• zbieranie Autor: ~szemek [165.225.206.*]
    i zbieranko po 208 z ukryciaka
  • Re: zbieranie Autor: ~Miczi [213.77.35.*]
    Piękne wyleszczenie. Czekamy na 1Q21
  • Re: zbieranie Autor: ~aaa [31.0.73.*]
    Jak na kilku innych firmach, podbitka do góry i zjazd żeby pozbierać i wywołać pesyme. O dziwo scenariusz ten udaje się na wielu firmach, zobaczymy czy tutaj będzie podobnie, czy po zjedzie tylko góra.
    Gdyby było tak źle i smutno to Prezio nie podbijałby na wezwaniu do 202 tylko skupił po zwale za kilka miesięcy. We wrześniu 2019 r. zbierał na samym dole tuż przed odjazdem. Teraz kilka razy więcej skupił przecież kto jak kto ale on nie przepłaca za papier :).
  • Re: zbieranie Autor: ~czysciciel [91.237.190.*]
    Tia bo posiada kule do przepowiadania przyszłości i wie co się będzie działo za dwa lata? Haha. Też bym taką chciał. Czyżbyś wchodził na górce?
    Zna branże lepiej jak Ty :). Karty są rozdawane pod stołem albo na jachcie. Kupowałem nisko 2 lata temu razem z preziem, nie powiększam pozycji. Jeszcze nie widziałem, żeby po roku od zakupu prezia było niżej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.237.190.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: zbieranie Autor: ~asdfg [5.172.255.*]
    Mam duże wątliwości czy cokolwiek kupił. Mnie to wygląda raczej na zagrywki samego ze sobą. əeśli skupił to dowemu się w najbliższych dniach czy ten animator cokolwiek znaczącego skupił, czy nadal 1/3 akcji jest bezpiecznych rękach. Strachy na Lachy.
    Kupił przez skup akcji własnych przez firmę. Dzisiaj sypali poniżej wezwania. Niech jeszcze sypną ostatni raz :) to mi wejdą na IKZE BL.
[x]
ZPUE 0,26% 374,00 2022-12-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.