tak jak Prezes sie w Uzhorodzie panoszył a ludzie nie dostawali wyplat i wszystkich uszukał a teraz chce zrobic inwestorów na niby rowery, jak by chciał te rowery produkować to by sobie zostawił zakład produlkcyjny na ukrainie bo taniej mozna robic, samo przeniesienie zakładu kosztowało z grodziska ponad 5 mln zl, a dofinansowanie na ukrainie w latach 2018-20 ponad 10 mln zl, a on te cale zaklady sprzedal za 5 mln zl - to sie nazywa przekret a wycena byla na 10 mln euro a sprzedali za 5 mln zl - za tyle to porządny dom w warszawie mozna wybudowac a nie 2 zakłady Karpicko sprzedane za 2 mln zl - a wyceniane bylo na 12 mln zl
sam zarabial sporo bo po 120 tys. zl miesiecznie plus premie, za 2019 dostał ponad 1 mln zl premii to gdzie on niby te rowery chce skladac jak nie ma zakladu ani ludzi bo wszyscy zwolnieni albo odeszli?
To wy się tu przejmujecie jakimś Groclinem,a ja dajmy na to,prawdziwie inwestuję,kupiłem dwa blue chipy,mercator y cdprojekt,duża kwota długoterminowo.I miałem załóżmy pecha bo brałem po 600 y 400.I co?Na pewno zarobię,bo to są pancerniki gpw?!Nie do zdarcia, nie to co taka skórka jak Groc.I jeszcze dołożyłem brastera spekulacyjnie po prawie 4 a teraz widzę widły na 50 groszach
Może jakiś ekspert się wypowie co dalej,a nie rozmieniacie się na drobne na Groclinie,biedactwa,ale macie problem )))))))
wszystko oki jak mielą akcje miedzy swoimi rachunkami a nie wciągają naiwnych a niemiaszek po 150 tys. zł miesięcznie i tak wciąga jeżeli jeszcze jest kasa a myślę, że maja ostatni milion
a rowerów żadnych nie sprzedali i raczej nie sprzedadzą tylko taki trik