10 zł ? Chyba za 100 akcji buhahahaha
Drwie z ciebie stary trollu Ta odkąd zaczales naganiac na spółki oszusta ja zacząłem wtedy sprzedawac.
O moich srednich sprzedażach mozesz teraz pomarzyć buhahaha
Przekaz pudlowi by jak najszybciej dopuścił serie F bo chce sie śmiecia pozbyc i zapomniec o tym niechlubnym doświadczeniu.
A mam troche smiecia nabrane.
A dla innych przestroga NIE PRZYZWYCZAJAC SIE DO AKCJI.
Na rynku sa dziesiatki lepszy spolek, lepszych i wiarygodnych a nie zaklamanych prezesów. Lepszychcspolek płacących dywidendy czy skupy akcji wlasnych a nie DRUKARNIE akcji.
Do mnie to dotarlo kilka miesiecy temu. Od tego czasu odrobilem strate z nawiazka.
Zostały mi tylko smieci SBE serii z prawem poboru.
Ale próbujesz zmącić prawdę o pudlu i tym całym syfie o którym tutaj się pisze... i do tego zrobić wrażenie że im więcej akcji w obrocie to kurs urośnie. To jakiś absurd! Bo przecież będzie miał pudel znowu czym się zesr..ać na ukochanych akcjonariuszy...
Widać, że na wysokim haku wisi...
Pytanie z innej mańki. Kiedy będzie ten czat z pudlem? Nie mogę się doczekać...
Buahahaha teraz sprawdzam espi od początku wprowadzenia tego syfblue na nc hahahaha. I wiecie, że ledwie minęło pół roku a PUDEL zesr..ał się śmierdząco? Buahahaha dobre... widać że pudel inaczej nie potrafi hahahaha. Naiwniacy kupują akcje spółki gdzie insider lubi akcjonariat obsr..ać hahahaha. Dobre! I nie boicie się widzę buahahaha
No to se newrati! Prawie 100 milionków papieru toaletowego i masa wiszących na haku. No to ja wolę balet i tysie niż hak i pudla który w bambo wszystkich robi.
A ileż tych nawiedzonych espi było hahahaha i kolejny raport prawdopodobnie na minusiku będzie hahahaha. Nie inaczej...
Biorąc pod uwagę wszystkie zebrane kulturalnie merytoryczne informacje, gdzie kształtuje się wizerunek pudla, jego infantylizm i śmieszność, ale tym samym inwestycyjna porażka, to od dzisiaj zaczynamy rajd w kierunku 12 groszy. By pokazać pudlowi gdzie jego miejsce jest... Niech pudel sobie śmiecia drukuje i sprzedaje naiwniakom...
Czy kolega Ta się ze mną zgodzi?
Przypominam ze moderator usunął wiadomość , rzetelne informacje i przestroga dla ludzi. Pytanie do moderatora . Czy można przywrócić post z dnia 2021 05 08
Godzina 18:52
No właśnie! Co pudel dodrukuje to pudel upycha naiwnej ulicy... Stąd potem jedni jęczą że jak łosie dali się naiwnie ubrać, a drudzy obrali taktykę trolli by ubrać kogoś bardziej naiwnego od siebie, i z jak najmniejszą stratą opuścić padlinę... Tiaaaa...