Dziwny z Ciebie facet udajesz wielce wyedukowanego gracza gieldowego ,speca od parabanku Bosia ,a w gruncie rzeczy ,to z Toba jest tak ; '' bo to ja mam tylko to w glowie co kto inny mi podpowie '', to moja aluzja o swini zapatrzonej w niebo , bo to moj pomysl , wiec nie kradnij , modyfikuj moich wpisow dla Twojej retoryki forumowej . P. S. A o ile zaklad ,ze za tydzien , moze dwa tygodnie Bos bedzie sie bujal z cena w okolicach 7 zeta , a wysmiewany przez Ciebie ,Getin w okolicach 0,9 zl a nawet do 1 zeta. To co wtedy powiesz , gdzie gora bedzie , gdzie dol na cenach akcji ?
A tobie koles odpowiem na twoja durnowata aluzje i tak to ci nie da nic , nie obronisz parabanku przed spadkami .Z toba tez moge sie zalozyc ze za tydzien ,moze dwa tygodnie na parabanku bedzie 7 zeta albo nawet 6 z przodu ??????
Ja Andy tez przypilnuje Andy tego wpisu idę o zakład ze Bos za 2-3 będzie powyżej 10 zeta a z getibankiem może będzie tak jak z ideą ze któregoś poranka obudzisz sie z nacjonalizowanymi akcjami wartymi 0
A tak przy okazji poprawna pisownia to Mistrzem
Dobra Jedrek to przyjmuje zaklad zaklad z Toba ,kto za 2 tygodnie bedzie tu przegranym miszczem , czy wygranym mistrzem , ale nie z niejakim Gbka bo tak mi wychodzi ,ze to raczej , delikatnie mowiac ,niezbyt bystry facet , nie przymierzajac tepy niczym raspla !!!
A co Andy będziesz kupował przecież piszesz ze to parabank co innego piszesz co innego robisz a ja Ci powiem jutro Bos otwarcie luką i do gory czas korekty dobiegł końca a po 13 04 2021 banki będą mocno rosły
Wydaje mi sie ze jestes jednym z nielicznych rozsadniejszych facetow na tym dziadowskim , czesto bardzo dennym bankierze , wiec podialoguje z Toba i zapytam o jaka strategie chodzi ?
Co wcinasz sie pajacu miedzy wodke , a zagryche , jak rozmawiaja powazni ludzie .Z toba to ja moge no wiesz co moge zrobic, ze nie skoncze bo moder wytnie .P.S.Wlasnie zabral glos lider wiekszosci czesci tego dziadowskiego bankiera ,z ktorymi tu nie mialbym zadnej przyjemnosci obcowac na zadnej niwie zyciowej , takie dno .