• Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~Radi [188.147.41.*]
    czytać:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Trigon-DM-rekomenduje-kupuj-Budimex-cena-docelowa-370-zl-za-akcje-8083286.html

• Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: prof_wiatr [95.49.14.*]
    I to jest godziwa wycena, za chwile odjazd, i kółkowicze zostaną na peronie.

• Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~asd [185.124.117.*]
    ja dokupiłem skromny pakiecik pod dywidende i przyszłe wzrosty, teraz czekam na 370 pln
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~jw [46.204.52.*]
    to spółka nie dla was którzy stoicie na peronie , jedziecie itd..., to dla poważnie myślących o swoich inwestycjach
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~nbv [83.22.186.*]
    o co tu chodzi?
    drepczemy w miejscu, nawet nie zbliżyliśmy się do ceny z reko.

• Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: prof_wiatr [95.49.14.*]
    Wystarczy popatrzeć na wykres.
    Na wskaźniki RSI i MACD, to podstawa.
    To spółka dla w miarę doświadczonych graczy.
    Pewnego dnia , a myślę o najbliższych kilkunastu dnie, wielu się zdziwi, bo kurs odjedzie.
    I wtedy będzie mocne zdziwienie.
    Wystarczy popatrzeć na wykres i na np.18.01.2021, i 01.03.2021,

• Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~Andrzej [37.225.33.*]
    No fakt ostro ta spółka odjechała tak jak zapowiadales .Szkoda ,że nie ma 370 zł tylko na 240 zł,taka drobna różnica
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~in [185.13.187.*]
    Zgadzam się z Wiatrem , ci ci dzisiaj kupują zgarną 10-12% dywidendy. Podobnie było z PZU .........
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~Andrzej [37.225.33.*]
    Hahahaha
    Ludzie stracili 40 procent a Ty cieszysz się,że dostaniesz 12 procent...głowę masz nie od parady
    Tym bardziej,że dzisiaj znowu leci w dół i niedługo może są paść o 12 procent dywidendy
    Kto mądry to już dawno sprzedał,bo tutaj od stycznia same spadki a teraz zysk z inwestycji 4 procent przy inflacji 7-8 procent...wnioski wyciągnij sam jak dasz radę
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~in [31.130.96.*]
    Andrzej ...kto stracił ? chyba ty ... szkoda gadać coraz bardziej się kompromitujesz .....
    Zobacz cenę na początku roku a teraz
    Jak Ci się paluszki nie posklejały to może obliczasz stratę tego co nie sprzedał w styczniu tylko trzyma do dzisiaj
    Potrafisz policzyć?
    Sam się kompromituje aż piszczysz
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~in [185.13.187.*]
    Pierwszy pisałem ,że widzę 220 i nie panikuje a "skomlisz i kąsasz wszystkich" jak nie masz akcji to se przynajmniej kup ze 2 szt i będziesz obgryzać paznokcie .....daj już spokój ANDRZEJU ! Dorosły i Wszechwiedzący ! ;))

Jak Stara BaBA
    Ja tylko w tym poście wpisuję najciekawsze wpisy dotyczące ceny spółki głównie przedstawione przez osobę z tytułem naukowym.
    Śmieszy mnie jak ktoś udaje guru giełdy,ma wybujałe Ego a jego prognozy cenowe są weryfikowane przez aktualny kurs w sposób miażdżący
    Kupowałem w kwietniu Budimex nawet po 500 sztuk i więcej.Kiedys była to dobra spółka na kółka,teraz to nawet wrogowi bym jej nie polecił
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~Azatem [89.230.115.*]
    "Śmieszy mnie jak ktoś udaje guru giełdy,ma wybujałe Ego a jego prognozy cenowe są weryfikowane przez aktualny kurs w sposób miażdżący. Kupowałem w kwietniu Budimex nawet po 500 sztuk i więcej.Kiedys była to dobra spółka na kółka,teraz to nawet wrogowi bym jej nie polecił"

Nie sądź, abyś nie był sądzony.
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~Glapa [213.156.110.*]
    Dnia 2021-11-06 o godz. 19:18 ~Azatem napisał(a):
    > "Śmieszy mnie jak ktoś udaje guru giełdy,ma wybujałe Ego a jego prognozy cenowe są weryfikowane przez aktualny kurs w sposób miażdżący. Kupowałem w kwietniu Budimex nawet po 500 sztuk i więcej.Kiedys była to dobra spółka na kółka,teraz to nawet wrogowi bym jej nie polecił"
    >
    > Nie sądź, abyś nie był sądzony.

Oczywiście, że będzie tu sądzony:), ale jędrusia już tu nie będzie... tak to z tego typu wpisami/nickami bywa:)

jędruś bogaty człowiek jest po 500 sztuk kupował po 300 za akcje. czy tam ile:) takie wpisy lubie najbardziej:) mocą biją! takich trzeba słuchać:) bo 500 sztuk kupili:) w takiej cenie! MOC! :)

Tak na poważnie, profek głupi nie jest i piszę z sensem, a że Pani Giełda bywa kapryśna jak każda kobieta:)...cóż, my tu z profkiem pewnie jeszcze nie jeden wątek somentujemy a ciebie jędrusiu danwo nie nie będzie, albo pojawisz się pod innym nickiem...np: UBBE:) zawsze pisze tuż przed wybiciem:)

jedruś, a mnie śmieszą takie wpisy....trafiłą kula w cel i zalew wpisów:) jakiś mało dowartościowany jesteś ? kompleksy, brak wiary w to co piszesz? nie musisz odpowiadać:) to było retoryczne zapytanie.
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~Andrzej [37.225.13.*]
    Glapa szkoda,że każdego oskarżasz swoją miarą.W odróżnieniu od Ciebie nie mam kompleksów
    Poczytaj sobie wcześniejsze posty, gdzie pseudoprofesorek też mi zarzucał, że nie mam tyle kasy żeby kupić 500 sztuk akcji Budimexu,gdy napisałem, że dojadę tam gdzie mieszka i kupię od Niego na umowę cywilno prawną to przestał pisać na miesiąc lub dłużej.Tak samo zachowywał się na Asbisie ,jak paw nastroszony w piórka chwaląc się co chwila ilością akcji.Gdy mu pokazałem ,że mam dwa razy tyle co On zamilkł i już nie szpanuje ilością akcji
    Może dla Ciebie akcji za 150 tys złotych jest ogromną sumą ale nie dla wszystkich .Ja prawie tyle będę miał
    samej dywidendy za akcję Asbisu
    Nie pisałem tutaj póki pseudo profesorek nie pisał swoich wypocin na temat Asbisu na forum Asbisu.Dla Niego nie był to Asbis tylko Srabis ,Co sądzisz o poziomie faceta ,który tytuje się profesorem a celowo zmienia nazwę na wulgarną?
    Pisząc tutaj na forum robiłem podobne rzeczy co pseudo profesorek na forum Asbisu , tylko ,że cytowałem jego wpisy i pokazywałem nietrafione rekomendacje cenowe akcji
    Tam pseudo profesorek śmiał się,że cena spada 1 - 2 zł a tutaj nic nie mówił jak cena spadła o 120 złotych Według niego Budimex to super spółka z innej ligi.Szkoda tylko ,że nie zauważa że w wielu miejscach Asbis jest lepszy od Budimexu między innymi tym,że akcje od stycznia podrożały o 300 procent a Budimexu staniały o 30-40 procent
    Wasz pseudo profesorek tutaj pisze, że nie interesują go kółka za złotówkę a na Asbisie robi kółka po 30 groszy
    Śmiał się że mnie,że na kółku na akcjach Budimexu miałem zarobek 3,5 a nieraz 9 tys złotych a na innej spółce chwali się zarobkiem 600 ,,-1000 zł
    Widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
    Na forum Asbisu raz jak na akcje i chciał sprzedać to pisał, że cena będzie wysoka ,jak już akcji nie miał a chciał kupić to pisał,że akcje są za drogie i ,że będą tanie
    Fajna taka chorągiewka
    Pamiętaj Glapa...
    Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe
    Karma zawsze wraca
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.156.110.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~Glapa [213.156.110.*]
    Jedruś ...więcej się nie dało napisać...
    Podsumuje, piaskownica i przyłączam się do profesorka co zwyczajnie cię ignoruje...szkoda słów

Na koniec dodam: przeczytaj to co napisałeś, bo hipokryzją do kwadratu bije. Ja kończ te nic nie warte dyskusje z toba.

• Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~Andrzej [37.225.13.*]
    Glapa życie pokazuje kto miał rację ,czy jest obiecane 370 zł przez pseudo profesorka czy znacznie poniżej tej ceny...drobnostka jakieś 130-120 zł
    Pseudo profesorek powinien odszczekac te buńczuczne zapowiedzi i przeprosić tych co go posłuchali i kupili akcje na górce a teraz są umoczeni na dużą kasę.Gdybym słuchał jego pseudo naukowych teorii miałbym w plecy ok 70 tys złotych...czyli prawie nową Toyotę Corolla.
    A ile są stratni przez Niego co kupowali po 350 zł bo zapowiedzial,że będzie tu żyła złota i 370 zł?
    Teraz siedzi cicho jak mysz pod miotła bo brak mu odwagi i odpowiedzialność za to co napisał między innymi w tym poście
    A co powiecie jak już nigdy nie będzie tej ceny?
    Oddacie kasę ubranym w akcje?
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: prof_wiatr [95.49.157.*]
    Dnia 2021-11-04 o godz. 11:52 ~in napisał(a):
    > Andrzej ...kto stracił ? chyba ty ... szkoda gadać coraz bardziej się kompromitujesz .....
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Przegrany gość, dzień i noc na forum, nieuleczalny przypadek.
    Miliarder, grający na krypto walutach, nie potrafiący odróżnić Bitcoina, i Erhereum.
    Szkoda czasu na dyskusje z kimś takim.

• Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: stachsgh [88.220.131.*]
    Zobacz sobie do czego możesz sie dokopać....
    https://www.youtube.com/watch?v=GKSmsvWXuKA
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: prof_wiatr [95.49.157.*]
    Cyt:
    Niezbyt interesująco z perspektywy byków przedstawiała się sytuacja techniczna Budimeksu w kulminacyjnym momencie korekty przed tygodniem. Kurs akcji runął grubo poniżej poziomu 250 zł przy rosnącym impecie spadku. Od tego momentu obserwujemy jednak dynamiczne odbicie, które może sugerować, że poprzedzające je zejście stanowiło tzw. zrzut kończący spadek.

ps. tak też myślę.
    Od dołka 233 mamy 257, wzrost ponad 10%+ dywidenda zaliczkowa 14,90zł.
    To nie spółka dla kolarzy.
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~Andrzej [37.225.32.*]
    Czyli do tych 370 zł o których pisałeś ,że zaraz będzie to trochę brakuje jakieś 113 złotych .tj ok42 procent .Taka drobnostka
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~dw [213.134.168.*]
    Przepraszam , ze się ośmielam ale Panie Andrzeju giełda to nie dla Pana szkoda nerwów . Konto oszczędnościowe w banku to spokojna lokata . Na giełdzie wygrywa cierpliwość i wiara w spółkę Dlatego wiem , że Budimex jeszcze w tym roku będzie dużo ponad 300,00 zł a w przyszłym przebije 400,00 zł Cierpliwości
  • Re: Ta spółka to żyła złota! Cena docelowa 370 zł ! Autor: ~Andrzej [37.225.32.*]
    Ja nie mam akcji czegoś takiego co traci od stycznia 40 procent mam spółki które w tym czasie zarobiły 160-300 procent tj Alior,Asbis na dodatek zainwestowałem w kryptowaluty w ETH gdzie od lipca mam 120 procent zysku
    Na giełdzie kochany Panie trzeba myśleć bo i podejmować dobre decyzję.Gdy spółka od wielu miesięcy ma ponad 15 procent straty idzie precz ...nie ma sentymentu.
    Życzę tej ceny 400 zł z całego serca ,tylko to raczej życzeniowe bo cała budowlanka leci w dół , rentowności jej jest ok 4 procent a tymczasem od inflacja 7-8 procent ,materiały drożeją nawet 30-50 procent..
    Wnioski można wyciągnąć samemu.Poki nie dostaniemy kasy z UE i to kilkadziesiąt miliardów tutaj mocnej górki nie będzie
    A teraz jaki jest spadek od tych 257 co pisałeś profesorku porażka???dzisiaj 226 zł czyli spadek 31 zł tj ok 12 %
    Istotnie spółka dla samobójców a nie dla kolarzy i normalnych ludzi.
[x]
BUDIMEX -2,35% 597,80 2025-11-25 09:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.