Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,00 zł , zmiana od tamtej pory: -42,69%

Re: Moj scenariusz

Szacunek należy się od rana! Jeśli chodzi o Kuby rozważania to sporo zależy od nastrojów na Covidach. Tam niestety jesteśmy umiejscowieni. Ja w zasadzie zapomniałem o końcu kwartału i mogłem zostawić trochę floty na zebranie do koszyka tych akcji poniżej 26. Brakowało dzisiaj kogoś kto kurs podciągnie. Była jakaś ogolnocovidowa korekta. W pon i wtorek z rana był animator. To było bardzo wyraźnie widać. Tutaj gra nie toczy się o te poziomy. Dzisiaj bylibyśmy łeb w łeb z BMX gdyby nie jedno zagranie ze strony spółki. Przy tym FF to ma znaczenie i skutecznie zdusiło wzrosty. Może taki był plan. Jeśli ta historia się nie powtórzy to 30 pęknie szybciej niż myślimy. Kapitał musi szukać takich spółek jak Blirt. Sporo jest jednodniowych pompek na walorach spółek, które produkują złote infa bez pokrycia. Restrukturyzacje, upadek ale jeszcze jednak ugoda z wierzycielem etc. Czytam to i nie wierzę, że ludki dalej na to się łapią. Tutaj sprawa jest jasna. Cash jest w spółce i dynamiczny rozwój. Pewnie jutro pokażą te szacunkowe. Będzie super jeśli będą lepsze od minionego kwartału, bo w innym razie gawiedź może się podpalić i wywalać bez opamiętania z 15% zarobkiem. Weszli na krótko i to im wystarczy. W tamtym roku Mercator wydawał mi się drogi po 70 zł i to był jedyny błąd w sztuce. Teraz sukcesywnie dobieram Blirta grając na innych spółkach dla zabawy, bo na polskim bananie da się. Pozdrawiam i dobrej nocy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.