Skupowałem akcje już jakiś czas temu stawiając na poprawę sytuacji. Nigdy jednak nie podejrzewałem, że wiodący akcjonariusz zacznie zwyczajnie okradać mniejszościowych akcjonariuszy. Skandal i patologia; najdelikatniej rzecz ujmując.
Panie cwaniaku ! Napisz pan choć w kilku zdaniach w raporcie za IQ2021 po co Panu te środki i ile to aktywo na dla będzie zarabiać. Jakie są odsetki i co ile pan będziesz je płacił do BP SA. Te środki, które pan póki co przywłaszczył (rynek nie zna żadnych warunków transakcji !) powinny być przeznaczone na dywidendę, a nie na pańskie fanaberie.
Z pewnością nie będę jedyną osobą, która podejmie działania w prokuraturze aby wyjaśnić potrzebę zaciągania pomocy w PFR i zaraz uciekania w tym samym czasie z pieniędzmi na Cypr. Może to nie jest kryminał, ale dla mnie to więcej niż patologia. Jak pan potrzebuje pieniędzy proszę wypłacić dywidendę. Tak to robią zawodowcy.
Pytam już od kilku miesięcy na co ta pożyczka i brak odpowiedzi skoro na skup a
w ostateczności wykup akcji tzw mbo to przepisy na to pozwalaja tylko za swoje środki i ewentualne zasilanie zewnetrzne a nie firmowe myślę że doskonale o tym wiedzą tak Zarząd jak i Waffeń stąd dziwi ich milczenie gdyż pożyczka poszła tylko na ich wiadome cele a to się nadaje do Knhmmmmmm
Jeżeli się mylę do czego się z góry przyznaję.to niech mi ktoś kumaty wyjaśni czy za pożyczkę otrzymaną od firmy publicznej można skupywac jej akcje na podstawie jakich przepisow
Cisza, ale jeżeli tak się będą bawić z tym skupem to nie zdążą w ciagu6 lat,może zrezygnowali, dowiemy się wszystkiego w raporcie rocznym i na walnym jak wcześniej pisałem,pozdrawiam wytrwałych i cierpliwych