Witam wszystkich akcjonariuszy Tritona. Zarejestrowałem się na WZA - pewnie nie będzie przełomowe, ale mam niedaleko więc trzeba spełnić swój obowiązek. Pomyślałem, aby pomęczyć zarząd pytaniami od akcjonariuszy. Osoby, których nie będzie na WZA, a chciałyby się czegoś od zarządu dowiedzieć - proszę zamieszczać tu pytania. Postaram się je zebrać do kupy dodam coś od siebie i poproszę zarząd, aby na nie odpowiedział.
Dzięki za współpracę moje pytania czemu dzwoniąc do triton Country pytając o kupna domu to rezerwacja na każdy dom około 3 lub 4 chętnych na każdy wybudowany dom a następne dopiero w 2022r bo jeśli by budowali szybciej to by pewno zysk wyszedł i akcjonariusze by dywidendę chcieli następne pytałem przedstawiciela chandlowego o Kampinos tam to samo budowa i sprzedaż jest przewidziany na conajmniej dekadę a nam tu bajki wciskając jak to szybko kolejne projekty uruchamiają kolejne pytanie jak długo zarząd będzie brać po ponad 6 mln rocznie jak by to była jakaś wielka spolka super zarabiająca następne pytanie skoro spółka. Na własnych gruntach budując od 10 lat same straty to niech wreszcie rozwiąża spółkę i podziela majątek. Na akcjonariuszy bo już tylko zostało 13 zł a przeciez daliśmy im na akcje po 8zl po splicie to 32zl została już tylko jedna trzecia a obiecywał ogromne zyski cwaniaki i dywidendy daj im popalić cwaniaczki jedne pozdrawiam
Jeszcze jedno który warszawski deweloper budując na własnych gruntach przynosi straty to po co budować sprzedać grunty i będzie zysk a nie strata to się normalnie w głowie nie mieści co oni z nami wyprawjaja zł.... e
trzeba zawiadomic GPW ,KNF i prokurature co oni tu wyrabiaja ,ze przez 13 lat nie ma zadnych zyskow przy takim boomie w nieruchomosciach , ile pieniedzy wyprowadzili 100 czy 200 milionow zl
Zeno do gunio 77 w tamtym roku przedstawili taka rade nadzorcza same autorytety dyplomy wszystko z najwyższej pułki o każdym że dwie strony jacy to specjaliści tylko że spółka coraz większe straty to od czego oni tam są za co biorą pieniądze nasze pieniądze cwaniaczki jedne może ten nowy Szymanski zrobi z nimi porządek
jak chcieli sprzedac nowe akcje w 2008 r po 32 zl to krzyczeli zarobimy na naszych projektach minimum280 milionow zl a mieszkania i dzialki od tego czasu podrozaly ponad 80 procent a tu robia kilkanascie lat same straty
Dzielę z Panami rozgoryczenie - dlatego postanowiłem otworzyć ten wątek. Pytania muszą być bardziej szczegółowe i zamknięte. chciałbym zapytać się, dlaczego nie zarabiają i tak wolno budują, ale pytanie powinno być w sprytny sposób zadane, aby nie zasłaniali się tajemnicą handlową. Wiem, że zarząd Tritona reprezentuje poziom prehistorycznego g..na zanurzonego ....., ale ja nie chcę się zniżać do ich poziomu. Postanowiłem, że pójdę, więc jakieś pytania muszę wymyśleć. Może ktoś coś napiszę. Sam napiszę tu propozycje, jak znajdę trochę czasu na zajęcie się Tritonem.
Byłem na Walnym - pytań nie zadałem. bo nikt nie chciał. Usłyszałem, co zarząd ma do powiedzenia i poszedłem do domu, a mówił o bardzo interesujących rzeczach.... Pani prezes nas olała - jej tatusia też nie było, bo mieli chyba ważniejsze tematy do załatwienia. Przypuszczam, że córeczka musiała sobie tipsy zrobić, bo coroczne spotkanie z akcjonariuszami jest na jej liście priorytetów nisko.