• SAP Autor: ~Arnold [176.221.114.*]
    Wprowadzenie systemu SAP podobno upadło. Utopione miliony..
  • Re: SAP Autor: ~w3 [91.237.190.*]
    Nieudolny dyrektor techniczny, który naobiecywał na czym on to się nie zna. Życie szybko zweryfikowało i zdemaskowało
  • Re: SAP Autor: ~Arnold [176.221.114.*]
    Po ponad dwóch miesiącach dopiero oficjalna informacja...
  • Re: SAP Autor: ~Mors [194.31.38.*]
    Bravo Zpue. Miliard odszkodowania od IPopemy!
  • Re: SAP Autor: ~Izak [31.178.55.*]
    Tak już widzę te milliardy chyba w drugą stronę. Ipopema to poważna firma. A nie wiejskie ranczo
  • Re: SAP Autor: ~Grzegorz [194.31.38.*]
    Już widzę ta poważna firmę która nie dotrzymuje terminów.
  • Re: SAP Autor: ~Arnold [176.221.114.*]
    Niestety od początku wdrażania systemu były sygnały, żę w ZPUE nie uda się wprowadzić SAP-a. Za dużo niestandardowych produktów, za dużo etapów produkcyjnych. Mimo to firma brnęlą w to..
  • Re: SAP Autor: ~inwestor [91.237.190.*]
    Widzę Arnold, że byłeś w środku wdrożenia. Mam pytanko, bo też stoimy przed decyzją o wdrożeniu ERP a tyle się słyszy o nie fair działaniu firm wdrożeniowych ... czy tu ta Ipopema nie przeciągała w nieskończoność tego wdrożenia, przecież to chyba oni zeszli raz z projektu a potem przedłużali golife? Co to znaczy, że "za dużo etapów produkcyjnych"? To firma miała zmniejszyć ich ilość bo wdraża ERP'a? To ja mam zrezygnować z cynkowania elementu bo tego system czy wdrożeniowiec nie przewidział?...?
  • Re: SAP Autor: ~Rafał [194.31.38.*]
    Dlatego właśnie akcjionariusze Zpue liczą na miliony odszkodowania
  • Re: SAP Autor: ~Stonks [89.73.136.*]
    Ale za co? Podobno to kolejne fiasko ze strony ZPUE... Z tego, co słyszę na rynku, Ipopema ma świetnie przygotowanych konsumentów, zrobili tyle wdrożeń, że aż wierzyć się nie chce, że coś by zepsuli...
  • Re: SAP Autor: ~konsumenthaha [91.237.190.*]
    uuu widzę, że dział PR tych "konsumentów" się uaktywnił. Kto współpracował z ipopemom przy wdrożeniu ten potrafi ocenić jakoś ich usług.. Warto zapytać o terminowość wykonywania prac xD
  • Re: SAP Autor: ~Fitty [194.31.38.*]
    Co dalej z SAP?
[x]
ZPUE -3,36% 374,00 2022-12-01 09:16:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.