budzie

Dnia 2022-08-25 o godz. 12:52 ~Nocna_sowa napisał(a):
    > Pewnie Odchodzik zbiera
    > Sprzedał po 2 i teraz bidok nie może odkupić ?:)
    > Może ktoś zniecierpliwiony mu sprzeda, bo wszyscy lecą na BML
    > Też trochę podstawiam koszyczek, może coś jeszcze wpadnie za pół darmo :)

Nic się tu dzisiaj nie wydarzy aby pojawiły się górne widły, zwykłe naganianie, może trafi a wtedy jaka wiarygodność a jak nie to siedzi cicho w budzie
    Dnia 2022-08-25 o godz. 08:41 zbieracz_grzybow napisał(a):
    > Górne widły dziś was szybko wyjasnią.
    > > Nie zapomnijcie sprzedać, nie zasługujecie na rajd :-)

Mistrzu wielu dzisiaj chciało sprzedać na górnych widłach po twojej rekomendacji i gdzie te widły? Twoja wizja warta jest 1 gr.
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~wiejskigłupek [37.120.194.*]
    gdzie te widły? a w . . !
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: zbieracz_grzybow [83.15.120.*]
    Ja cały czas powtarzam - zbierać i trzymać.
    Każdy widzi, że tu będzie grube grzanie. Ci z biomeda to z zazdrością będą patrzeć.
    Żadne 2 czy 3 zł. Lecimy grubo wyżej.
    Wg mnie już niedługo.

A tak w ogóle to mam gdzieś czy ktoś śledzi moje ruchy czy nie. Ja tylko dzielę się swoimi spostrzeżeniami, a co z nimi zrobicie to mnie trochę grzeje.
    Męczy spółka? Nie chcesz czekać bo nie masz cierpliwości? Wywal, zapomnij.
    Ja czekam i przypomnę się już niedługo.
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~prym [83.26.59.*]
    Całkowicie się z tobą zgadzam zbieraczu. Muszę zmienić autora wpisu na bankierze, bo ktoś się podszywa jako abc. "Zaparkowanych" akcji jest znacznie więcej niż wszyscy myślą. I tak jak pisałem kilka miesięcy wcześniej w pewnym momencie w arkuszu będzie brakować akcji do kupienia. Pozdrawiam.
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~wiejskigłupek [37.120.131.*]
    no właśnie, i co wtedy?
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~ppa [91.235.161.*]
    I co z tego, że nie będzie akcji na rynku? Bez popytu na nie nic się nie zmieni. Tak jest od wielu lat. Zbierać w okolicach 1 pln i wywalać na podbitkach powyżej 1,5 pln. Średnio 2 razy w roku takie się zdarzają. Proces akumulacji jest męczący i długi, ale można zarobić.
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~Robo [5.173.15.*]
    Od pewnego czasu popyt jest, i to całkiem spory jak na tę spółkę
    Poniżej 1,50 raczej już nie spadnie, wszystko w tych okolicach jest zbierane

Max spółki był chyba kiedyś 3,76-czyli akcje spokojnie mogą kosztować powyżej 5 zeta
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~RA [77.115.172.*]
    Z tymi akcjami to jednak jest coś na rzeczy ::)) ?
    A spólka fundamentalnie jest jednak stabilna i mocna .Poczekamy
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~tK [155.133.34.*]
    "Lecimy bardzo wysoko. Bardzo.
    Żadne "2 z przodu" - tutaj robimy rajd po całości."
    miało być kilka tygodni, mija prawie pół roku, kurs taki sam jak w dniu wpisu - chyba że te 4% to ten rajd....

• Re: Wszedłem na ostro Autor: ~ttt [79.175.220.*]
    pół roku minęło, z wpisu 1,47 kurs w tym samym miejscu. nie było 2 - które miało wejść na mięciutko w drodze na giga wzrosty. W kilka tygodni... jakaś samokrytyka?
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~abc [83.18.211.*]
    Dnia 2022-10-17 o godz. 10:54 ~ttt napisał(a):
    > pół roku minęło, z wpisu 1,47 kurs w tym samym miejscu. nie było 2 - które miało wejść na mięciutko w drodze na giga wzrosty. W kilka tygodni... jakaś samokrytyka?

Tych naganiaczy już tu nie ma
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: zbieracz_grzybow [185.76.228.*]
    Po pierwsze - ja tu jestem.
    Po drugie - ja nie naganiam, mam gdzieś czy ktoś to kupi czy nie.

Ja mam i trzymam. Ok - spada. Liczyłem, że szybciej będzie po 10 zł chodzić. Nie chodzi - więc sobie dobieram.
    Czekam na raport za 3 kwartał.
    Nie wykluczam już, że poleci niżej. Będę dobierać, bo to moim zdaniem bardzo dobrze dobrana spółka w moim portfolio.
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~Jolka [31.0.88.*]
    Naganiaczy nie ma, ale ja jestem..ha ha mówiłam że tu nie tylko pół roku nie ma praktycznie zmiany, ale i z pięć! lat jest d.pa..także czekaj tatka latka...oj gamonie, gamonie. Czy to tak trudno sobie historię prześledzić? Tam macie g.wniane wzrosty i spadki..tu nawet kółek nie da się zrobić bo obroty jak u mojej cioci w warzywniaku ..
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: holender40 [80.51.132.*]
    Patrząc w relacji do spadków rynkowych to i tak nieźle. Ja też czekam na wyniki 15ego listopada i będę dokupywał jeśli kurs zbliży się do 1.25.
    Jeszcze w tym tygodniu może być poniżej 1,2 zł
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: zbieracz_grzybow [31.61.247.*]
    To w listopadzie po 1 zł poproszę :-)
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~jolka [84.165.188.*]
    A tym co brali po 1.5 po Twoich nagonkach to co powiesz jak chcesz po 1 w listopadzie?? To ja ci powiem...PRZEPRASZAM.
    Dnia 2022-10-19 o godz. 16:56 ~jolka napisał(a):
    > A tym co brali po 1.5 po Twoich nagonkach to co powiesz jak chcesz po 1 w listopadzie?? To ja ci powiem...PRZEPRASZAM.

Nie stać go na to a tym bardziej jak "wchodził na ostro przy kursie 1,47 zł" 6 miesięcy temu przy obecnym kursie zamknięcia.
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: zbieracz_grzybow [31.61.247.*]
    Po pierwsze mój post jest po tym jak wszedłem. Mam dużo niższą średnią niż 1.47.

Po drugie, kurs walnął na 2.2 więc jak ktoś miał problem z poziomem to każdy kto posłuchał i tak mógł wyjść z dużym plusem.

Po trzecie, ja nie daję rekomendacji. Ja pisałem co ja zrobiłem i co robię. I teraz mówię, że jak spadnie to ja dalej dobieram. Tyle.
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~Holender40 [80.51.132.*]
    Dokupiłem jeszcze 500 sztuk za 1,325. Na 1,30 jakby widać mocne wsparcie.
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~haha [79.175.220.*]
    na 1:00 tez będzie mocne wparcie
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~haha [79.175.220.*]
    nie kompromituj się z tym "walnęło na 2,2" bo kurs to musnął a nie walnął i sprzedać przy tych obrotach po tej cenie mógł kolega który dziś kupił pakiecik - 500 szt. Od tego czasu zwała. To że pisałeś że żadna 2ka z przodu tylko znacznie wyżej, też już nie pamiętasz? - przeczytaj, nic nie ginie.
    nikt nie mówi że to rekomendacja czy ze kupił za oszczęności życia akcje po tak przeczytał na forum (jeśli tak trzeba być thebilem) ale z drugiej strony nie wypieeraj się tego co napisałeś.
    Miało być w kilka tygodni od kwietnia mega wzrost, żadne 2 z przodu, raczej 2 cyfrowa kwota. Po pół roku jest ten sam poziom (ten sam bo nie podniecam sie jak jest minus 8 czy plus 8 % przy takich obrotach).
    Jakbyś napisał "nie kupujcie teraz, bo z łatwością w ciągu pół roku kupicie ile chcecie po niższej cenie - to by była prawda
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: zbieracz_grzybow [46.134.121.*]
    Ziomuś, idź sobie :)
    Mój post tu będzie, bo ja nigdy nie wychodzę, nie na tak niskich poziomach.
    Kurs będzie wysoko, prędzej czy później zrobię tu kilkaset % i przypomnę ten post.
    A tymczasem zbieram dalej. Wyjdę z emont to cały hajs też tu przerzucę. Masz z tym problem to wysyp i zapomnij. Zarobią cierpliwi.
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~czy [155.133.34.*]
    1. Czy od kwietnia minęło już kilka tygodni?
    2. Kiedy dokładnie notowania były po 10zł bo chyba przegapiłem?
    Dnia 2023-01-05 o godz. 15:53 ~czy napisał(a):
    > 1. Czy od kwietnia minęło już kilka tygodni?
    > 2. Kiedy dokładnie notowania były po 10zł bo chyba przegapiłem?

To jest wyjątkowy smakosz grzybków
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: zbieracz_grzybow [31.178.30.*]
    No nie urosło w miesiąc. Nie było jeszcze po 10.
    I co, popłaczesz się? Tak małego masz?
    Ja czekam i moje będzie wygranko.
  • Re: Wprośba Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    dorzućcie te 12 akcji po 1,54 bo wpadł dziś kolejny pakiecik ale wisi mi na zleceniu te marne 12 papierów.
  • Re: Wprośba Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    OK, dzięki, zlecenie zamknięte :)
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~czytelnik [79.175.220.*]
    Dnia 2023-01-05 o godz. 16:18 zbieracz_grzybow napisał(a):
    > No nie urosło w miesiąc. Nie było jeszcze po 10.
    > > I co, popłaczesz się? Tak małego masz?
    > > Ja czekam i moje będzie wygranko.

Przepraszam, tak z ciekawości: W jaki sposób Twoje będzie "wygranko"? Cofniesz się do maja/ czerwca poprzedniego roku i ustawisz kurs na 10.00? Bo kurs miał tyle mieć w ciągu kilku tygodni, wtedy było by "wygranko". Potem było odliczanie ile to akcji zostało do kupienia aby kurs ileś tam poszybował, co wiadomo było bez sensu bo każdego dnia wchodziły nowe zlecenia, no albo przy tak żenującej płynności co 2 dni. Teraz mi gdzieś mignęła kolejna akcja że kurs rośnie o 25%? Na 2zł czy co? Już nie 10 ale poniżej 2, już nie kilka tygodni a kilkanaście miesięcy. Zaraz się okaże że to o inną spółkę Ci chodziło. Na którym etapie jest "wygranko"? Bo po mojemu powinny być przeprosiny że wróżby co do kursu nie były nawet w 1/10 tak dobre jak wróżby Wróża Macieja czy też innego mistyka.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.178.30.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2023-01-05 o godz. 17:02 zbieracz_grzybow napisał(a):
    > Powiem ci tak, leszczu: zapraszam: wypier...
    > > Moje będzie wygranko = zarobię na tym, nie 100, nie 300% tylko więcej.
    > Ciesz się, że masz możliwość czytać moje posty, że charytatywnie dzielę się z ulicą ruchami.
    > A że trzeba czekać dłużej? Poczekam. A co ty zrobisz to mnie grzeje.

Popieram kolegę (jestem tu nowy leszcz ), poczułem tu zapach kasy więc od paru dni zbieram pakieciki, dziś znowu zakup za niewiele bo 7k, ale ziarnko do ........ itd. Mam juz troche papieru, bo patrząc na kapitalizację, C/WK, aktywa i raport, pachnie zarobkiem oj pachnie.
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~abc [83.18.211.*]
    Dnia 2022-10-17 o godz. 15:24 ~Jolka napisał(a):
    > Naganiaczy nie ma, ale ja jestem..ha ha mówiłam że tu nie tylko pół roku nie ma praktycznie zmiany, ale i z pięć! lat jest d.pa..także czekaj tatka latka...oj gamonie, gamonie. Czy to tak trudno sobie historię prześledzić? Tam macie g.wniane wzrosty i spadki..tu nawet kółek nie da się zrobić bo obroty jak u mojej cioci w warzywniaku ..

Cały czas aktualne, wzrostów tu nie będzie przez długie lata
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~tak [79.175.220.*]
    "wytrzymajcie jeszcze tylko kilka tygodni"
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~Dociekliwy [77.114.107.*]
    Kto ma wytrzymać ? i do ilu ?
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~tak [79.175.220.*]
    właściciele akcji których ubrał niejaki zbieracz w kwietniu ubiegłego roku na mega wzrosty w ciągu kilku tygodni
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~LIpa [77.114.0.*]
    Lipa
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~zbieracz_bobków [10.102.52.*]
    uwaga, jeszcze tylko kilka dni zaraz kurs odpali, już jest na tym samym poziomie co 10 miesięcy temu kiedy naganiono na kupno, wiadomo że przed rocznicą będzie odpał "żadne 2 z przodu, rajd po całości"
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.42.8.*]
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~zbieracz_bobków [79.175.220.*]
    uwaga już niedługo rocznica, doskonały przykład jak z kilku tygodni zrobić kilkanaście miesięcy, jak zamiast 10 zł przy kursie 1,4 ogłosić pełen sukces. Zaraz zbieracz się wypowie niczym mistrzowie propagandy z pasków tvpinfo
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~yyy [155.133.34.*]
    Witam wszystkich, tak się składa że mija równo rok od tego wpisu, gdzie niejaki zbieracz (czy bardziej nabieracz, naganiacz) kilkukrotnie zapewniał że kurs będzie w okolicy wartości dwucyfrowej i stanie się to w przeciągu kilku tygodni max. Nazywał to odpałem. W tym poście zapewniał o tym wiele razy - w necie nic nie ginie można to poczytać. Obśmiewał i próbował "gasić" przy tym innych użytkowników którzy próbowali wejść z nim w polemikę.
    Gdzie dziś, równo po roku jest ten odpał? Gdzie dziś jest kurs? - dokładnie w tym samym miejscu.
    To przestroga dla nas wszystkich, żeby nigdy nawet nie czytać wypocin takich agentów no albo czytać z przymrużeniem oka jak paski w tvpinfo
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~taa [155.133.34.*]
    zbieracz, żyjesz? czy sznur i drzewo? odezwij się, napisz że ten odpał już zaraz będzie, albo że dawno sprzedałeś akcje po 2zł tylko zapomniałeś napisać. Albo że masz akcji za 1k więc strata nie duża.
  • Re: Wszedłem na ostro Autor: ~Olga [84.17.59.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.17.59.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~zbieracz_bobków [79.175.220.*]
    już niedługo...
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pat [31.61.176.*]
    Dziękuje Zbieracz!!!
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~tak [155.133.34.*]
    za co? jest już to 10zł na które naganiał 1,5 roku temu? i które miało być ponad rok temu?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.176.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Jolka [89.245.252.*]
    Chyba się doczekałeś.. zbieraczu..o ile się nie skończy jak zawsze na plus 5 a jutro minus 3. Ja jestem na longa dlatego się nie podniecam..tak jak zbieracz pisał rok temu..cel do sprzedaży minimum DYCHA!
[x]
PATENTUS -1,38% 2,85 2026-04-30 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.