• Ciekawe sesje Autor: ~Misiek [37.47.48.*]
    Zobaczymy do końca tygodnia jakie nasz Tamex ma związki z AT. Wczorajszy poziom zamknięcia zanegował niedźwiedzie sygnały. To powinno spowodować podczas najbliższych sesji wzrost obrotów i ruch w górę.
    A jak będzie to się okaże...
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Ciekawe sesje Autor: ~Riczi [78.8.224.*]
    Mam podobne zdanie. Liczyłem, żeby wczorajsza sesja zamkneła się w okolicy 2,15-2,20 wtedy byłoby dobrze i stabilnie. Sesja zamknęła się na 2,28 co mnie bardzo cieszy.
    Myślę, że ten byk już się złości, aby lada moment zaatakować kurs rogami niczym na korridzie w Meksyku.
    Do tego ESPI byłoby bardzo dobrym punktem zwrotnym.
    Tak czy siak Tamex świetnie się spisuje.
  • Re: Ciekawe sesje Autor: ~Szybki [5.173.249.*]
    Dobrze czytać Twoje słowo Misku z Nadarzyna- jak to onegdaj byłeś okrzyknięty.
    Troche mały obrót ale po prostu tłumacze to, że Ci co się załadowali to czekają. Jakie masz zdanie Misku z Nadarzyna?
    Pozdrawiam Szybki
  • Re: Ciekawe sesje Autor: ~Misiek [37.47.48.*]
    Dzięki, a Nadarzyn jest mi raczej obojętny...
    Takie spółki są ciężkie do analizy. Niski ff, pokrojone arkusze, gdzie kilka tysięcy PLN może decydować o górnych czy dolnych widłach.
    Jak ktoś nabył ze 100 tys. akcji czyli koło 10% ff, to sam może generować dowolne sygnały bawiąc się w K/S między swoimi kontami...
    Ale wydaje się, co niektórym się śniło, że spółka powoli wchodzi w inny wymiar, nie wykluczam ruchów właścicielskich, więc mam nadzieję na dużo wyższe poziomy.
    A jak będzie, to jak zawsze, zobaczymy.
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Ciekawe sesje Autor: ~Fundusz [31.60.226.*]
    Jeżeli Yarus, AJW & pan Konrad Bogusław to ludzie czynu a nie figuranci, to może być jazda bez trzymanki. Ano zobaczymy. Coś się kroi
    Obroty w ciągu ledwo ponad godziny już większe niż w ciągu ostatnich dni przez cały dzień.
    Połowa przepowiedni się spełniła, czekamy na wypełnienie drugiej połowy...
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Ciekawe sesje Autor: ~Riczi [78.8.224.*]
    Podoba mi sie Pańska merytoryka Panie Misiek. Jak najbardziej się zgadzam.
  • Re: Ciekawe sesje Autor: ~henio [89.191.131.*]
    wy tak poważnie czy jaja sobie robicie ?
    jak trzeba mieć niskie IQ aby się na te pierdy złapać i kupować hahahaha
    Kim trzeba być, żeby nie umieć napisać po co się jest na forum?
    Jakie trzeba mieć IQ, żeby myśleć, że pisanie na bankierowym forum ma siłę sprawczą?
    A tak na marginesie, niezmiennie powtarzam, żeby każdy myślał sam i zawsze chętnie podejmę dyskusję, ale na argumenty, a nie raczej bezmyślne zaczepki...
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Ciekawe sesje Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2021-04-22 o godz. 13:01 ~Misiek napisał(a):
    > Kim trzeba być, żeby nie umieć napisać po co się jest na forum?
    > > Jakie trzeba mieć IQ, żeby myśleć, że pisanie na bankierowym forum ma siłę sprawczą?
    > > A tak na marginesie, niezmiennie powtarzam, żeby każdy myślał sam i zawsze chętnie podejmę dyskusję, ale na argumenty, a nie raczej bezmyślne zaczepki...
    > > Pozdrawiam
    > > Misiek

wiesz po co jestem ?
    dla przeciwwagi słodkim pierdom jak ktoś czyha na mniej doświadczonych aby im papier upchnąć, bo czytając wasze wpisy to wygląda jakby było już przynajmniej 20 zł i obroty na wyjście hahahaha
    Ale to poprzyj to argumentami. Napisz dlaczego kurs nie wzrośnie, spadnie... Ja chętnie się zapoznam. Może czegoś nie dostrzegam. Rację ma tylko ten co płaci z tytułu PIT-8C.
    Na razie, sorry, ale piszesz bezwartościowe komentarze i otwierasz głupawe, zapewne w zamierzeniu, prowokacyjne wątki.
    Skoro chcesz komuś rzeczywiście pomóc, to zawsze wymaga to wysiłku.
    Czekam zatem...
    Pozdrawiam
    Misiek
    Z lekkim opóźnieniem ale druga połowa przepowiedni też się ziściła. Dodatkowo wydaje mi się, że możliwe jest, że już rysujemy oby jak najdłuższą prawą krawędź spodka, który przynajmniej ja widzę na wykresach 1M i 3M.
    I jeszcze jesteśmy niedaleko od szczytu zamknięcia czyli 2,66.
    Mam nadzieję, że akcjonariuszy Tamexa czeka miła majówka...
    Pozdrawiam
    Misiek
    No i piękna prawa krawędź już wymalowana, teraz obyśmy popracowali nad jej dalszym wydłużeniem.
    Wydaje się, że po przebiciu szczytów na zamknięciu, nastąpi atak na nowe szczyty, uważam że co najmniej 3,70 PLN.
    Obyśmy mieli miłe myśli przez majówkę.
    Pozdrawiam
    Misiek
[x]
TAMEX 1,00% 2,02 2025-10-17 16:17:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.