• Moj scenariusz Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [83.8.44.*]
    To tylko moja projekcja, odradzam stosowanie do decyzji inwestycyjnych. Jeszcze jutro bede wlasciwie offline wiec krotko. Jutro a moze do piatku, zobaczymy lekkie odbicie do okolic 27.0-27.4 ale to bedzie blef. W piatek zobaczymy kolejny test 25.0 a moze igle ponizej i do konca dnia bedzie to wygladalo jakbysmy mieli sie zeslizgnac z krawedzi w dol. Ale to tez blef. Rynek nie gra przeciwko sobie i kiedy o tym pamietamy, to spimy spokojnie. Dobranoc.

• Re: Moj scenariusz Autor: ~Browar [95.160.159.*]
    Z tym piątkiem to lekka brawura. W stosunku do czwartku absolutnie nic się nie zmieni. Może we wtorek...
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [83.8.44.*]
    Browar, oczywiscie, zmeczenie materialu juz dzisiaj.
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~Dd [91.109.20.*]
    Ciekawy scenariusz, od razu na myśl przyszło mi "bzdura!" gdyby nie to, że 1.10.2020 wyszło espi z genialnymi szacunkowymi wynikami, a kolejne dwa dni na wykresie, to spadki - a później wiadomo, wzrost do obecnego ATH.
    A sięgając pamięcią nieco dalej, do 1.07 i także wybitnych szacunkowych wyników, po jednym dniu wzrostu mamy 4 dni spadków, a później rajd na ówczesne ATH;)
    Paciorek o wyniki Panie i Panowie i do jutra.

Dd nie opisywalem tu swoich przemyslen w temacie najblizszych dwoch dni bo naprawde nie mam dzis jak tego zrobic. Ale nie wzialem tego z palca. Twoje uwagi bardzo dobre, ten uklad jest w mojej ocenie bardzo prawdopodobny.
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~Pati [91.227.156.*]
    No cóż ja jestem uparta jak koza i czekam jutro na szacunki około południa (w takich godzinach dawali ) .
    Dobranoc :)
    Dobranoc :)
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~Raptor [31.0.180.*]
    Po meczu z Anglią. Proszę Was, patrzcie na fundamenty i cykliczność wykresu. Analizy możecie sobie wiecie co. Pozdrawiam wytrwałych i UVZCIWYCH
    Raptor, fundamenty branzy i spolki i cyklicznosc i inne cenotworcze aspekty jak media, to forum i wykres - to wszystko samo w sobie podlega analizie. Analize swiadomie lub nieswiadomie robi kazdy kto podejmuje decyzje inwestycyjne, Ty tez. Mi wykres pomaga lepiej zrozumiec sytuacje. Strzala.
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~Raptor [37.221.103.*]
    Strzałka. Czasem sobie marzę żeby co bardziej wykształceni zamilknęli na tym forum
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [5.173.138.*]
    Raptor czemu bys tego chcial?
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~Raptor [37.221.103.*]
    Papier lubi ciszę
    Raptor dzieki ze odpisales. Masz racje.
    A wiesz z drugiej strony mam uczucie ze te wpisy i tak nie maja znaczenia dla kursu, a moze komus pomoga.
    Moze sie przerzuce na posty na tradingview, juz o tym myslalem bo spamuje tu troche.
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~Raptor [31.0.21.*]
    Moje wpisy już dwa razy nie tyle usunęło co ucięło...
    Hm. To dziwne ze Ci ucina. Zapytalem Cie bo zabrzmiales jakbys chcial zeby tylko "wyksztalcone" posty zniknely :) a ja nawet nie jestem wyksztalcony :) Tak brzmie (tak?), ale chyba nie umiem inaczej.
  • Re: Moj scenariusz Autor: abesiak [5.173.245.*]
    Dnia 2021-04-01 o godz. 09:02 ~Kuba_Rozpruwacz napisał(a):
    > Hm. To dziwne ze Ci ucina. Zapytalem Cie bo zabrzmiales jakbys chcial zeby tylko "wyksztalcone" posty zniknely :) a ja nawet nie jestem wyksztalcony :) Tak brzmie (tak?), ale chyba nie umiem inaczej.

Nie ma to jak śmietnik na forum! Yeah to jest to!

Kuba do spamowania Tobie daleko. Każdy post pełni jakąś role. Różnic jest taka, żę pisząc merytorycznie edukujemy tą część, która według niektórych nie powinna być edukowana.

Ja to myśle cały czas o zamkniętym forum/grupie, gdzie moglibyśmy się wymieniać merytorycznymi postami pisanymi przez "wykształconych" :D i uważam, żę to jest niegłupi pomysł! Tak nie skromnie :)
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~jarjarecki [31.128.21.*]
    Ale niewykształceni też was czytają i brakowało by Waszych wpisów jakbyście przenieśli się na jakieś zamknięte forum. Forum Blirta trzyma poziom w porównaniu do innych spółek.
  • Re: Moj scenariusz Autor: abesiak [5.173.245.*]
    I tyle w temacie :) Anavrin wracaj! Potrzebujemy Cie! :)
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~Gepeto [37.47.59.*]
    A co tu się porobiło? Zamknęli Blirta???
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~jarjarecki [37.248.223.*]
    Panika bo nie ma 50 milionów
  • Re: Moj scenariusz Autor: ~Gepeto [37.47.59.*]
    Szacunek należy się od rana! Jeśli chodzi o Kuby rozważania to sporo zależy od nastrojów na Covidach. Tam niestety jesteśmy umiejscowieni. Ja w zasadzie zapomniałem o końcu kwartału i mogłem zostawić trochę floty na zebranie do koszyka tych akcji poniżej 26. Brakowało dzisiaj kogoś kto kurs podciągnie. Była jakaś ogolnocovidowa korekta. W pon i wtorek z rana był animator. To było bardzo wyraźnie widać. Tutaj gra nie toczy się o te poziomy. Dzisiaj bylibyśmy łeb w łeb z BMX gdyby nie jedno zagranie ze strony spółki. Przy tym FF to ma znaczenie i skutecznie zdusiło wzrosty. Może taki był plan. Jeśli ta historia się nie powtórzy to 30 pęknie szybciej niż myślimy. Kapitał musi szukać takich spółek jak Blirt. Sporo jest jednodniowych pompek na walorach spółek, które produkują złote infa bez pokrycia. Restrukturyzacje, upadek ale jeszcze jednak ugoda z wierzycielem etc. Czytam to i nie wierzę, że ludki dalej na to się łapią. Tutaj sprawa jest jasna. Cash jest w spółce i dynamiczny rozwój. Pewnie jutro pokażą te szacunkowe. Będzie super jeśli będą lepsze od minionego kwartału, bo w innym razie gawiedź może się podpalić i wywalać bez opamiętania z 15% zarobkiem. Weszli na krótko i to im wystarczy. W tamtym roku Mercator wydawał mi się drogi po 70 zł i to był jedyny błąd w sztuce. Teraz sukcesywnie dobieram Blirta grając na innych spółkach dla zabawy, bo na polskim bananie da się. Pozdrawiam i dobrej nocy.
    Dla wiekszego kapitalu tutaj nie chodzi o te poziomy. Z reszta tez sie zgadzam.
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.